Blokovani pro radost

Člověk se chová slušně, nikomu nic nevnucuje, není vulgární a mnoho uživatelů si ho blokne místo slušné odpovědi..stává se to jen mě? Nebo to je tady normální jev?

Příspěvek byl uživatelem smazán.
.....to se chlubíš nebo si stězuješ?
Ahoj, nemyslím že je to normální tedy alespoň dle nás. Pokud člověk napíše jak uvádíš tak dostane normální odpověď. Když nebude zájem dostane slušné odmítnutí.

Blokování uživatelů využíváme pro lidi co ti místo pozdravu napíšou " vymrdám ti tu tvojí kurvu " , a po odmítnutí pokračují dále. A také samozřejmě u lhářů či lidí se kterými máme negativní zkušenost.

Každý to tady má nějak nastavené a je třeba si říct chtěl bych se setkat s někým kdo mě zablokuje za pozdrav či normální otázku?
to je normalka, proste je to tak ze si nezajimavej pro uzivatele nic neznamenas, nema z tebe nic, nejsi pro nej nic tak si te blokne. Staci neco blbe placnout ikdyz to myslis dobre, jako vtip ale..., poslat vice zprav, jsi singl muz, blbe si zapusobil duvod se najde.
On vas z radosti blokne i nejaky trouba a zablokuje ze nemohu pozivat chat.Vsechno je pro ne nevhodne asi zapomeli ze jsme na eroticke seznamce a ne v kostele
Spíš sem čekal že se tu ozve nějaký pár, nebo žena, co mají ve zvyku, třeba napsat a pak bez jakékoliv negativni reakce blokují...rozumím tomu že je tu spousty lidí, co otravují pořád dokola, dělají návrhy a tak, ale někdy stačí napsat úplně obyčejné ne,,tohle ne" a normální člověk to pochopí, a ne rovnou z zablokovat 🙈
Já myslím že právě takový lidé ti sem vůbec nic nenapíšou. Proč? Podle mě je taková doba. Dneska lidi než aby řešili něco ne úplně pro ně komfortního, tak to raději nechají vyšumět. Zvlášť tady na internetu v anonymitě.
Medvědi mají dávno spát zimním spánkem, tenhle je úplně mimo (upraveno)
Zase na druhou stranu venku na ulici se taky nedáváš do řeči s každým kolemjdoucím. A už vůbec necekas plnohodnotný rozhovor :) mě to přijde skoro stejné. Někdo se eventuálně zastaví a jiný zdrhne ..
Taky tady často zdrham, protože to prostě nefunguje
Mimochodem, prosím vás tady, nekrmte to! Medvědy je krmit zakázáno
Dělám to podobně, ale důvod proč je jiný...
Důvodem je že mažu staré konverzace a ty které odmítly nebo nereagovaly blokuju, abych jim znova nepsal až si za měsíc změní Nick nebo tak.
Kez by tohle pochopilo víc uživatelů. Občas se mi stane, že mi někdo napíše po 10 stejnou větu, na kterou dostane stejnou odpověď a poprosím ho, aby si mě zablokoval, protože nemám VIP a moje možnosti jsou omezené. A odpověď? Proč? Nemám k tomu důvod. 😁
JJ, přitom je blbost plýtvat časem. Když už vím jak to protistrana vidí, tak nečekám že si to do zítra rozmyslí 😅
A nenapadlo tě že to může být tebou? Pokud si tě mnoho uživatelů blokuje tak toho mají nejspíš důvod zkus se zamyslet co jim píšeš zda to píšeš správným lidem a podobně
Blokování je projevem strachu z vlastního zrcadla. Skutečný muž nepotřebuje zavírat oči před křikem údolí, stačí mu stát si za svým slovem s ověřenou tváří. Pokud vás lidé blokují, možná jim nenabízíte pravdu, ale jen hluk, kterého je tu už tak dost.
Bože to je nesmysl. Blokování je způsob jak zamezit tomu, aby mi takové nesmysly chodily ;)
Právě jste to potvrdil. Pro někoho je pravda 'nesmyslem', protože se nevejde do jeho tabulek na mazání konverzací. Jak píše Mikatantra, emocionální nezralost se často projevuje útokem na to, co nás přesahuje. Blokujte dál, zrcadlo tím nerozbijete, jen se v něm přestanete vidět
A nemáš pocit že se ti "Mikatantra" trošku vymkla kontrole?
Právě naopak. Mikatantra je důkazem, že v Údolí stále existují lidé, kteří chápou rozdíl mezi vědomím a pouhou údržbou profilu. Že ji zmiňuji, je projev respektu k hloubce, kterou lidé vašeho typu nazývají 'nesmyslem', aby ochránili svůj klid v bažině. Kontrolu nad pravdou neztratíte tím, že o ní mluvíte, ale tím, že se jí bojíte.
morybund to napsal dobře.

"Je to jen jiná forma tvého zrcadla – místo tlačítka 'blokovat' používáš duchovní nadřazenost, abys nemusel čelit prostému faktu, že tvá hloubka je pro ostatní jen nepatřičný šum"

pán nepíše jen duchovně nadřazeně.
Celý jeho psaný projev je ohledně k ostatním nadřazený, až by se dalo napsat --- povrchní vůči ostatním.
Tak, už i amateři.cz mají svého kazatele.

Jen se pána zeptám:

Jak vy chránite svůj klid v bažině?

