Trojka s cigankou

Mal tu niekto trojku s cigankou? Mam namysli pár kde knim prišla ciganka a mali trojku,mame tu možnosť s chceme vediet ske boli vase reakcie a pod.

Mal som trojku žžm je to súper. Len nevieš čo skôr robiť ale najlepšie podľa mňa do jednej vniknúť a druku dráždiť jazykom. Odporúčam trojku.
keď si rasista čo tu vlastne riešiš?
lebo keby si nebol tak to tu nepíšeš daj jej pokoj !
Podľa mňa podvod,ziadna cigánka nechce sex bez toho aby niekoho neo tiahla o prachy,pisal to tu jeden chlapík na chate dookola
ahoj ja som róm keď ste pár mz kľudne prídem
Mal tu niekto trojku s cigankou? Mam namysli pár kde knim prišla ciganka a mali trojku,mame tu možnosť s chceme vediet ske boli vase reakcie a pod.

Ktorej časti textu si nepochopil?
Tak to si teda pekne mimo,,..my tu fungujeme pekných pár rokov poznáme sa tu osobne s mnohými amatermi pármi,ženami aj mužmi.Nerobíme nič pre peniaze a to sme teda mali ponúk dosť,,..na hocičo.Stačí mať svoju úroveň a jednanie.Skôr my investujeme do er."zažitkov" keďže nic neriešime v našom okolí a spájame s erotikou náš relax.A čo sa týka mužov je náročné si vybrať keďže si väčšina myslí že desať foto penisu v galerii a v pošte napísať "chcem ta šukať" úplne stačí.
Presne tak,sme tiez romsky parik,toez mame svoju uroven.
Radi by sme sa zoznamili.
mozno u vas je to tak,ale vychod je to ako som pisal,chces stretko a nakoniec ta okradnu,ved uz to nejeden pisal aj na sklo ak dobre viete citat,urcite ste to videli....a ja netvrdim ze vsetky ciganky su take ,ale tu velka vacsina len klame a ak je aj stretko ,zavolaju celu rodinu a ty vas pobiju alebo okradnu ...proste ako som pisal....asi tolko k tomu