Anální sex a muži

Vaše pocity?

Zdravím Vás, Amatéři :).
Mám již několik let přítele ... No, jak to všichni znáte, po nějaké době jsem začala, jakožto velice kreativní člověk, vymýšlet blbosti :D. Nadhodila jsem s přítelem téma anální sex, že by jsme to mohli zkusit a on to odkýval :) ...
Moje otázka je jednoduchá ;). Vím, jaké pocity táto praktika doprovází ženu, ale neumím si představit, co to dělá s mužem. Jak to vnímá, co se mu na tom tak líbí/případně nelíbí.
Pánové, pokud mi pomůžete vyřešit toto dilema a pomůžete mi, stát se zase o něco chytřejší, v ohledu na vaše pohlaví, budu Vám zavázána :).
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak hlavne, ze máš v profilu v zálibách anální sex, šašku.
Dělal jsem to jen párkrát na žádost mé milenky, byla to lékařka :-) Nadhodila, že výhodou pro mě bude úzký vstup. Protože vstup do pochvy se brzy rozšiřuje tak, že už to pocitově není ono. Všimla si toho u mého průběhu (ochabování) a navrhla vzít ji pořádně zezadu do zadečku. A že nemám brát ohled, když bude trochu naříkat, že poznám, kdy ano a kdy ne. Tak jsem několikrát zasunoval do zdečku a byl to pro mě úplně jiný zážitek, brzo a hrozně moc jsem se udělal. Tehdy poprvé jsem lízal vlastní sperma, když vytékalo ven. Úžasný! Dal jsem jí samozřejmě ochutnat, protože žadonila. Jí moje sperma děsně vzrušovalo. škoda, že už každý žije jinde.
Za mě když mi tam dá dva prsty nebo tři nebo vybrose tak mužů říct ze orgac je brutální
Stačí ze mi jen sáhne na dírku a hned mi stojí já to mám moc rad ona se taky nechá
Mě se vzhledem k mé slabé erekci nelíbí, když tam prostě neprojdu, to mě odrovná psychicky na dlouho
Ahoj zizy🌹 co ti na tvůj dotaz říct je to náročnější na přípravu 🤔 příprava je docela slušně popsaná na internetu 👍 a potom pokud nic neuspěchat a uvolni se bude to příjemné pro oba 🤗 kamarádka tvrdí že pokud si má vybrat a muže a je připravená raději volí análek 😜 i při normálním sexu má ráda před vyvrcholením prstíčky a nebo vložený šperk kolíček
Pokud máte skušenosti s análnim sexem,určitě použiváte nějake krémy.Mněl jsem před léty krem,který působil znecitlivění anusu a styk pak byl nebolestivý. Dnes je jich na trhu několik,tak nevím který je lepší.Poradíte mi nějaky z vlastní skušenosti?děkuji
To je blbost. Používat znecitlivující prostředky na anál je největší kravina. Pokud anál bolí nebo je nepříjemný tak se něco dělá špatně nebo člověk není připravený. Znecitlivění akorát způsobí, že o těch varovných signálech pak člověk neví. A pokud o nich neví tak si pak může buď ublížit, nebo si vytvořit špatné návyky a pak zjistí, že to bez znecitlivění vlastně neumí.
Ahoj analek miluju oboustranně udělat ho ženě i protáhnutí mojí prdelky ať už strap on nebo živým. Znecitlivující krémy jsou ale pěkná hovadina. Když Tě to bolí něco je špatně a díky znecitlivujícímu krému nejen že se připravuješ o krásné slastné pocity ale může pak dojít i k bolestivému poranění a trhlinkám a už nikdy to chtít dělat nebudeš. Místo krému je důležitá příprava od partnera masáž okolí rozetky prstění lubrikace a uvolneni se, pomaha i tepla virivka koupel v teple vode ve vane to pak jde dovnitr jak po masle neboli a vychutnas si uzasne nove pocity nezridka vedouci k analnim orgasmum.
Protože o aktivním analku si můžu nechat zdát, zkusil jsem vibrátorem pasivní roli. Po několika pokusech a lehkých drazdenich jsem zkusil co vydržím a přivodil jsem si tři po sobě jdoucí silne orgasmy, že při třetím jsem zůstal v mdlobách. Nohy se mi třásly jak prvnicce. Určitě zase časem zopaknu.
Muz 60l.bi.buz.plnostihl.praha nosim rad plenky s dam.pradlem.anal jsem vzdy chtel skusit ele neni kdo by do mne zasunul.a neni kde jen.vladimirvalencik31@gmail.com
U mna je to najvzrusujucejsie na zaciatku. Trochu zakazane, trochu dirty, trochu ine. No ked je to rozbehnute naplno uz som niekedy neisty v ktorej som. No aked sa mozem vystriekat do ritky potesenie sa opat zvysi.
