složky na lidi

Škoda že tady se nedá zařadit složky na lidi. třeba jako "Lháři, podvodnicí, úchylové. povídáni" atd. Celkem je tady 6918 lidi v ignoru mám 370 lidi, sledujících 603 . Nevím kolik mám vzkazu, ani mne to nezajímá, jen myslím, že bych měla víc než půlku co mí psali ve složce Lhář. Nevetší počet lhářů je bohužel z Prahy. Je mí lito ale chlapi ví že nikdo jich nenajde a nebudou hledat, proto tě kecy, jen že vy děláte ostudu všem. Nezlobte se ale já říkám že lhaní je národní sport. Jen nechápu co vám to dává? Vetší sebevědomí, pět minut cítit se jako king? Nebo co?

Mohla bych vědět v čem spočívá to lhaní?
Na to se vážně někdo ptá ? Jaká je tedy odpověď, co to lidem dává ? A proč lidé všeobecně mají tendenci zkreslovat o sobě informace, proč je namísto toho třeba nedeklasují ?
Ono by to chcelo nejaké farebné rozlíšenie ( trebars šedá ), po označení človeka, ktorého si označila ako nežiadúceho.
Stačilo by, kdyby se u nicku zobrazila ikona poznámky s náhledem poznámky.
přesně aspoň bych člověk věděl jestli vůbec má cenu čist
Jo, to by bylo supr, idealne i v konverzacich.
Jediné co jde je, že když si rozklikneš něcí profil, tak dole si u něj můžeš napsat poznámku kterou uvidíš jenom ty.
ano to vím, jen když tě přijde hodně vzkazu nekoukáš na každý profil😀
Tak si dej zprávy za kredity. Jako bolestné za tvoje nervy😀 To by to mohlo trochu profiltrovat
Tim sice vyfiltrujes uplny somraky, ale zaroven s tim i lidi, ktery chtej jenom uprimne pokecat.