Muži mají mezi samci snad nejmenší pytel. Sám bych chtěl mít pytel tak do poloviony stehen, proto si na něj věším závaží. Prodlužuje se ale velmi pomalu, za jeden rok o 1,5 cm. Myslí, že příznivci této tendence by měli mít svůj klub k výměně zkušeností. Snad nás zase není tak malo, co se o prodloužení a zvětšení pytle snažíme. Dominik
Jetliže některé ženy chtějí mít velké vaginy, čemuž fandím, tak já zase toužím po velkém a dlouhém pytli, který se mi bude házet mezi nohama. Proto si na šourek věším závaží, jehož prostřednictvím toho pomalu dosahuji. Jde to pomalu, ale jde to.
Velký šourek je paráda! Přítel je majitelem takovéto ozdoby a já to zbožňuju. Ještě mu ho vytahuju závažím. A když sedí, vyndávám mu ho z boxerek, pěkně mu roztáhnu nohy a tahám ho za něj. Přála bych si, aby ho měl ještě delšího a vytahanějšího, ale ono to tak snadno nejde.
Nevím sice, kolik je příznivců prodlužování šourku, ale jistě jich je dost. Já sám jsem této disciplině úplně propadl. Dlouhý šourek mne vzrušuje, protože si myslím, že normálně má muž šourek moc malý. Pravidelně si na pytel dávám závažové kroužky, ale je třeba přiznat, že kůže šourku je houževnatá a moc tahu nepovoluje. Když si třeba dám zábvaží, které váží 2 kg, za chvíli již váhu necítím, jak si rychle pytel na zábaží zvykne. V první fázi prodlužování bych chtěl dokázat takové prodloužení, aby bylo možno koule zasunout do análu. Zatím jsem jen na kraji análu. Ráb bych byl členem klubu, který se touto zálibou zabývá, ale nikde jsem nic neobjevil.
Nechápu, že jsou jedinci, kteří si naopak nechávají pytel zkrátit, to dělají plastičtí chirurgově, ale prodloužení nedělají. Dominik
Nechápu, že jsou jedinci, kteří si naopak nechávají pytel zkrátit, to dělají plastičtí chirurgově, ale prodloužení nedělají. Dominik
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Podle mě zralý na natahování
Sám za sebe musím říct , že se mi to taky moc líbí. Dělal jsem si osobní průzkum u žen a musím říct , že všechny do jedné naprosto stejná odpověď --líbí se mi menší. Velkej pytel se jim nelíbí. :-(
Tiez mam tu skusenost so zenami vytahane vajcia povazuju za prejav staroby mas vytahane gule ako dedo aspon tak to chapu.
Zajímavé přání,které potvrzuje,že většina touží po tom co nemá. Ten kdo má tlustou chce hubenou.Kdo má placatou chce kozatou nebo prdelatou. Platí to samozřejmě i naopak. To po čem toužíš mám já od jakživa. Upozorňuju tě,že mi to vadí všude. Při sezení,při chůzi,na kole a o fotbale ani nemluvím..... tak protahuj,ale je to na hovno.....není nad to,pořádně protáhnout babu ale to dlouhýma koulema nezvládneš :-D
Příteli, docela by mne zajímalo, co vlastně považuješ za dlouhý šourek. Můžeš-li pošli fotografii. Já si obecně myslím, že vlastně muži mají moc malé šourky. Já třeba hrozně rád v létě chodím nahý a pohybující se šourek mezi nahama mne fascinuje. Dominik
PLNĚ S TEBOU SOUHLASIM NEMÁM AŽ TAK DLOUHEJ PYTEL ALE DOCELA MĚ NASE.E KDYŽ SI NA NĚ SEDNU NENI TO NIC PŘÍJEMNÉHO (KOMU NENI RADY TOMU NENI POMOCI) JAK ŘÍKÁŠ KAŽDEJ CHCE TO CO NEMÁ JENOM SI CHCE PROMYSLET JESTLI KDYŽ TO NEBUDE VYHOVOVAT JESTLI SE TO DÁ VRÁTIT SPÁTKY?!?!?!
Jé tak tys to proflákl. Nechtěl jsem mu totiž informaci o přisednutých koulích, vytřeštěném zraku,vyraženém dechu a nemožnosti se zvednou vůbec popisovat. Jen ať si to v praxi vychutná. hahaha http://www.extra.cz/sen-mnoha- muzu-se-promenil-v-nocni-muru- tento-muz-ma-obri-rozkrok-a-sp oustu-problemu
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Jak to vypadá? Ještě jsem nic takového neviděl...
Děkuji za předešlý příspěvek, překvapilo mne, že odpovídá žena. K tomu obecný dotaz pro ženy: má pro vás význam dlouhý pytel?. Díky za případnou odpověď. Dominik
Vytahaný pytel je super. Nesmírně vzrušující, čím delší a větší, tím lépe. Obrázek u Tvého nicku je naprostý ideál. Příteli koule natahuju a mačkám a při tom mu to dělám do zadku. Stříká jak divý. Je fakt, že vždycky měl koule delší a volnější, takže to jde dobře a pěkně mu visí z boxerek ven. Když je chuť, má na nich závaží a to je vidět i v kalhotách, navíc je pak tak vzrušený, že mi nastavuje zadek a chce, abych mu ho lízala. Krásně se uvolní a snadno mu tam strčím i ruku. kdo nezažil, nepochopí.
Dobrý den, je možno Vás někdy navštívit?
Ball stretching
prodlužování šourku