Svým způsobem takový vztah už pár let máme. Já (muž) jsem sice stále při chuti, ale respektuji, že má žena nechce. Není to tak, že bych se jí nemohl ani dotknout, jen intimním partiím se vyhýbám. Proč zájem ztratila vím. Bavili jsme se o tom. Takže komunikace otevřenost a důvěra je pro pochopení zásadní. A co nás stále drží u sebe? Myslím, že ta otevřenost, upřímnost, respekt, důvěra. Jsme si velmi dobrými přáteli. Navzájem se zveme kamkoliv. Na výlety, do kina, dovolené plánujeme společně. Neplatí jen jeden, střídáme se, vlastně hospodaříme společně, když se sejde časově zajdeme společně i na nuda, do sauny. A i když jsou chvilky, kdy mám chuť se pomilovat a žena nechce, výše jmenované věci mi to svojí hodnotou kompenzují. Jistě, je to i o důvodech, proč ta intimita vymizela. Stručně řečeno, ztráta důvěry. Detaily zde rozepisovat nebudu, ale znám je. To, že jsme byli schopní si to bez emocí a scén v klidu vyříkat, oba přijmuli svůj díl zodpovědnosti a snažíme se chyby neopakovat, nám vrací ztracenou důvěru. Viditelně jsme si den ode dne blíž (bylo období, kdy jsem se jí ani dotknout nemohl). Takže za mě vztah bez sexu možný je, ale je potřeba, aby si oba srovnali v hlavě, co od toho vztahu očekávají. Zda je prioritou živočišné sexování, nebo cit k tomu druhému. Nazval bych to přijetím toho druhého jako součást sebe sama a to takového, jaký je. Ne takového, jakého bychom ho chtěli mít.
Jsem byl v takovém vztahu 3 roky. Měli jsme sex jednou měsíčně, a to byla hrůza. Ona měla ráda orální sex, ale takový normální klasický byl pro ni problemem. Nějakou dobu to fungovalo tím, že jsem byl rok v jiném městě, pak jsem začal experimentovat s kluky (jsem bi), a pak konečně byl ten rozchod a byl klid
A z toho jsem pochopil, že vztah to není představa o budoucnosti, není to plánování víkendu a procházky, bydlení spolu. Ale spíš hlavní věc je to, že vztah je to komunikace: klasická a sexuální- když chybí jedeb komponent tak je to v prdeli. Partnerka/partner je to kamarád+muž/žena+ milenka/milenec - jinak to nejde
A z toho jsem pochopil, že vztah to není představa o budoucnosti, není to plánování víkendu a procházky, bydlení spolu. Ale spíš hlavní věc je to, že vztah je to komunikace: klasická a sexuální- když chybí jedeb komponent tak je to v prdeli. Partnerka/partner je to kamarád+muž/žena+ milenka/milenec - jinak to nejde
Ano děsí. Takže když přišlo v dlouhodobém vztahu období sucha, snažila jsem se všemožně o nápravu. Nemohla bych bez sexu zůstat.. je to frustrace, stres, vztek a pláč po nocích, overthinking. Museli by být oba stejně nastaveni, aby to fungovalo.
....velmi málo vztahu ustojí absenci sexu, bez toho mrdavého koření to prostě skřípe, no a myslím že před fejsem se prcalo víc
, pro hnidopichy: přemíra klikaní na sklo pošle chutě stopro do kopru
Joo podobně to komentoval kolega v práci když prohlásil, že: "Vztah je v krizi pokud ženu cizí palec na fejsbůku vzruší víc jak Tvůj jazyk na klitorisu"
Popravdě já tento problém řeším už dva roky. Jsme spolu 13 let. Před 2 roky partnerka přestala mít o sex zájem. Ne. Opravdu mi nepodvadi. Jsme spolu neustále. Ale po mém rozhovoru s ní, když mi neustále říkala že ji určitě podvadim když nemám sex, jsem jí řekl že ne. Nepodvadim tě. Ale od teď k tobě už necítím nic. Jdeme od sebe a já začnu žít. 2 roky totálně bez sexu a ještě slyšet že ji podvadim?To je už na mě vážně hodně. Tak že sex je do vztahu vždy potřeba tak jako být k sobě tolerantní
Narazil jsem na tohle téma zrovna dnes, kdy jsem upravil náš společný profil který jsme se ženou založili možná před patnácti lety pro inspiraci s vidinou nových zážitků. To byla doba, kdy řikala, že by mohla mít sex každej den. Dokonce se u ní objevovala touha zkusit to se ženou ve trojce. Bohužel to nevyšlo a posledních dvanáct roků se z toho pro ní stávala povinnost alespoň jednou do měsíce. Nutno dodat, že ji to sluší, pečuje o sebe a pro mě je neskutečně těžký ji vidět, nemoct se jí dotýkat a pak provozovat sex v jednom 😁. A protože ji miluju, tak to tak nějak běželo celé roky. Jenže já bohužel když to nemám, tak jsem protivnej, někdy účelově, protože pak byla svolná. Zvláštní je, že měla úžasný orgasmy a to mě rajcovalo, protože ochutnat ji a přivést na vrchol bylo pro mě to pravé vzrušení. Před pár měsíci to skončilo a jak popisuji na našem (mém) profilu, nabídla mi ať si někoho najdu na sex.
