Měkej

Čím ho podpořit, když už nechce řádně tvrdnout?

Zkuste tabletu na erekci a bude zase tvrdý jako za mlada . Mám vyzkoušeno a opravdu to funguje úžasně .
Na internetu najdeš cviky na prostatu,fungujeto...
Naprosto souhlasím. Sildenafil tabletka a je tvrdý jako za mlada. Nějaké blbosti jako škrtící kroužky , vakuové pumpy, masti , volně prodejné léky , to je bez účinku. Užívám pravidelně sildenafil a mám zase spokojený život a předčil bych snad i kdejakého mladíka ve výkonu.
Příspěvek byl smazán.
Ubrat alkohol, zmenit životosprávu. Mě po 7pivu,kdyz mam největší chuť na sex,tak to taky neni úplně tvrdolín. Pero chce šukat,hlava chce šukat,ale pero je tak na půl😂😂 ale záleží i na věku.
U mně má úspěch Kamagra, šest sáčků v tekutém stavu, fakt zabírá.
To tady je každou chvíli podobné téma. Zajdi na urologii udela ti sono napise sildenafil nebo tadalafil a mas klid. Kašli na náhražky je to samý placebo a vyházeny prachy.. Tady ti stejně nikdo nic neporadí a sám nic nezmůžeš. Lékař je jediná cesta která je zaručena a bezpečná. A není to ani potupný. Je to prostě lidské tělo a čeká to dřív nebo později většinu mužské populace.
To mas pravdu ,jen sem zaskočil k lékařovi a mam klid ,tabletku a pak muzu hodinu v kuse píchat 👍
Sildenafil, doktor ti dá recept bez ptaní
Tak takovýmu doktorovi bych se raději vyhnul
To může spíš uškodit než pomoc v případě, že testosteron není vůbec potřeba
To netvrdím, ale vím že zvyšovat testosteron pokud to není potřeba je špatně. A příčina autorova problému nemusí být testosteronem
Přesně tak. Doktor ti vezme krev, udělají testy a uvidíš.
Treba mu doprat jeste jedno K - mekkej 👍
Jj, máš pravdu. Sem psal dvě, ale nějak se zvrtlo. Ale ani s dvěma k tvrdší není. 😜
Nemusí stát, stačí když bude pevně viset.
Mám to také tak ☝️😁