Problém sa zoznámiť

Zlá skúsenosť zatiaľ

Máte taký zlú skúsenosť tu niekoho nájsť na dlhodobejšie priateľstvo výhodami.
Je to problém. Když se tu prezentuješ tak nějak seriózně, nikdo si tě nevšimne.
A když dáš něco odvážně, tak tak zase zmizí moment překvapení, kouknou a nazdar.
Nezbývá než komunikovat a třeba se sejít, což ale na první dobrou obvykle nedopadne, potřeba na tom makat🙂
Taky tady vidím problém se seznámit a ze Zlína a okolí tým tuplem :-))) hledám dlouhodobý vztah nic jen na jednu noc ale už to tady pomalu vzdávám:-/
Ano, mám odtut za ta dlouhá desetiletí už několik životních partnerek.
Za mne absolutní spokojenost.
Jak dlouho trvá vztah se životní partnerkou? Ptám se pro kamarádku.

Pro mě je dlouhodobý vztah nad 5 let (ne se vidět 1-2x za rok) a k němu jsem se s žádným amatérem za svých 20 let tady nepropracovala.
Myslím že těch 5 let je slušný výkon, záleží co se během nich rozvinulo. 🙂
Radostně se plácám po rameni, jak jsme oba skvělí a do předdůchodu bychom mohli vydržet. 🥂🍾 *1* (upraveno)
No přece celý život, v dobrém nebo nedobrém .-)
A obvykle ne jenom jeden život :_)
Nejsem zastáncem mnohomužství, pěkně one by one.

V tom asi bude ten háček. :) Jela jsem dvě pětiletky, jednu dvacetiletku a teď doufám alespoň v pětiletku.
...jako orthodoxní propagátor polyamory bych dokázal jmenovat pár argumentů, proč mít větší "smečku," ale je fakt, že kluci se v takové Rodině obvykle nedokážou snést na stejné úrovni.
Bohužel.
Po dlouhých letech musím smutně přiznat, že i ta monogamie má některé, sice nepatrné, leč nepopiratelné výhody. :_) (upraveno)
Ano, já teda hledám milence se vším všudy, co k tomu patří a nedaří se. Chlapi by rádi prcali bez zábran a ženskou použili jak matraci, ale to budu raději sama...
Ahojky ozvi se budu rád můžeme něco vymyslet zatím ppaapa
Co to je milenec se vším všudy? Partner? Přítel?

Protože jsem ženatý, mám milenku, není kamarádka s výhodami ani partnerka, je milenka se vším všudy.
Ano, třeba tak..ne být jedna z mnoha kamarádek a být jenom připravena podržet:)
Milenec si svou milenku hýčká, může být i přátelství, cit..
Jako nemám potřebu se tady seznamovat, ale kde jinde by chlapi měli hledat sex, když ne tady ? Tady jsou to stránky o erotice, sexu a prcání. Třeba na mimibazaru, nebo biomatky.cz ?
Mimibazar rikas... to by ale mozna stalo za pokus 🤔
To také nerozporuji. Vím, kde jsme. Ale každý hledáme něco specifického. Já prostě hledám chlapa na dlouhodobý milenecký vztah a žádné úlety, jednorázovky apod. Takže si tu samozřejmě prcej hlava nehlava, mně je to přece jedno 😉😃.
JJ. Hledat něco specifického je blbost, milenec není prášek na praní....
Nikdy nevíš co bude bavit a to je právě super.
Akorát teda, má to háček v tom, že potřeba zkusit. Což znamená že potřeba se sejít a pak případně říct že nebavilo, jdeme dál. To po netu nevyřešíš , chemie zatím po síti přenášet nejde 😜
Tomu chápem.Je škoda že si mi neodpísala a hned si ma blokla....
Seznámit se tu určitě dá. Například já bych si ráda na víkend někoho našla, a tím tu mají příležitost i mnozí muži. Pořád píšete, jak je všude na jednu holku několik chlapů, ale neuvědomujete si, že 90 % z nich jsou jen pisálkové nebo prasata, co chtějí, abych polykala a podobně. Je vzácné najít někoho normálního, se kterým se domluvím. O to víc si vážím, když najdu někoho normálního, se kterým si užiju krásný večer.“
Užijeme si spolu hezký večer zábavný při filmu
Už v tomto příspěvku je několik bodů které signalizují že to je marnost.
Negativistky které dávají rovnou seznam co nechtějí a co jim vše vadí jsou podle mě nepřitažlivé. Sex podle návodu k obsluze není zábava 🤣🤣🤣
Škoda že vás odradili první debilové co dělají jen zářezy. Pak už automaticky komunikace nic. Zas nějaký hovado píše.
Kamaradství z výhodama? Tady chcou muži jen sex a to kolem je nezajíma, pak nemám důvod se sejít..
No ono se dostat k setkani uz beru jako Heraklovsky ukol. Mne se jen odarilo si domluvit schuzku dojet na misto a kde nikdo tu nikdo, nebo tam mozna byl a delala si srandu jak tam cekam jako idiot.
Nekde sem cetl, ze kdyz clovek nehleda prijde to samo, ale sakra kdo to ma vydrzet, uz sem 3 roky sam a nebyt obcasneho povyrazeni na SW akcich tak pomalu i zapomenu jak naha zenska vypada a voni!
Ono je to tezky, ja tu zas vesmes narazim na zeny co chtej jen prachy nejlepe predem. Ale k dotazu mam taky problem tu nekoho najit, puvodne sem si myslel ze je to mima ocima, ale jak tak koukam tak asi to je jen z jedna mala veci, kdyz tu maj problem najit i zdravi s autem. Ale kdyby nejaka z Brna chtela kamarada/pritele a nejen na sex, tak klidne pisnete.
Ano, vetšinou chtějí jen sex a bez výhod :)))
Já bych mohl říci že chcete jen prachy náš čas. Vymýšlet vaší zábavu nosit dárky. Přizpůsobovat se vám. Za to nám ukážete kotník za rok kolínko.
Ano, tohle vše chceme a nejlépe ve vztahu, ale když chce chlap jenom prcat, měl by se snažit o to víc. 🤷😏😉 A kotník či kolínko ukazují jeptišky či dvanáctileté holčičky. 😁
Vážně? Mám jiné zkušenosti a že jsem odsud za těch 10 let pár chlapů měla.
Vidíš a já tady hledal někoho na sdílení a ne jen na sex.
Ale nie každý chlap chce sex na noc.Niekto hľadá aj na dlhodobejšie priateľstvo zo sexom.
Ten spam musi byt ohromny, o tom zadna. Jen je urcite velika sance, ze ti tim sitem propadne i dost normalnich chlapu. Mozna jen pouzili pro danou situaci nevhodnou formulaci, takze okamzite zapadli mezi ostatni pisalky.
A to je to, co je tu, myslim, pro vetsinu chlapu tak frustrujici. Bohuzel bude i hodne takovych, co po case zakysnou a rezignuji a zacnou si ulevovat pisalkovanim a prasarnami.
Takovy kolobeh zoufalcu v prirode :)
" Princes 8991" ... Tak to teda trochu závidím, že sa ti to tu podarí, nájsť niekoho rozumného.
Ked už, tak len v sw klube.
Tam hneď vidíš, ským máš tú česť.

