Ja mam také menší penis, ale vždy jsem byl pro experimenty. Jak ti někdo radil v komentáři, zkus různé hračky. S partnerkou jsme si hráli vždy několik hodin, i do rána, za mě to bylo lepší jak sex samotný, kde se uděláš a konci to.
Ser na to, kup si velké auto.
Že ho řešíte. To je zas ten idiot co všude cpe, že má malého a pak honí nad tím jak se mu lidí směnou.
Hele v partnerství jsou přednější i jiné věci než sex. To že máš malý penis věděla už od prvního sexu a kdyby ji to nějak vadilo, tak by s tebou ani nepokračovala v něčem hlubším. Dnes se prodávají různé pomůcky, zkus koupit nějaký lepší vibrátor/dildo a udělat ji tímhle. A pracuj na zvýšení sebevědomí 👍
A co si ho honit a při tom ji třeba prstovat, či použití pomůcek? Nebo existují i nástavce na péro 😉
(upraveno)
Žena se nepůjčuje, není to věc. Můžeš jí maximálně dovolit milence, pokud sama bude chtít. Většina žen ale pro tohle nemá pochopení a takového chlapa, který ji pošle za milencem nepotřebuje. Leda bys měl dost peněz a měla by se po všech ostatních stránkách s tebou dobře. Potom by to bylo fungovat a mohl by sis ji udržet. Jestli máš holou prdel a ještě malého ptáka, tak je to blbé a stejně tě opustí.
(upraveno)

Mam ho maliho
Nedokazu moji udelat a jsem marny. Nebavi me sex radsi si honim svuj malinky penis :-( nevim ani jak se pujcuje zena aby byla spokojena strasne bych ji pral aby byla stastna s nekym koho bude milovat a sexovat.