Nie je to tu primarne zoznamka, takze od toho nemajme ocakavania, no nemat tu sekciu s inzeratmi alebo odkazovnik by bolo divne.
Před pár lety to tady bylo úplně jiné. Teď je tu plno umělé inteligence v profilech. Většinou jméno a za tím číslo. Neověřený, vysoká návštěvnost, přitom žádné fotky nebo alba. Odpovídají po pár minutách a po další zprávě jsou úplně mimo téma. Holky tak ty krom těch za peníze úplně minimum. Dřív jsem si psával pokaždé s nějakou. Úplně se to tu hroutí.
Upřímně se divím, že ti tohle téma nesmazali, nedávno jsem se ptal na to samé, ale během chvilky to bylo pryč. Moje zkušenost je taková, že všechny seznamky co za něco stáli už jsou jen pro profesionálky a nebo zmizeli úplně.

Kde se on line setkat
Server www.amateri.cz je erotický server. A sex patří mezi základní lidská témata. Ale - přijde jen mně, že Gaussova křivka úrovně lidí zde je pod průměrem společnosti, a že zde je naopak větší množství zoufalých a frustrovaných lidí, než je obvyklé? Ale možná jen žiji ve své sociální bublině....
Takže dotaz zní: kde se on line potkat s inteligentními a pohodovými lidmi?
Děkuji za reakce