Hodně nebo málo??? 🫣

Rád bych otevřel diskuzi na téma bodycountu (počtu sexuálních partnerů, které člověk během života měl). Pro někoho je to důležitý údaj, který ovlivňuje přitažlivost a důvěru, zatímco pro jiné je to naprosto nepodstatná minulost, která by neměla mít žádný vliv na současný vztah. Zajímá mě, zda vám na bodycountu u partnera či partnerky záleží, a pokud ano, proč, případně proč ne. A také jaká čísla jsou podle vás ještě v pořádku a kdy už je to „příliš“.

Neřeším, neptám se, asi by mne trochu vydĕsil v mládí nĕkdo, kdo by se chlubil, jak ojel půl okresu, ale pravda je taková, že jsem nikdy nikoho takového nepoznala. Pokud Vám není náct, tak ta informace neříká vůbec nic. Bylo to teď? Bylo to před 20lety? Byl to parter co rok? Bylo zamrdávání žalu po rozchodu? Bylo dlouhé období bez partnera?..........
Myslím si, že jsi fake AI trotl co jenom zjišťuje reakce lidí.
Množství partnerů v minulosti má být minulost ,buď bereš nebo nech být. Je to každého zkušenost ,hledání toho nejlepšího, pokus o něco víc, chyba nebo i omyl. Podstatné co je teď a co bude dál
O tom se lidi jako běžně baví, kdo koho odrbal??
To je zase trend dneška??
Protože komu co po tom??
Co to jako dokazuje nebo co??
Nooo jde spíše o to že třeba mě by představa že bych měl partnerku co mi řekne že třeba ve dvaceti jí projelo už 20-30 chlapů dost odpudivá. Ale aby bylo jasno totéž platí i opačně. A vím že holka to taky není příjemný když jejich partner byl před nimi promiskuitní. Jasně že je to o každém člověku ale tohle je prostě diskuze, tak co? 😁
Jistě proto nechápu proč se o tom lidi baví *8*
Není to totiž potřeba.
To že je někdo ku.va se pozná časem i bez vylhaných čísel.
Číslo, kolik je ještě OK a kolik už ne ti neřeknu. Záleží na dalších, důležitějších vlastnostech dané osoby. To číslo se taky mění s věkem (jejím i mým) ve smyslu, že v mládí pro mě bylo důležité, aby ta holka měla předchozích partnerů pokud možno co nejmíň. Dneska to pro mě není zdaleka tak důležité.
Jednou jsem měl partnerku, u níž mě upřímně šokovalo, když mi řekla počet sexuálních partnerů, které měla přede mnou. Je to ale už hodně, hodně dávno.
Já sex, partnerek moc neměl. Sex na jednu noc jsem v mládí zažil asi jako každej. ale když jsem byl ve vztahu spokojenej, tak jsem neměl potřebu hledat. A vztah kde by byl sex jednou za 14 dni jsem naštěstí nikdy neměl. S poslední partnerkou jsem přez 20 let a i po tý době máme kdy kdy sexujem 4x za dopoledne, Ona je multiorgasmická a prý spokojená a já mám sexu dost. tak co kde hledat.
Ještě někdo by se rád vyjádřil k tématu? 👀
Co je minulost už se rěšit nemá.Na to kolik jich bylo už neodpovídám.Žen se neptám.U mne je to 3 ciferný cislo.
3 ciferné čislo to už podle mě není normální ale je to samozdřejmě tvoje věc.😄
Nedokážu říct, kde vidím tu hranici, kdy už by mi svítila červená žárovka v hlavě. Ale určitě někde je. Jen jsem nikdy neměla nikoho, kdo by úplně holky střídal jak ponožky. Spíš jsem nad tím už dřív uvažovala obráceně. Byla jsem hodně let s mužem, pro kterého jsem byla první. Do téhle zkušenosti bych už nesla. Zrovna tenhle nebyl tvárný a dost to náš sexuální život omezovalo.
Akorát bývalá manželka 55 a stávající spolubydlící 30.