Koľko krát do mesiaca

Ako casto mavate sex. Mave dve deti

Téměř každý den, někdy víckrát denně. Není to o dětech, je to o chuti nebo naladění. Někdo to má raději, někdo to tolik nepotřebuje.
Max 3 dny pauza . Jinak pořád 🙃
Mam tři děti 14,12,5. Sex mame podle nálady a únavy. Někdy 3x do týdne a někdy jsme rádi,kdyz to je 4x za měsíc. Nejak to neřešíme 🤷‍♂️
Zrovna nedávno jsem tady zakládal něco podobného. Někdy máme se ženou sex 2x do týdne a někdy 20 dnů nic. Problém ale je, že ten sex už je 20 let pořád stejný, nudný (dvě polohy jsou vrchol) a ona se k ničemu nemá. Takže jsem tomu vyzkoušel dát poslední šanci, promluvit s ní a nakonec jsem se rozhodl, že si tady vyzkouším najít nějaký pár, ke kterému bych se přidal. Bude to náročné už kvůli toho, že mám prostor spíše dopoledne než odpoledne a většinu času mívá auto žena, protože vozí děti do školy a zpět, má ji pět minut od zaměstnání, ale chci to vyzkoušet a užít si, než budu starý. Je to těžká volba, ale i taková tě může potkat. (upraveno)
Jop souhlas i my se k tomu blížíme a to s jedním dítětem..
Tak to klobouk dolů. To už bych nevydržel vůbec, pokud by to nebylo kvůli nemoci nebo něčemu takovému.
1 - 4x tydne, podle situace… S 2 prckama je to obcas dost narocne. Hlavne to ber tak, ze je to jen obdobi … bude lip ;)