Doma ještě nikdo nikoho " nevyseděl" 😀😀
Já zde a buď sama nebo to zařídí manžel.
Seznamka která se jmenuje štěstí.cz mi přišla narozdíl od třeba Badoo nebo Tinder smysluplná.
Vážně ti Zásobování a.s., který provozuje SEZNAMKU, přijde smysluplný?? 🤨
Jaký to má podle Tebe vliv?
Počítám, že dotyčný tam byl a může to porovnat, tak co je za problém?
Počítám, že dotyčný tam byl a může to porovnat, tak co je za problém?
Aha takže ti to nedošlo..
Už tohle a volně dostupný profily plus fakt klasiky - placení za vše - by totiž měly vliv na každýho normálního člověka 🙄
Už tohle a volně dostupný profily plus fakt klasiky - placení za vše - by totiž měly vliv na každýho normálního člověka 🙄
To třeba jo, ale žádnou kauzualitu, ani případnou korelaci s názvem tam opravdu nevidím 🤷♂️
Ano takže ti přijde prostě zcela normální že společnost vlastnící obchod EVA má i seznamku a do ní právě vkládá reklamy na produkty na tom svým shopu a obchodě jo😂 tady nejde o nějakej název ale to co se skrývá za ním. 🙄 Fakt nepotřebuju aby něco jako vietnamská tržnice aneb zboží všeho druhu pod jednou střechou vědělo rok mýho narození, oblast mýho pobytu, číslo a navrch ještě i fotku... No ale pokud to jejich zákazníkům co tam nakupují neva tak co už 😂
Klasické seznamky - Boo, FB dating. Dá se Tinder, Badoo. Případně Feeld
Uz jsem ti psal o dvou seznamkach tak si je založ a nebuď jak trotl…

Kde se seznamujete?
Zdravím, mám už nějakou tu dobu problém s tím, že se nedokážu seznámit s novýma lidma natož najít si někoho do vztahu. Nevím totiž kde nebo spíše jak se seznámit jelikož jsem spíše introvert a ne zas tolik chodím mezi lidi, držím si svůj malej okruh přátel ale chtěl bych poznat někoho nového.