Mal som trojku žžm je to súper. Len nevieš čo skôr robiť ale najlepšie podľa mňa do jednej vniknúť a druku dráždiť jazykom. Odporúčam trojku.
keď si rasista čo tu vlastne riešiš?
lebo keby si nebol tak to tu nepíšeš daj jej pokoj !
lebo keby si nebol tak to tu nepíšeš daj jej pokoj !
Podľa mňa podvod,ziadna cigánka nechce sex bez toho aby niekoho neo tiahla o prachy,pisal to tu jeden chlapík na chate dookola
ahoj ja som róm keď ste pár mz kľudne prídem
Mal tu niekto trojku s cigankou? Mam namysli pár kde knim prišla ciganka a mali trojku,mame tu možnosť s chceme vediet ske boli vase reakcie a pod.
Ktorej časti textu si nepochopil?
Ktorej časti textu si nepochopil?
Tak to si teda pekne mimo,,..my tu fungujeme pekných pár rokov poznáme sa tu osobne s mnohými amatermi pármi,ženami aj mužmi.Nerobíme nič pre peniaze a to sme teda mali ponúk dosť,,..na hocičo.Stačí mať svoju úroveň a jednanie.Skôr my investujeme do er."zažitkov" keďže nic neriešime v našom okolí a spájame s erotikou náš relax.A čo sa týka mužov je náročné si vybrať keďže si väčšina myslí že desať foto penisu v galerii a v pošte napísať "chcem ta šukať" úplne stačí.
Presne tak,sme tiez romsky parik,toez mame svoju uroven.
Radi by sme sa zoznamili.
Radi by sme sa zoznamili.
Odkiaľ ste? Rád by som sa pridal k vam
Ste uzasny....milujem vas
mozno u vas je to tak,ale vychod je to ako som pisal,chces stretko a nakoniec ta okradnu,ved uz to nejeden pisal aj na sklo ak dobre viete citat,urcite ste to videli....a ja netvrdim ze vsetky ciganky su take ,ale tu velka vacsina len klame a ak je aj stretko ,zavolaju celu rodinu a ty vas pobiju alebo okradnu ...proste ako som pisal....asi tolko k tomu
Presne tak z cigošou nikdy

Trojka s cigankou
Mal tu niekto trojku s cigankou? Mam namysli pár kde knim prišla ciganka a mali trojku,mame tu možnosť s chceme vediet ske boli vase reakcie a pod.