Uvědomují si muži rizika sexu

Ahoj, chtěla bych se zeptat hlavně mužů na jednu věc.
Často mi píše hodně mužů s tím, že by chtěli sex bez ochrany. Zajímá mě, jestli si opravdu uvědomujete všechna rizika a to jak pro sebe, tak i pro tu druhou stranu.

Nejde jen o pohlavní nemoci, které se dají chytnout i od člověka, který vypadá zdravě. Jde taky o to, že se může stát, že si holka zapomene vzít antikoncepci, nebo že prostě nefunguje stoprocentně. A pak může být těhotenství reálné riziko.

Nechci nikoho kritizovat, jen mě zajímá, jak nad tím přemýšlíte. Proč tolik mužů trvá na sexu bez ochrany? Uvědomujete si tyhle následky, nebo to prostě neřešíte?

Ráda bych slyšela názory.

Tvrdí se, že rozmnožovací pud je silnější, než pud sebezáchovy. To asi platí hlavně u mužů. Chtíč zatemní mozek. Tak to je.
Můj příspěvek by byl dlouhý a nudný,
Se džbánem se chodí tak dlouho pro vodu až se ucho utrhne.
Můj nick není náhoda. *2*
Dotazy rád zodpovím ve zprávě
Mně to zajímá bohužel nemůžu napsat prvni
Tak otěhotnět už nemohu, ale stejně dávám přednost sexu se stálým partnerem či v minulosti milencem. Jsou různé viry a bakterie, které naoko chlapovi neškodí, ale ženě udělá paseku. Pohlavních nemoci se bojím 🫣.
S ochranou je to takové nedokonalé a tak raději chlapa, co to má podobně a na nějaké sexuální úlety už ve svém věku kašlu. Zdraví je cenná věc 😉.
mechanicky_pome
mechanicky_pome Neaktivní před 3 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Kolega má pět dětí a šel na vasektomii. Já si být jistý, že už další nechci tak bych šel taky
mechanicky_pome
mechanicky_pome Neaktivní před 3 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
S testosteronem to nemá co dělat, jenom přeruší trubice, které vedou sperma k prostatě, nic víc. Google
S kondomem to ani pro mě není ono. Rozdíl je velký. Ale s cizí ženou nebo s takovou, ke které nemám 100% důvěru, bez ochrany nikdy.
Přidám pohled můj vlastni. Kdyz hledam divku "odsud" tak se na sex bez ptám taky. I třeba jestli to udělá za příplatek. Kdyz řekne ze ano, tak ji škrtám a nejdu za ní. Beru ji jako riziko a to nechci podstupovat. Takze o me si asi taky říkají, ze jsem bezgumak, ale ono je to obráceně. Kdyz se totiž holky nezeptas, jestli by šla bez, tak to jinou cestou nezjistis.
Nešukam,lížu jen přes svačinovej sáček,kouř to samý.
Důchodci už to řešit nemusí a sex je furt super!
Tak 90% chlapu má vymluvu že s kondomem to není ono že to není takové za mě totalní blbost a pouze vymluva 😁 když chceš sex tak se musiš kopnout do zadku a vzit si ten kondom a pokud se někomu nelíbí tak nemusi mit sex nebo ať si najde staleho partnera 😁 Pohlavní choroby jsou jedna věc ta nejhlavnější a druhá věc nikdy neviš jestli žena nezapomene vzit prášek (pokud bere).
Nechapu výmluvy tady chlapu někdy ohledně kondomu 😁 jen blázen by šel do sexu s cizim člověkem bez kondomu.
Já se tady setkala i s tim že mě chlap přemlouval dokonce až urputně že by chtěl bez kondomu že s kondomem sex nemá a nechce a když jsem mu řekla,že neexistuje že neberu prašky navic tak mi napsal že kdyby se stala ,,nehoda” že by mi pomohl se o ditě postarat nebo že by platil 😂