Takže chci říct, že bez toho sexu je to hodně těžký, jsem tak nastavenej a těžko se to mění, přesto jsem ji nikdy nechtěl opustit a ani jsem ji nepodvedl. Každej jsme nějakej a je téžký najít rovnováhu mezi pudy a rozumem. Takže teď jsem začal hledat nezávazný vztah, protože uspokojovat ženu je prostě dar z nebe 😉.
Takže chci říct, že bez toho sexu je to hodně těžký, jsem tak nastavenej a těžko se to mění, přesto jsem ji nikdy nechtěl opustit a ani jsem ji nepodvedl. Každej jsme nějakej a je téžký najít rovnováhu mezi pudy a rozumem. Takže teď jsem začal hledat nezávazný vztah, protože uspokojovat ženu je prostě dar z nebe 😉.
Sex k tomu proste patri. Nerikam ze musi byt kazdy den, ale obcas si musime uzit. Zvlast kdybych mel lezet vedle tebe tak bych to nevydrzel 🤣
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Nato musí mít jedině aby dva stejný názor, že nebudou mít sex. Když jeden bude chtít a druhý nebude, tak ten co chce si ho potom najde jinde.
To dle meho nemuze fungovat, a to pisu ja jakozto zena. Pokud je vztah bez sexu, nebo je v nem sexu malo, tak ten komu to vyhovuje a nepotrebuje sex, ten je spokojeny. Ale ten druhy 100% chodi na sex jinam.
Pisu to z vlastni zkusenosti, tento profil mame uz nekolik let s milencem a uzivame si spolu cca 4x do mesice. Manzel o tom vi, ze mam milence, sam mi to dovolil, jelikoz mu staci max 2x do mesice, a to ja bych zesilela. Druhou veci je, ze mu staci 3minutky a jdeme spat. Z toho fakt nic nemam. 😃
Neni to tak, ze nas chlapi potrebuji jen na sex, i my je potrebujeme na sex a to neutocim na zeny, sama jsem Bi a mam zeny moc rada, ale co umi chlap, to mi zadna zena neda. Bohuzel je mnoho zen, ktere poznaly muze, kteri jim nemeli moc co dat nebo byli sobci a mysli jen na svoje uspokojeni.
Pisu to z vlastni zkusenosti, tento profil mame uz nekolik let s milencem a uzivame si spolu cca 4x do mesice. Manzel o tom vi, ze mam milence, sam mi to dovolil, jelikoz mu staci max 2x do mesice, a to ja bych zesilela. Druhou veci je, ze mu staci 3minutky a jdeme spat. Z toho fakt nic nemam. 😃
Neni to tak, ze nas chlapi potrebuji jen na sex, i my je potrebujeme na sex a to neutocim na zeny, sama jsem Bi a mam zeny moc rada, ale co umi chlap, to mi zadna zena neda. Bohuzel je mnoho zen, ktere poznaly muze, kteri jim nemeli moc co dat nebo byli sobci a mysli jen na svoje uspokojeni.
Sex je důležitá součást vztahu a považuje se za lidskou potřebu. Pokud ani jeden tuto potřebu nemá, tak ok a je to v naprostém pořádku. Ale většinou to je spíš tak, že jeden potřebu má, druhý ne. Pokud je k tomu nějaký závažný důvod, je to pochopitelný, ale i to se dá řešit. Nemůžu být sobec a myslet jen na sebe. Ve vztahu myslíš i na potřeby toho druhýho, o tom ten vztah je. Pokud já nechci sex a ten druhý ano a já mu nevyjdu vstříc (jakýmkoliv možným způsobem), tak se pak nemůžu divit, že to bude dělat za mými zády. Důležitý je o tom mluvit a najít kompromis. Pokud ani jeden na kompromis nepřistoupí, nastane problém. Nechtěla bych vztah bez sexu, je pro mě důležitý a je to součást, stejně jako pochopení, podpora, láska, komunikace, ...
neco podobniho zazivam mlada po porodu nechce sex a komunikovat o tom taky ne
Taky to doma mam. Nechtěla o tom slyšet nic
Pokud se na tom oba shodnete tak proč ne. Ale myslím shodnete. Ne já druhou půlku ukecám. To bude dělat dříve či později asi zle.
My meli s byvalkou asi 3 roky bez sexu a nebylo to dobry 😕
Pokud by v tom vztahu byly treba deti, tak bych se kvuli tomu nerozchazel, ale urcite bych to potreboval nejak poresit. Zacal bych parovkou, a pokud by to nepomohlo, tak zavest napriklad nejakou formu otevrenejsiho vztahu, nebo jine funkcni reseni.