"Logan se snaží otevřít téma integrity a svobody názoru, a odpovědí je mu sypání oříšků veverkám a debata o váze po Vánocích"

Malinko si rozporujete, ale to nevadí*6*. V každém tématu do kterého jste napsal se snažíte o jistou nadřazenost, ať schovanou v poučkách, nebo v přímých útocích.

Jedna otázka pro Vás:
Léčite si ego zde ve fóru?

poprosím vás ohledně odpověďi, vynechte prosím slovíčka:

Údolí, respektu k hloubce, křik, zrcadlo, hluk atd

děkuji

(upraveno)
Nejde o nadřazenost, ale o pohled z jiného místa. Podívejte se kolem sebe: tohle místo je plné pastýřů, kteří hlídají svá stáda oveček, které se cítí bezpečně jen v davu průměrnosti. Jakmile tady někdo řekne jiný názor, nebo si jde svou vlastní cestou bez ohledu na vaše tabulky, dostane bídu. Vy tu voláte po slušnosti, ale ve skutečnosti voláte po konformitě. Můj klid v téhle bažině vychází z toho, že nepotřebuji být součástí stáda, abych věděl, kým jsem. Moje slova vás nedráždí proto, že by byla nadřazená, ale proto, že vám připomínají, že se dá žít i mimo váš ohraničený prostor.
nesouhlasím, nejedná se o pohled z jiného místa, jedná se o váš pohled, který respektuji a odpovídám na něj.
To jste si špatně vyložil, mě vaše slova nedráždí.
Zajímavé konstatování:

"Podívejte se kolem sebe: tohle místo je plné pastýřů, kteří hlídají svá stáda oveček, které se cítí bezpečně jen v davu průměrnosti"

Co je průměrnost? Radši se touto otázkou nebudeme zabývat.

Každý máme svůj "ohraničený prostor" bez něho by nešlo žít, a pokud ho nemáme, tak se stáváme stádem oveček, přesný opak toho co jste napsal.

Nazýváte to zde bažinou, tak proč tu jste, v bažině?

Konformita je silné slovo, změna názoru,ať už věkem, nebo změna chování je normální věc u člověka (vývoj). Ano, jistě může být i ovlivněn skupinou nebo jedincem.

Tvůj strach definovat průměrnost i otázka, proč tu jsem, mluví za vše. Jsem tu proto, abych nastavil zrcadlo těm, kteří zaměňují svobodu názoru za kádrování a nálepkování.
co mluví za vše, že nechci psát o průměrnosti, a z toho vyvodíte závěr:

"Tvůj strach definovat průměrnost i otázka, proč tu jsem, mluví za vše"

to snad ne*3*, to má být odpověď*3?

vás si zde někdo objednal ohledně nastavení zrcadla, nebo jste placený hater, nebo neplacený hater, který to dělá pro své potěšení, protože tak negativní, globální způsob vyjadřování zde dlouho nebyl.

napsat o někom, že je blbec, to není urážka, pokud tím blbcem je, ale psát tu o stádu oveček atd

to si hrajete na nějakou postavu z games, což by odpovídalo textu co píšete*3*

(upraveno)
To je tvůj pohled na svět, já kolem blogů vidím plno lidí, kteří vzájemně rezonují a tudíž mají stejný názor na svět.

Ty ho máš odlišný a tak, v neskonalé pýše, píšeš co si o stádech, pastýřích, davech a průměrnosti. Neustále se tu snažíš povyšovat se nad ostatními.
Sám se obkopuji lidmi úspěšnějšími, než jsem já, ale jediný záchyt chování podobného tvému jsem zaznamenal u přestárlého nevyoutovaného gaye, který celý svůj život strávil ve lži.

Náhoda?
Nemyslím si... *14*
JTCB85, tvůj útok je jen kádrový posudek svazáka, kterému došly argumenty. Tohle Údolí si hraje na svobodu, ale jakmile někdo vybočí z řady, zapínáte totalitní reflex(ovcoidni): nálepkovat a vymazat. Vaše blokování je jen strach z jiného názoru.
"JTCB85, tvůj útok je jen kádrový posudek svazáka, kterému došly argumenty"

ale, no tak, to není strach, může to být nezájem si tebou psát, prostě někoho přestane bavit si psát s někým jako si ty.

Který stále dokola opakuje stejné fráze, nebo jen malinko pozmění slova, ale význam je stejný.
Super, náfuka narazil na svazáka a místo aby sám argumentoval pustil se do nadávek *3*
Každý jsme ovce, akorát z jiného stáda.

Ty se vydáváš za tak výjimečného, že to baštíš sám sobě. Já si to, že jsem blb umím přiznat a pak s tím můžu pracovat. Ty ses před čtvrtstoletím nejspíš zasekl v nějaké larpové roli a nedokázal jsi z ní už vystoupit.

Člověk kterého popisuješ a kterým by sis přál být by se choval úplně jinak.
Tvůj pocit výjimečnosti je fascinující, ale tvůj přístup je v jádru stejný jako u nás, které kritizuješ. Zatímco myblokujwme lidi, ať máme klid, ty si ten klid vytváříš tak, že každého s jiným názorem onálepkuješ jako někoho z ‚bažiny‘ nebo ‚emocionálně nezralého‘. Je to jen jiná forma tvého zrcadla – místo tlačítka 'blokovat' používáš duchovní nadřazenost, abys nemusel čelit prostému faktu, že tvá hloubka je pro ostatní jen nepatřičný šum.