Tak vůbec neodporuji tvému názoru, ale můžeš mi říci, jak víš, že u 90% chlapů je to jen výmluva ? Ty jsi někdy měla na čůráku šprcku, aby jsi poznala rozdíl? A to nejsem zastánce risk sex.
Nepotřebuju mit kondom na penisu 😊 někteří z toho dělaji jako kdyby to bylo toxické a mělo jim ho to rozleptat 😂 ty budeš očividně jeden z těch komu to tak strašně moc vadi co 😁 když ti to neni přijemne tak ale nepočitej že s tebou pujde každá.
Nemusiš si to hned brat osobně 😉 a pokud ti to je nepříjemné tak si najdi nějakou s kterou kondom potřebovat nebudeš 🤷🏽‍♀️ jako nezlob se na mě ale ve většině připadu to tak je aspoň podle toho co jsem tady zjistila z psani atd z toho většinou vždy byla jen vymluva.
Ale tak asi si tady nemusíme dělat přednášku o bezpečném sexu, jen jsem chtěl říct, žádná ženská nemůže hodnotit rozdíl. Jak si to člověk v životě udělá, to je jeho věc, když holka řekne, že jen s gumou, tak to chápu s nějakou noname je to i můj zájem. Když ženská vysvětluje chlapovi, že to je stejné, tak to je jako když vás přesvědčujeme, že mrdka je ta největší dobrota na světě a do zadku vás to vytřelí do nebe.
Takže my ženy nemužeme řict že to jsou vymluvy,ale vy chlapy trvdíte něco pořad jak si sam teď vlastně napsal 😁
Neřikam že je to uplně stejné my taky citime rozdil,ale že by to byl nějaky světoborný rozdil nebo by to něčemu vadilo to fakt ne 😁 ja chapu že to třeba někomu přijmené není,ale spoustě ženám taky některé věci přijemné nejsou třeba napřiklad oblečky ne každá se chce pořad oblikat do oblečku,ale stejně to někdy udělaji nebo cokoliv jineho.
Ja tady neřikam,že každy chlap se vymlouva,ale většina ano.
Taky spousta chlapu si ani neumi koupit kondomy vezmou nejlevnější nebo se nedivaji na velikosti atd. Vezmou první co uvidi a pak se třeba diví,že je to strašně stahuje a nevim co všechno.
Všichni promiskuitní jedinci jsou rizikový a s velkou pravděpodobnosti nositeli chlamydií a podobných srand. Někdo o tom vůbec neví, protože žádné příznaky nemá a někoho můžou pěkně sejmout. Ani ochrana při sexu s promiskuitním jedincem není zárukou, od lidí co hledají jen "sex" a střídají partnery je dobré si držet odstup a to platí pro ženy i muže.
Hold zkoušení jiných žen může být vzrušení
Kdo napíše, že chce sex bez ochrany, toho rovnou zablokujte. Takoví lidé většinou nepřestanou otravovat a neuvědomují si, jaké nemoci mohou mít. Navíc když nějaká slečna inzeruje, že nabízí sex jedině s ochranou, ale pak někomu napíše, že klidně i bez, je dost pravděpodobné, že před vámi vzala víc mužů a může mít nějakou nemoc. Takové lidi rovnou blokujte, ať vás neobtěžují. Sex jedině s ochranou!
někdy mě to tu připadá,že kámen šuká cihlu......i v galeriich s více lidmi je spousty fotek jak ji šuká cizí s gumou...ale ona jemu kouří bez....pokud to nejsou dlouhodobé přátelství s důvěrou....už i to je riziko....ale jak to potom děláte pánové co se tady vdušujete jak i při orálu máte gumu....a co polízání pičky?taky přes gumu???a jsme v začarovaném kruhu
Tak lízání je za mě v pořádku. Jasně, i tím můžeš něco chytit, ale většinou je to léčitelné a není to tak závažné a navíc jsou to velmi vzácné nemoce, ale ne jako sex bez ochrany. A právě na to je tohle fórum založené,zda se nebojí mít sex bez ochrany. (upraveno)
Herpes nevyléčíš. A bradavice taky ne (upraveno)
