Běžná věc?

Jak to máte vy? Osobně mám prostě radši sukani a vystrik do zadku než kamkoli jinam.

Ahojky...Je běžné že mám radši sukani do zadku než cokoliv jiného? vás názor?
Udělala bys partnerovi taky anál,kdyby chtěl?
Moja to má také tak. Bodejď by ne, teď jsem při tom přišel na takovou velmi legrační věc... šukam ji do zadečku, ona se udělá, já na pár vteřin zastavím a pak začnu rychle tvrdě přirážet- udělá se znovu do deseti vteřin. A da se to opakovat x krát! Křeče, třes celého těla a bědování, ať už toho sakra nechám..🤣🤣🤣
Nechces to nejak zajmavě a po svem ve vsi te co se ti na tom tak libi krase vystihnout i moji manzelce at to ma taky tak rada😂
Přítelkyně to má stejně a ještě lízání análku.
Každému vyhovuje něco jiného.
Některá radši polyká,některá o tom nechce slyšet.
Podle mě je to na každém,co se komu líbí víc min atd.
Moje milá to taky ráda do A a hlavně má ten dar se z toho udělat. Krom toho má ráda i hraní s A. A při tom mít v A kolíček, vibrátor, dildo, prst. Krásně se otevírá. Samozřejmě nejraději mít obě dírky plné, to úplně miluje
Rád když mi strčí prst z A rovnou do pusy abych ho naslinil
Vařím ti znám ženy co to vlastně chtějí daleko víc než klasické. I masáž je hodně bere zadečku ( otvoru).
Po mne jedna chtela abych ji zadecek lizal zatim sem na to nenasel odvahu.
Kamarádka se při análu vždy udělala a měla super kontrakce.
Já myslím že v pohodě. Měl jsem jednu kamarádku ta sice klasický sex milovala ale análek byl něco víc . Několikrát se tak i udělala
Když se to nepokazí ze začátku, tak vím o víc holkách které to tak mají
No určitě ano , chlapa to rajcuje víc . Je to takové to zakázané ovoce .
Když se máte opravdu rádi a věříte si, tak chcete sobě i partnerovi dopřát potěšení. Ale pokud máte zábrany, není žádný důvod mít špatný pocit. Jen ne nic, co není chtěné 😉
Do zadku chce málo která. Pro chlapa lepší a zajímavější. Bývalá nebrala prášky a občas jsem končil do zadku
Dvě bejvalky jsem ukecal k análnímu sexu a na třetí a čtvrtý pokus si o tom už říkaly samy 😇
....ale ve všech videjích si honíš jenom frndu......*11*
No tvl. nechat se šukat do zadele ani náhodou !!! A ještě se tam vycákat...
Ať se pánové šukají navzájem do zadele, když se jim to tak líbí ...
Za mě ne !
Opravdu? Nebo je to jen proto, že to h6e bezpečný sex při kterém nehrozí otěhotnění?
no je videt ze me vzdy dokaze neco prekvapit nemas pak uz blizko ke kaviaru? staci aby si tam dala cokoladovou tycinku a muzes si dat svacinku.
Ahoj moc rád bych ti prdelku vylízal a potom vistříkal
Předtím doporučuju zopakovat základku.
Tak to já můžu pořád miluju šukaní prdelky a pěkně se do ní 💦💦💦♥️
No když jseš chlap, tak moc jiných možnodtí ani nemáš😀😀😀😀
Já určitě ano . Zadek je těsnější a je to takové to zakázané ovoce
Ital_princ
Ital_princ Neaktivní před 5 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
běžně to není, ale jsi sen mnoha mužů, nám se to taky líbí víc než klasický sex
Možná je sen mnoha mužů, jen doufám že ne podle profilovky, protože ta se na netu vyskytuje bambilionkrát... :o)
Ahoj,za mě je to tvá volba,když se ti ti líbí proč ne. Hlavní je aby tobě bylo fajn. Já bych ti to klidně a rád doraval
Do pusy, do kundicky,na prsa, na bříško,nebo do zadku.... je mi to jedno,hlavně,ze si to užijeme a uděláme se oba🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🙄 a to jsme s manzelkou oba Analne naladěný,ale nějak to nehrotíme.....
Rad bych narazil na zenu, ktera by anal chtela aspon zkusit. Zatim se k tomu zadna moc nemela 🤷‍♂️😅
Ahoj, úplně tě chápu. Taky raději anální sex, i když frndičku mám rád😉
jak je psano kazdy ma rad jine veci nekomu zas prijde napr strikani do pusy nebo zlaty dest nenormalni. Mne anal nevadi, ale nevyhledavam jej.
Běžné to není.. Normální ale ano. Každý jsme jiný.
Jjeenntaakk
Jjeenntaakk Neaktivní před 5 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ahoj,proč by to nemělo být běžné? Každému se líbí něco jiného a tobě právě tohle.