Áno, do prvej komunikácie zasiahne niekolko dalších nepriamych Veličin ( problém v doprave, nevhodné oslovenie, osočenie, blbé jedlo, počasie, atď. atď. ).

Každý má nejakú trému v oslovení osoby, ktorá ťa zaujíma a chceš poznať bližšie.

Tu je problémov viac.
Mnoho falošných profilov !!!
Neskutočne prehnané požiadavky párového, ženského profilu.
Pošli foto, ktoré rozhodne. Pritom žiadatelia na profile nemajú žiadne foto, ani len profilovku.
" Chceme pre ňu chlapa, s výbavou 24+ / 6 minimálne, ( pritom už pri 17/5 cm majú problémy ), musí byť športovec, najlepšie z Prahy 4, najlepšie z takej a takej ulice, kedykolvek nás pozvať k sebe domov.
Musíš mať taky a taky koberec, narodený v rozmedzí od 21 do 23. Mája, musíš mať taký účes, vysoký od 180 do 182cm a podobné chujoviny.
Nevravím už o tom, že samotné ženy a páry dostavajú enormné množstvo správ plné demetných pozvánok, takže na tých pár normálnych už nieje chuť si prečítať pár riadkov.

Ale keď sa už podarí v tom klube nejaké kamarádstvo nadviazať, tak komunikácia prebieha len tu, prípadne v inom, sw komunikačnom mieste. (upraveno)
Áno dá sa zoznámiť už som tu stretol ženy,kde sme šli na kávu . Ale potom to skončí lebo doma majú manžela a boja sa.Ako píšeš 90% mužov má veľké slová a skutky nikde. Takže chápem aj ženy, že to máte taký ťažko.
U mě bylo klíčové se nescházet za účelem sexu, nemít potřebu ojet tu co má minimálně jednu díru a nebýt prase.

S dlouhodobějšími schůzky jsem problém neměl i když to byly partnerky, pro které jsem sám neměl tolik co nabídnout, jako ony mně
Tady dostat z jednoho profilu 2 zprávy je zázrak.
cc ano skusenost mam stejnou. dřív jsem tu mel jednu z trutnova jenze jsem musel omezit a tedka se mi uz nejakou dobu nedaří taky nikoho sehnat tady to je spise sami kecalci a fake nebo money
Upřímně, ano. Zkouším to tu přes rok. Větší úspěšnost je návštěva barů, atd. Tady se to erudovalo na pouhý business žen a fake profily buzen.
Taky mají koho urážet a ignorovat to je baví. Blokovat a tak dále. Člověk si během komunikace říká že je Tatar. Chlap dostane nálepku jen zobrazí profil. A podvody mají volné pole. Jak ženská komunikuje lichotí. Tak je hned jasno. Podvod 😁
Tak taký musíš vedieť aký bar to je .Ale úprimne je to len business nie len žen,ale taký aj nijaký pár to využíva.