A čo tak skúsiť štvorku - 2+2. Každý by ste dal do toho rovnako a nemali by ste si čo vyčítať. Je ona pripravená na to, že budeš spať s inou ženou?
Ahoj tiež som sa rozprával s priateľkou o sexe s iným ešte v trojke a priznala sa že ju to neskutočne láka a vzrušuje ako s ním suka predomnou a rada by dlhodobý seriózny vzťah s nejakým rozvedeným mužom lebo som často mimo SR. Nie sme manželia, len obavy sú či sa nezvrhne na niečo viac... Ma 55r a je krásna ciernovlaska sexi telo. Ja jej dôverujem a som za len ona si nie je istá či to ustojí keď si sadnú aj po všetkých stránkach a som písal ko
Sám si napísal, že nevieš či by si to zvládol. Podľa mňa manželka Ťa kvôli tomu pri tom nechce
Aby si tam nebol. Lebo tam nepotrebuje policajta ktory bude kontrokovat co robi z inym. Co stebou nie
Toto mi presne povedala aj moja, aby som nenol pri tom. Je to zvlastne, tiez mi to mozog nebere. Beriem to tak ze nema vo mne doveru.
Zaujímavé, moja vraj bezo mňa druheho nechce. Skusili sme trojku už viackrát
Skus ju presvedcit na trojku . Ked nie ,su dve moznosti Bud pristupis na to alebo si casom najde niekoho. Samozrejme v prvom pripade musis vediet kto to bude inac je to na vazkach. Na tvojom mieste by som sa nepytal len zien. (Pise chlap)😀
(upraveno)
Nieco jej na sexe s tebou nevyhovuje alebo chce nieco skusit a netrúfa to priznať. Preco by inak chcela skusit ineho. Nieste v otvorenom vztahu, ste manzelia…slubili ste si vernosť. Porozpravaj sa s nou a zisti co ju tak laka, mozno jej to dokazes dat ty. Ak si jej prvy sexuálny partner tak to s tym nesuvisi. Ide len o to ci sa citi v intimite naplnená alebo nie.
Zase na druhu stranu považujem za super ze ti to takto naznačuje. Je to urcite lepsie ako keby ta rovno podviedla…a ze takych je.
Nakoniec tymto mozno otvoríte novu dimenziu vasej sexuality.
Zase na druhu stranu považujem za super ze ti to takto naznačuje. Je to urcite lepsie ako keby ta rovno podviedla…a ze takych je.
Nakoniec tymto mozno otvoríte novu dimenziu vasej sexuality.
Ženy ti môžu poradiť (všetky),ale muži len ktorí niečo také zažili. Nepripadá ti už to, ako to rozlišuješ hlúpe ?

Priznanie manzelky
Zacnem takto som manzelkyn prvy sexualny partner ,,aspon to tak tvrdi,, ale verim jej a nedavno sme mali debatu kde mi priznala , ze v poslednej dobe pocituje viac a viac chut skusit ineho. Vedel som , ze toto raz urcite pride , navrhol som jej nech dame trojku aby som jej vyhovel aj ked neviem ako by som to cele zvladol ale ona mi povedala ak by k niecomu takemu malo dojst nechce aby som bol pritom. Poprosim zeny poradte mi alebo muzi ktory nieco take zazili , hlupe komentare nepotrebujem citat. Dakujem