V Praze bych měl boba někde, všude plno lidí, já fotil za Prahou Vltavy
Všimni si, že vnitřky okružních nájezdů před magistrálou, okruhem a dálnicí jsou osázené stromy a je tam nájezd pro auto.
Některé jsou fakt zajímavé.
Doporučuju nenahotit úplně v pohledovém úhlu, nechceš u bouračky čekat na policajty, ale spousta jich je tak dokonalá, že by tam člověk vpohodě přes poledne zakopal mrtvolu a nikdo by ho neviděl.
Některé jsou fakt zajímavé.
Doporučuju nenahotit úplně v pohledovém úhlu, nechceš u bouračky čekat na policajty, ale spousta jich je tak dokonalá, že by tam člověk vpohodě přes poledne zakopal mrtvolu a nikdo by ho neviděl.
P14 , rozhledna doubravka. a kolem jsou supr lesy lavicky. kdyz vyjde pocasi. rybniky. je to dost velky, je dobry si to projit tipnout kde co a jak . Kyjak je tam , horejsi rybnik jsou tam vstupy do vody.
(upraveno)
(upraveno)
Díky za tip koukal jsem na fotky a vypadá to hezky určitě se tam podívám.
Cece, verejne misto v Praze, kde bys mel jistotu, ze nikdo neprijde a zaroven to nebyl uplny kentus? To bych rekl, ze tu asi neexistuje 🙂
vnitřní Prágl je kompletně zabydlenej, stany stojej i v zeleném mezipruhu na Magistrále.
Ale jak člověk vyjede na okraj, kde je to pěšky už odevšad děsně z ruky, tam už často nejsou ani odpadky.
Ale jak člověk vyjede na okraj, kde je to pěšky už odevšad děsně z ruky, tam už často nejsou ani odpadky.
Jasne, treba u Seberaku je flek, kam jezdej sexovat homosexualove, takze tam by foceni asi nikoho nepohorsilo 😃
Čoveče, jak reagujou na náhodné kolemjdoucí?
Já v životě udělal několik málo takových náhodných zkušeností.
Některé byly pro mne neestetický zážitek a snažil jsem se radši rychle zmizet.
Jiné byly nepříjemné uz toho titulu, že byli prostě arogantní a konfliktní... jako kdybych snad věděl, že tam budou jebat u cesty a lezl jim tam schválně.
Vlastně nemám za život žádnou příjemnou zkušenost v tomhle ohledu -- žebychom třeba s úsměvem prohodili pár slov a nebo se jen s úsměvem pozdravili a dobrý, jdeme dál...
Já v životě udělal několik málo takových náhodných zkušeností.
Některé byly pro mne neestetický zážitek a snažil jsem se radši rychle zmizet.
Jiné byly nepříjemné uz toho titulu, že byli prostě arogantní a konfliktní... jako kdybych snad věděl, že tam budou jebat u cesty a lezl jim tam schválně.
Vlastně nemám za život žádnou příjemnou zkušenost v tomhle ohledu -- žebychom třeba s úsměvem prohodili pár slov a nebo se jen s úsměvem pozdravili a dobrý, jdeme dál...
Ja tamtudy jenom projizdim a moc se nerozhlizim, takze reakce nedokazu posoudit :)
Hele a co čekáš za zázračnou odpověď?
Buď si na jednu noc pronajmi pokoj na hotelu nebo byt přes Airbnb nebo Booking, případně si pronajmi fotoatelier- je jich v Praze spousta.
Buď si na jednu noc pronajmi pokoj na hotelu nebo byt přes Airbnb nebo Booking, případně si pronajmi fotoatelier- je jich v Praze spousta.
Děkuji o těchto možnostech samozřejmě vím. Myslel jsem třeba jetli někdo nezná nějaké odlehlé místo venku kde nebývají lidi. Na letní focení venku. To je ta zázračná odpověď kterou jsem čekal.
Já rád používám začátek Krasu za Smíchovem.
Aha.
Tak škoda, že ta kouzelná slůvka "venku" a "letní" nabyla hned v prvním dotazu, ušetřili bychom oba chvíli času...
Tak škoda, že ta kouzelná slůvka "venku" a "letní" nabyla hned v prvním dotazu, ušetřili bychom oba chvíli času...
nemusela tam být (ta slůvka).
Mohli jsme se od lidí doszvědět nějaké skvělí tipy, které nás ještě nenapadlo hledat.
Jo, jasně, odpověď "prostě si něco najdi a pronajmi" je technicky vzato správná.
Asi tolik, jako nápověda ve windows -- přesná, správná, zkontrolovaná... a úplně na hovno.
Mohli jsme se od lidí doszvědět nějaké skvělí tipy, které nás ještě nenapadlo hledat.
Jo, jasně, odpověď "prostě si něco najdi a pronajmi" je technicky vzato správná.
Asi tolik, jako nápověda ve windows -- přesná, správná, zkontrolovaná... a úplně na hovno.

Kde fotit v Praze erotiku?
Chci se zeptat kde se dá v Praze nafotit erotika? Někde kde je soukromí. Díky za tipy.