Holenie muzi penis a okolie

Prečo sa podľa vás veľká časť mužov dole oholi aj napriek tomu že to po holení často vyzerá horsie ako pred. Keď vidím tie vyholené trojuholníky a iné nezmysly, novotvari ktoré su viac vtipné nevkusné veď predsa aj holenie tváre , brady fúzov, vlasov má nejaký vkus. No tam dole to neplatí a čast radcov aj tu povie do hľadka ale nikto nepovie to čo skutočne vidí že je to jednoducho ,,divne,, a ako husky pritakaju áno áno áno 😃

Oholený kokot mi pripadá ako mladý neoperený vrabec vypadnutý z hniezda
Záleží na preferencií ale osobne si myslím že zarastená mušlička alebo penis je proste nevkusné. Dosť to aj o človeku rozpráva ako sa o seba stará a čo je ochotný spraviť pre partnera. A to je síce len môj osobný názor ale vyzerá to lepšie.
Ja by som skor povedal ze je to o vkuse. Uplne vyholeny to tiez nieje ono. To potom vypada ako keby mali ti ludia 15 rokov. Ale ja osobne si skracujem a upravujem ochlpenie a samozrejme ze gule uplne oholit. A manzelka tiez nieje zastanca uplneho holenia a uz niekolko rokov sa holi na pasik. A okolie muslicky do hladka
Každý nech si robí ako sa mu páči. Toto vôbec neriešim, pre mňa nepodstatná vec. Ale páči sa mi, keď je chlap v tvári zarastený, aspoň trošku
Prečo to riešiš? Nie je to jedno? Mne sa páči aj keď ho mám zarasteného a taktiež viem oceniť, keď sa oholim. Vadí mi jedine ak mám už veľmi dlhé chĺpky, tak sa mi niekedy zarezávajú pod predložku k žalúďu. A vtedy idem na komplet dole.
Veď je to každého osobná vec.
Ja neriesim holenie samotné to si nepochopil ja riešim že čo si tam dokážu vyrobiť ako to vyzerá
A? Veď nech si tam urobí aj Mickey Mousa. Keď sa to páči jemu? Alebo jeho partnerke/partnerovi?
Presne tak. Každý podľa svojej chuti a preferencií. Ako sa hovorí - nie je pekné čo je pekné, ale čo sa komu páči...A ku kritike nepochopenia otázky... Opakuje sa to tu viackrát. Zrejme ju bolo treba naformulovať inak... Aby sme to aj my nechápaví pochopili...Lebo tiež teda celkom neviem "co chtěl básník říci"
Ok jasne necháme otázku no nič viditeľné nevieme citat
vsak ti odpovedali. holia sa preto lebo sa to im a/alebo ich polovickam paci.. Mne sa to tiez viac paci, ked prirodzenie nie je uplne nadivoko zarastene a tiez nie kazdy rad vytahuje chlpky z ust pri orale...
Hammerite
Hammerite Neaktivní před 6 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
A inak nepíšem o neholeni treba sa naučiť čítať s porozumením takže ak reagujes treba si to prečítať ešte raz
Hammerite
Nie tak celkom že aj keď si to oholim malo by to nejak vyzerať a keď som chlapty neurobím pristávaciu dráhu že estetika aj tu má svoje miesto ak nezarastam a dám do hladka ok ale keď som chlpaty ako opica nevyrobim si tam trojuholník a ešte mi zatlieskaju fajn si oholeny odfjknute splnené to ako keby som si na brade vyholil štyri pásiky tiež sa na mňa budú pozerať ako na debila o to mi skôr išlo
A brady tiez dole? Či vieš aký humus tam za celý deň máš ? Či to je už niečo iné?
Hammerite
V som tiež je brada špinavá tiež smrdí keď ju máš 😃 a dokonca ťam máš viacej patogénov ako dole
súhlasím., tí chlapi co si to neupravujú su podľa mna divní z pohladu pasívneho aj chut ma prejde pri pohľade na droty pri vtákovi a ten prirodzeny smrad pri džungli...dakujem pekne...
A nepochopil si otázku nehovorím o neholi ale o niečom inom ťažké sa nauc čítať s porozumením a potom komentuj
A ten smrad zmizne keď sa oholis to čo za hlúposti hovoríš veď ten smrad tam je aj potom či sa zrazu prestanes potit zázračne