Docela zajimave shrnuti: https://lekarskerady.cz/pohlavne-prenosne-choroby-oralne/
Ne všechno přenosné klasickým stykem je přenosné i orálně, ale pořád je toho orálně přenosného docela hodně .. a rozhodně to nejsou žádné vzácnosti. Zda je to léčitlné záleží i na stádiu (např. karcinom jicnu způsobený některými HPV viry). Řešení existují - např. https://e-kondomy.cz/kondomy/rouska-pro-oralni-sex (osobně prakticky zatím vyzkoušeno nemám, ale tipuju že to bude ještě větší opruz než guma na kládě... ).
Jednoznčně jsem pro ochranu - ten risk za to nestojí.
technicky je to úplně jedno, riziko je úplně stejné...
Čistě z hygienických důvodů pičky tady nelížu. Je to o hubu.
Jak se říká kdo se bojí nesmí kde nesmí do lesa (upraveno)
Jak se říká "každý svého štěstí strůjcem"
to udělá jen nezodpovědný hlupák... všem bych doporučil si nechat udělat štěry z uretry ať poznají jaká je to paráda už samotné vzorky, navíc přečtení pár příběhů jak se zbavit chlamydií.. které v sobě nosí spousta lidí aniž to o sobě ví... a pochopitelně jsou i horší nemoci... ale kdo je hloupý dělá hloupé věci
Naprosto souhlasím, jenže oni to zkusí a pak když si uvědomí, že to byla chyba, tak je už pozde a nakazí mezi tím další.
Samozřejmě, že sex s nějakou štětkou, nebo roznožkou odsud jedině s gumou a proto mi to vůbec neláká. Problém je ten, že prcat s gumou stojí za prd, pocitově je to na nic, pohledově katastrofa, manipullace rušivá. Člověk musí tak nějak věřit, že loví ve správném rybníku. Riziko to je, ale to by člověk nemohl jezdit na moto, potápět se a už vůbec ne lítat. Všichni jsme si asi svoje odprcali s gumou, ale bez ní je to jinde, chce to holku stálici.
Jasně, ale rozdíl je v tom, když můžeš riziku zabránit a vyhnout se mu, než když tomu riziku takto jdeš naproti, pak to dřív nebo později přijde a už bude pozdě. Plus můžeš mít holku stálici ale pořád nevíš kolik před tebou měla podobných mužů před tebou (upraveno)
Vzdy s ochranou, krom stale partnerky jinak aj na oral pozaduji gumu. A s holkama odsud pouze s gumou
Bez ochrany to nikdy nedělám. Za ty problémy to nestojí.
Přesně, jsem za stejným názorem, pak se to jednou zvrtne a máš trvalé následky, jak vztahové tak i zdravotní
Je tady spousta hazardérů kteří požadují sex bez a je tady i dost děvčat které to taky nabízí bez. S tou která to nabízí bez bych nešel ani s. Zdraví máme jedno.
Spousta lidi rada riskuje, nekdo to sviha dve kila na masine, jinej lita wingsuit a dalsi ma sex s nahodnymi znamostmi bez ochrany 🙂

Pro me je kondom zaklad, minimalne pokud to neni delsi vztah s vystavenou duverou, ale chapu, ze sex s prostitutkou bez ochrany muze bejt zajimavej adrenalin.

A pak je tu samozrejme velka masa lidi, ktery nad tim, co delaj, moc nepremejslej, a pak jsou prekvapeny u alimentu a/nebo na venerologii 😋
Možná je to věkem nebo zkusenostma. Ja od určitý doby ač mi to neni dvakrát nejpříjemnější, tak sex jen s ochranou pokud se nestýkáme pravidelně. Ale samozřejmě drive tomu tak nebylo.
Dokonce se mi stává, ze ochranu navrhuji já.
A jak to máš, když si chceš objednat holku odsud?
Občas výjimku udělám,ale většinou to za tu nejistotu nestojí
Ano, uvedomuju si. :) Proto to nedělám s každým.
Myslím tím, kdybys sis chtěl objednat holku odtud.