Ano.. a to tu jsem jeden týden😇😁 ale tak já se nejak nestydím za to, že se sem fotím, tudíž ani neskrývám obličej.
Ano, exmanzelka poznala moji kerku a upozornila me smskou, svuj nick tu samozrejme neprozradila pica jedna
Ano, soused z vesnice. Od tý doby vím, že dobře šuká :) A taky tu od tý doby nemám fotku.
(upraveno)
to se chlubil ? nebo si ho vyzkousela ?
Tak to.. je hodně dobrý😁
Ano. Jedny dveře to uzavře, jiné zas otevře.
Ano uz nekolikrat me tady podle fotek poznal nekdo znamy.
Jednou se mi to povedlo, ještě když jsme tu měli s bývalou profil jako pár. Do dnes nevím, kdo to byl.
Asi jo . Jeden modrej. Asi od nás z vesnice ,ale nepřišli jsme na to kdo to je . Psal nám a věděl komu píše 😃 je nám to úplně jedno ,jestli nás někdo pozná ,nebo ne .
Na druhou stranu to že jsem tam měla dřív ksicht mi k něčemu napomohlo takže ono někdy... 🤪
(upraveno)
Mě kontaktoval taxikář, co mě vezl tady na amatéry, myslím, že je to neprofesionální, jinak mě poznali i v baru a na ulici i fanoušci z facebooku.
Nejsem si jistý. Myslím že ne, na druhou stranu určitej druh informací se roznáší rychle. A nejrychleji za zády. Taky by bylo fajn věřit že to může přinýst něco pozitivního, ale... ruku na srdce pravděpodobnost je spíš ve prospěch opačného.
Naopak, odhalení vyfiltruje lidi, což znamená, že ti, co jsou v pohodě to přijmou tak, jak to je. Ti co v pohodě nejsou, zmizí....
jak říkáš. Mám tu svůj ksicht přesně kvůli tomu 👍🏼
Poznal mě tu bývalý kolega z práce. Bylo to velice nepříjemné a trapné vysvětlování.
Proč někomu něco vysvětlovat. Je to tvůj život a tvá věc co děláš v soukromí. Ostatním je po tom zcela houby.
No Slávku, tak to by mě zajímalo, jak jsi ten svůj profil vysvětloval
Snažil jsem se z toho nějak vykroutit, ale nevěřil mi to. Tak jsem nakonec musel přiznat, že jsem takový jak popisuji v profilu.
To by mě taky zajímalo.
Dobře ti tak ty čubko.
Tipuji, že ano, ale bez odvahy to říct. Počítáme s tím, že se to může stát.
A my někoho? Ano. Ještě když jsem tu byl sám pod modrým nickem, narazil jsem před roky na známý pár. Nedávno jsme se potkali náhodou na SW, nečekali nás tam, vyl z toho příjemný pokec a oprášení staré známosti.
A my někoho? Ano. Ještě když jsem tu byl sám pod modrým nickem, narazil jsem před roky na známý pár. Nedávno jsme se potkali náhodou na SW, nečekali nás tam, vyl z toho příjemný pokec a oprášení staré známosti.
Tohle vazne neřešíme a jinak ano poznal. Muj kolega z práce (muze z paru) který tu má take profil a zná nás oba. Tak jsme asi hodinu kecali pak po telefonu..😁 My to ani nějak neskrýváme. Mame radi to co radi mame a muzeme za to byt rádi. Spousta lidi se k tomu nikdy ani neodhodlá aby to řekla doma a neco podnikly.
Jo a nejen to, byl z toho stalking i v reálu proto tento profil už bez alb a ksichtů na profilce😬
me to nevadi, ja jsem kazdemu uplne "fuk" takze mi to nevadi. Naopak, treba mi to muze neco prinest pozitivniho. Ja se na to koukam takhle.
Ano. Vypadalo to nejdříve dost nepříjemně.
A jak se to pak vyvinulo ?
ahoj, mne tak=, ale nikdy jsem nezjistil kdo a bylo to příjemně vzrušující

Už vás tu někdo poznal?
Poznal už vás tady někdo z okolí, práce, rodiny, kamarádů atd.?