Ahoj, taky si jí vychutnávám s přibývajícím věkem víc a víc. Možná to bude i tím, že jsem poznal starší, chtivé ženy, co to milovali a užívali si to. Je to nádhera...
Ja tuhle zálibu nesdílím. Neřekl bych, že je to pro mě fuj, ale nepreferuju to. Orální sex mám rád, dávat i přijímat, ale při 69 si pořádně neužiju ani jedno.
69 supr poloha, oralni sex + rimming, dobry. dotahnout to az k orgasmu. takovy relax, kdyz je clovek ztahanej z celeho dne ..uplne supr.
Nejlepší večeře pro dva je číslo 69. Servíruje se najednou a nikdo nemusí čekat, až ten druhý dojí.
povida zena vetnamskemu priteli: "Milacku dame si ted 69?" On se otoci do okna a rekne: "Dvakrat kunkpao s lyzi." :D 69 je dobra, , i kdyz si asi vice vychutnam, kdyz zena lezi na zadech ja ji muzu lizat popr. ona dela me. 69 je bozi hlavne na squirt.
Jo, to znám ten vtip. Každýmu vyhovujeme něco jiného 😀😝69
69 je úžasná poloha. Miluju ji. U mě je to velká záliba. Soulož až tak rajcovni pro mně není. Občas se najde pár,kdy si to s ní tahle užívám, a šousta ji partner při tom ze zadu. Mě stačí Orálek... A ještě když mi sedí pěkně na obličeji,nechá se vylizovat,a partnera u toho kouří. Ale moc často se mi nedaří najít pár,k tomu svolný.

Poloha 69
Máte rádi ? Pro někoho fuj , pro někoho lepší než klasický sex