Public

Ahoj, som relativne nováčik čo sa tohoto týka ale velmi ma vzrušuje všetko čo je späté s erotikou na verejnosti, (samozrejme opatrne nech niesu z toho zbytočné problémy) tým že som hetero tak ma aj zaujímalo či to má podobne nejaká žena, samozrejme rád si vypočujem všetky možné rady a zážitky čo ste kto zažili a odtestovali.

Napríklad prázdne kupé nočného vlaku, ktoré sa dá zamknúť, tesne potom, čo prešiel sprievodca a pravdepodobne sa tak skoro nevráti.
Okej to ma ešte nenapadlo ale znie to ako riadne vzrúšo
Z právneho hľadiska ide najčastejšie o:
Výtržníctvo (§ 358 Trestného zákona): Ak sa obnažuje na mieste verejnosti prístupnom, čím hrubým spôsobom porušuje občianske spolunažívanie, verejný poriadok a vzbudzuje verejné pohoršenie. Trestný zákon chráni spoločnosť pred takýmto správaním, najmä ak ide o opakované prípady alebo ak k činu dochádza pred maloletými.
Priestupok proti verejnému poriadku: V miernejších prípadoch, ak nejde o trestný čin, môže ísť o priestupok podľa zákona o priestupkoch, napríklad vzbudzovanie verejného pohoršenia.

Čo robiť:
Polícia odporúča takéto prípady hlásiť, aj keď ide o priestupok, aby sa zistilo, či nejde o páchateľa, ktorý sa obnažuje opakovane. V prípade priameho ohrozenia alebo obťažovania je potrebné zavolať políciu (158).
A hlásila by si to ty ? Lebo mne to príde až neprimerané , si z Bratislavy, na Zlatých pieskoch je nevyhlásená nuda plaž, kde sa neraz opakovane zobliekajú ľudia donaha, teda z pravneho hĺadiska čo ? "Polícia odporúča takéto prípady hlásiť, aj keď ide o priestupok, aby sa zistilo, či nejde o páchateľa, ktorý sa obnažuje opakovane."

Dokelu, aby z nahačov robili páchateľov...
Cez vikend sme boli na plese a manzelka si dala krasne saty s rozparkom na stehne. Najprv si dala silonky na ostro co ked som videl tak som odpado😲l. Pocas plesu jej silonky stale zliezali tak si ich sla dat na wc dole. Nevedel som mysliet na nic ine ako na jej krasne vyholenu voňavú šťavnatú pičku pod šatami iba cca 20cm od rozparku, pri kazdom tanci ma provokovala a ja som jej tam letmo zachádzal. Potom sme boli uz takí nadrzani ze sme si to rozdali v jednej miestnosti ktoru sme tam objavili a po prichode domov sme dali druhe kolo. Celkovo milujeme taketo laškovanie na verejnosti obaja na ostro 🤩
Presne o tomto hovorím, risk plus dráždenie medzi nič netušiacimi ludmi je top
Veď preto píšem hlavne opatrne, žiadne blbosti a už určite nie pred maloletými, to som skorej myslel tak že keď si na túre a široko daleko nikoho tak na mna dojde taká nálada alebo keď som v aute niekde kde taktiež široko daleko nikoho, toto by si prakticky mohla písať pod každý prispevok vo fóre “sex v prírode” či?
Sex v aute je úplne bežný, aj niekde v prírode. Mne sa páčilo aj v kabínke, ale tam sa treba ovládať :)
A čo tak vyskúšať v kamióne v kabíne? :) posteľ, dosť miesta atď:D
Ja som to zbožnoval v aute aj v prírode ale kabínku som teda ešte netestoval, to musí byť parádička ;)
My sme v kabinke skusali len fajku, ale aj taka rychlovka by mohla byt fajn. Alebo sme cez den sukali v aute na parkovisku pred nejakym nakupnym centrom
Toto my mame rovnako. Bud nejaka lesna cesta, alebo nejake parkovisko ci raz aj pri garazach. S riskom treba ratat, ale zazitok je fajn :)
A nikto nič ani nemusel vedieť, ale ten adrenalín to urobí ajtak sto krát lepšie