Ahoj,všem,chci se vas zeptat jesli někdo ma dluhodobe skušenosti s klistyrem
,už strašně dlouho provozuji analni hratky a vždycky si dělam klistyr,chci vedět jak často si ho mužu dělat a jesli časty klistyr*277* neškodi.Predem Děkuji
Opet sem prispivam kvuli sdileni nadseni z analu. Hrani s nim me nadchlo natolik, ze jsem i vyfotil nejake sve fotky a objednal si analni vibrator, abych nepouzival ten klasicky.
Chci se zeptat zkusenejsich na nejake rady, tipy, triky, co jeste vyzkouset.
A taky se zeptat zastupkyn nezneho pohlavi, jakym zpusobem tyto hratky prezentovat a navnadit na ne zenu, aby to pro ni nevypadalo "nechutne", protoze to nechutne neni, kdyz je clovek cistotny. Diky za vsechny komentare a zpravy.
Dneska poprve jsem si to sam "udelal" do analu a pocit je to uzasnej. Nejdriv jen tim kulickovym analnim a nakonec jsem zkusil i normalni vibrator. Tim to nejdriv trochu bolelo, preci jen je siroky, ale pak to byla parada.
Ted jen jak na to pripravit partnerku, ze bych chtel, aby mi to udelala ona. Lizani ji nevadi, to mi dela vcelku ochotne.
A pak ji jeste doprat ten zazitek.
Opet reaguji na sebe sameho. Nechapu, jak jsem to mohl driv nedelat, vibrator v analu je uzasna vec.
Ma nekdo nejake tipy a triky co a jak delat?
vcera dvakrat, dneska na to jdu znova!!
Anální sex je pro oba velice vzrušující, a to jak pro ženu, tak pro muže. Musi se k tomu oba propracovat včetně výměny roli. Určitě je dobré použit gel s vysokou kluzností, uvolní a rozšíří všechny otvůrky, a zažijete neskutečnou rozkoš. Pak už je k bisexualitě jen krůček. Velice důležitá je souhra obou partnerů.
Neviem ci by som len kvoli analu tuzil bo bisexualnej skusenosti.Milovat sa do analu je uzasne a urcite vzrusujuce aj v opacnom pripade ale nechat sa obrobit muzom by ma nevzrusovalo ad zeny ano.
Má někdo zkušenost s tím, že by to žena partnerovi udělala připínákem ? Moc bych to chtěla vyzkoušet, ale trochu se obávám reakce. Má rád rimming, ale nechce se mi hned vyrukovat s "hele a nechtěl bys to taky zkusit jaký to je, když tě někdo píchá do zadečku ?". Nějaké rady ?
Manželka nechtěla, tak jsem začal chodit za dominami a paltit za to, že se nechám vojet...spokojenost na všech frontách. Aspoň si myslím...*13**52**63*
Řekni mu to na rovinu,překvapíš ho a uvidíš jeho reakci.za tohle tě bude zbožňovat
Mně osobně se líbí rimming víc i když připinákem to také není špatný :-)
Když si užívá lízání, zkus ho hladit okolo dírky prstíkem a pomalinku se blížit ke středu. Pokud mu to bude příjemné možná se sám za chvilku napíchne (kdo by odolal vábení...)
musím súhlasiť s vibrátorom v buchte a penisom v zadočku cítim každú vibráciu a žena nestoná ale kričí a ukája sa ako o život : )
Pro mne je anální sex velice vzrušující,kdysi mne má učitelka sexu poučila,že když chci s ptákem zajet do prdelky musí být naprosto tvrdý aby bez problémů zajel.Když mi ho žena klrásně svírá je to božské.moje žena to též miluje a šukání prdelky je vždy bombonek,ona neheká,ale řve a já taky.
Môžem povedať z vlastnej skúsenosti. Začalo to zvedavosťou a ženskou emancipáciou. Keď môže ona môžem aj ja. Pravdu povediac ma to zaujímalo a najprv som to skúšal sám a potom spolu. Treba na to čas, chuť, dobrú náladu atď. Na prvý krát to nebolo ono ale opakovaním sa to zlepšovalo. Časom mi to robila do zadku svojim pekne tlstým vibrátorom pričom ma orálne uspokjovala. Keď to na mňa prišlo neovládal som sa - bolo to iné. Odvtedy to nazývam NAJLEPŠÍ ORGAZMUS!!!
Přesně jak píšeš.Jsou to nejlepší výstřiky
Nadhera hezká prdelka a luxusní picka a prcání a vilizani
A typický anální sex, kdy muž "obšťastňuje" ženu? Jak by jste popsal pocity při tomto?
Keď muž obšťastňuje ženu do análu tak strieka už pri zásune. Vzrušenie a napätie sa nedá popísať. Úzka riťa pevne obopína penis, je to úžasné...
Jirko...Ty jsi si příspěvek špatně přečetl.