Swingers prvy krat

Ahojte, chceme ist prvy krat na Swingers, ktory s klubou odporucate zaciatocnikom? Dakujem

Láka ma to ísť veľmi ale som skôr introvert možno keby som mal s kým by som sa odhodlal . A neviem ani kam by bolo pre začiatočníka dobré ísť ale možno je dobrá každá akcia asi záleží iba na ľuďoch čo sú tam.
Byvali akcie Strba hotel Sipox, Aha sorry som zle precital z klubov ..... (upraveno)
Nam sa pacilo v Trencine. Velmi prijemni ludia.
Mozno by ste mohli vyskusat Extasy v Brne. Nebyvalo tam vela ludi… na zaciatok by to mohlo byt fajn
Ahoj.. teraz som bol v taliansku v Miláne . A náhodne som našiel swingers klub.. už bolo aj podcapicou tak odvaha bola.. no a na prvý krát že uplna bomba.. veľmi mýli ľudia a super atmosféra . Ak by sa ti podarilo niečo dobre najst tu daj vedieť .
Top swingers club v "ČeskoSlovenskui" je určite Swingers Fantasy - Praha, príjemný, na úrovni, pohoda ľudia, super majiteľ, dobrá nálada a čisté a pekné priestory.
Nová Lesná..Králiky..Ružomberok
(upraveno)
Heteroanallover
Heteroanallover Neaktivní před 3 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Prosím ta ten Ružomberok vieš ako sa klub vola ?
Heteroanallover
Ahoj kontakt na swingers v novej lesnej. Nahodou
Ahoj, kde sa dajú pozrieť akcie v novej lesnej? S manželkou by sme mali možno zaujem
A boli ste už niekedy vôbec v nejakom swingersklube. To čo spomínate má ďaleko od nejakého klubu.
Autor sa pytal na swingers ,nie len na kluby. Pre zaciatocnikov(nenapisal ci maju skusenosti) co nevedia co chcu ,moze byt swingers club aj prvym a zaroven poslednym pokusom so swingers celkovo.
(upraveno)
Treba vedieť čítať a potom niečo písať! Ahojte, chceme ist prvy krat na Swingers, ktory s klubou odporucate zaciatocnikom? Dakujem
KTORÝ s KLUBOU ODPORÚČATE: S KLUBOU!!!
Priehladol som madarsky napisane klubou. Klubov malo byt😀😀. Alebo si ten prispevok upravil. Co sa dá robit.
Sú to víkendové stretávky párov.. (upraveno)
Áno, boli sme na mnohých, ale tu sa píše o ,,ktory s klubou odporucate zaciatocnikom? Žiaľ na Slovensku nie je žiadny oficiálny swingersklub, len samé stretávky, ktoré majú hodne ďaleko od riadnych klubov. Treba sa ísť pozrieť mimo SK a potom tu dávať rozumy.
V poriadku..tak "mudrujte" teda vy 😁
Tu nechce nikto mudrovať, ale ak sa niekto zaujíma o swingerskluby tak mu nebudem odporúčať stretávky amatérov. Tie sú taktiež v pohode a dajú sa na nich spoznať mnoho príjemných ľudí, ale ak chce niekto zažiť atmosféru ozajstných swingersklubou, tak im nebudem ponúkať stretávky amatérov. Dopočujem vyskúšať niečo mimo SK. Nechcem nikomu robiť reklamu.
Tri prispevky, vela viet a suveti, len skoda ziadny zmysluplny tip, kam by sa ziadatelia o radu mohli susit pozriet. Len povysenecke poucovanie a slovickarenie. Skoda
Žiaľ na Slovensku nikde. Budapešť, Tik Tok, Dreamlend Gitár utca 11, Brno Exstasy Fryčajova 24, Praha Fantasy, Paradiso, Bunkr atď. Viac v pošte
Chápem..no ja som chcela poradiť pre začiatočníkov najprv takúto stretávku na osmelenie..a nesnažím sa robiť nikomu reklamu 😘
tam su akcie len pre pary, modry tam nie je vitany.
My sme pár len keď sme nick robili tak sme zle zadali a neide to zmeniť
Heteroanallover
Ahoj aj my by sme radi na swingers do Novej Lesnej len sa nevieme tam prihlásiť
Pozrite si tento profil
Masazetantranuru
Je to sw v Trenčíne
Konkretne vam z BA by sme na prvykrat doporucili novacikovsku, parovu party v Extasy Brno. chodia tam mladsie rocniky s povedzme krajsimi postavami, ako mame my. Podla profilovky budete asi atraktivnejsi par. Zakladatelovi vlakna by sme mozno poradili tiez, ale nemame predstavu o nom a jeho partnerke