No taky bych se tam po roce rád mrknul, zdali to tam jeste funguje.
No taky bych se tam po roce rád mrknul, zdali to tam jeste funguje.
Probíhá tam někdy něco .....včera jsem jel odpo kolem na kole a v podjezdu pod dálnici zaparkována 3 auta a na horu jel nějaký cyklista ?
Byl nekdo v posledních dnech u zavory? Jak to tam.ted je? Jezdi se? Nechysta se tam ted nekdo?
Zítra se tam možná po noční projedu podívat, snad to najdu 😅
Dnes k večeru opět přivezu blondýnku
Dnes opět............................................................
Hmm v kolik. Jestli ma rada vice ocasu rad prijedu..
Rad bych ji pocákal :)
Já dnes nemůžu, to je škoda, kdyby tak nekdy ráno tento týden
Nastavim prdelku dneska...
Ahoj. Zítra někdo něco vymyslet?
Dnes dopo, přijde někdo? Pohulim nechám se sukat, já modré kraťasy...
Příští týden bych se tam chtěl poprvé zastavit autem. Jak to tam funguje? Kde se většinou stojí? Můžu přijet až k té zavoře? Někdo píše že se tam nesmí, někdo že v pohodě... Měl bych prozatím zájem třeba jen o společnou hoňku u auta ale rád bych rady od zkušených 🙂
A kde to vůbec je? Taky bych rád zašel a něco vyzkoušel a na cruising jsem ji nenašel, nějaká adresa nebo záchytný bod?
49.8026922N, 18.1914589E
Dneska bych tam zajel.
Nějaký pár co tam jezdí a rad šmíráka hoňiče
Je tady někdo ? Nějaký pár co rad šmiraka hoňiče
je to jen placek s nějakou jámou podle map, lokalita dobra na schuzku v aute ? neni zadny les kam se schovat auto na ocich
Autem az k zavore jezdit neradim, kontrolujou policajti. Jinak lesiku spousta i posed akorat lepsi to bude az se to zazelena vice
Pojď napíšeme vše domluvíme oki😋😋
je tam les, klid, vychozené cestičky. Někdo zůstane v autě, někdo se jde projít, každý si najde svoje. I páry.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
můžeš parkovat dole nebo jet přímo až k závoře. Sice tam je značka podobná "Zákazu vjezdu", ale z hlediska zákona neplatná. Najdeš si tam co tě bude bavit a s kým.
No ti policajti co me pokutovali si to nejak nechteli nechat vysvetlit...takze radsi tam nejezdete. Kontroluji to pravidelne diky tem idiotum co tam vozi bordel...
Kde se dá ještě takhle zajet ?
Byl jsem tam včera, žádné auto, jen jeden cyklista. Nic.😭
Dojede někdo v patek 13.3 kolem 16h?
Hoj mam chut tam zajet a s nekym se poradne vystrikat...budes tam ?
V kolik hodin, bude tam teď někdo?
Ten železniční přejezd musí být v pěkné prdeli, když za den 5 aut.
bude to tím, že to není závora pro vlak...stačí si najít pozici na cruising
Chodi tam i zeny nebo pary?
A co by tam ženy dělaly??? Nikdy a nikde na takový místa nechodí ženy
Ani TV holky tam nechodí?
Kdysi možná v autě nějaké páry, ale teď tam je zákaz. Ale v lesíku bude časem fajn, až se zazelená.
v klidu jezdím až nahoru, zákazová značka má jiné parametry a vzhled. Tedy v klidu až k závoře.
Byl bych klidnější kdyby tu značku někdo sundal a hodil daleko do křoví 😀. Pravda, je teď tam trochu uklizeno, a to je fajn .
čekal jsem, že už bude pryč. Hlavně to není zákazová značka. Tedy běžně jezdím až k závoře.
Pryč to určitě nikdo nedá. Já si spíš myslím že brzo to bude oplocené s bránou, protože ten bordel, který je po celém lese je přestane bavit.
Značka tam žádná není, to co tam je je informační cedule.
Myslíš ten mrdnik v lese někdo uklízel? Je to tam čím dál horší...
Myslíš ten mrdnik v lese někdo uklízel? Je to tam čím dál horší...
Tak si tam zajed a cajti ti to za litr vysvetli
A ten litr bude za co?? Maximálně tě můžou vykázat
Kdys myslis...zajed si tam autem a uvidis..
v klidu, poslal jsem je ...., nemá to parametry zákazové značky. Může to max kontrolovat majitel cesty, ale i tak to není oplocená cesta - tedy volně přístupná. Dostudujte si pravidla a vzhled dopravních značek.
Příspěvek byl uživatelem smazán.

Ostrava závora Cruising
Závora funguje jako dříve, včera 5 aut. dobrá akce.