Pokud by v tom vztahu byly treba deti, tak bych se kvuli tomu nerozchazel, ale urcite bych to potreboval nejak poresit. Zacal bych parovkou, a pokud by to nepomohlo, tak zavest napriklad nejakou formu otevrenejsiho vztahu, nebo jine funkcni reseni.
3 roky tak to bych šel asi prcat jinam když je vztah bez sexu to at jde do haje třeba
Ja ti rozumim, a samo me takovy myslenky taky napadaly. Akorat pro me byla (a vlastne porad je) hrozne dulezitej clovek, tak se to pak snazis nejak vydrzet 🙂
(upraveno)
tak to je ale blbost je to potřeba ten sex :) je to i zdraví prospěšný normalně bych šel a co mi muže když nechce muže si za to sama
Pryč z takového vztahu, ani pro děti není dobré vidět nasrané rodiče.
Příspěvek byl smazán.
Vztahy bez sexu dřív nebo později skončily, an i jako kamarádi nezůstali.
přesně tak to ke každému vztahu patří to např Lumia nechápe
A co na tom má děsit? Takhle žijeme víc jak 15 let a co jako. Práce, každodenní starosti a tak pořád dokola, nějak mi tam fakt nikam nepasuje předstírat vášeň, když se zase někde něco potentovalo a tak. Naštěstí s tím neotravuje.
Si přečti to předchozí vlákno a ty komentáře chlapů tady. Oni píchat prostě MUSEJ, ženská jim k ničemu jinému není 😅
Tohle je trochu omezenej názor. Je to potřeba jako každá jiná. Někdo ji má vyšší, někdo menší. Nikdo tady nic takovýho jako, že ženská není k ničemu jinému než píchání, nepíše. Já bych vztah bez sexu taky nechtěla a neznamená to, že mám chlapa jen na píchání.
Ale prosimtě... Ano píše. Musíš číst pořádně
Raději jsem odpověď smazala. Nesouhlasím s tebou. To je celý. :)
(upraveno)
za mě to ke vztahu patří nemyslím že jenom ženská na píchání ale prostě patří to budu radši sám kdybych měl mít holku např co to nechce to nema vyznam chodit domu naštvanej zbytečně je to i pro zdraví prospěšné a i psychický klid
a co má vztah bez píchání za význam to radši budu sám a vyseru se na to. to nemá cenu takovej vztah
Tak to zní jako spolubydlení s kamarádkou? Na čem samozřejmě není nic špatně.
(upraveno)
Vztah bez sexu? to není vztah probuď se
Ano sex ke vztahu patří ale pokud prostě jeden nemůže z nějakého důvodu, tak nevidím problém proč by spolu nemohli být šťastni
ale tady ona může a neprcá jen fakt zavažnej duvod chapu jinak když jsou zdraví tak to ke vztahu patří
(upraveno)
Nějak nechápu proč tady pořád útočíš na mě 😅
Tohle je DOTAZ vyplynuvší z předchozího vlákna, ne můj případ takže spíš asi odvrhnutý nápadník jak to tak vidím 😂
A ne vztah není založen jen na sexu takže se prober ty.
Áha tak už chápu ty ataky jasně typ skončil v blokaci takže proto kope kolem sebe 😂 (upraveno)
Tohle je DOTAZ vyplynuvší z předchozího vlákna, ne můj případ takže spíš asi odvrhnutý nápadník jak to tak vidím 😂
A ne vztah není založen jen na sexu takže se prober ty.
Áha tak už chápu ty ataky jasně typ skončil v blokaci takže proto kope kolem sebe 😂 (upraveno)
bohužel sex ke vztahu patří jen některým hráblým to nedochází to můžou být samy a čumět do zdi tečka :)
život není jen o sexu, pokud si dva "sednou" v zájmech, koníčcích atd
a nemají (nemůžou) potřebu oba může to být krásný život.
a nemají (nemůžou) potřebu oba může to být krásný život.
Pak je otázka jak za daných okolností používaš slovo vztah, když si v koníčcích a zájmech sednou dva hetero chlapi technicky vzato budou mít přátelský vztah a doma šukat své ženy...tudíž je to spíš o definici pojmu mezilidský vztah jak o sexu

Vztah BEZ sexu
Našla jsem tu téma o rozdílné potřebě a pro chlapy byla snížená chuť a "neochota" žen mít nohy pořád od sebe šíleně problematická tak se zeptám jinak ... Co vize vztahu bez sexu, kde budete skutečně spojeni něčím společným a citovým, budete žít spolu ne vedle sebe, jen spolu nebudete spát zásunem ani jinými praktikami? Ať už z jakéhokoliv důvodu, zdravotního, postižení ne o prostě nechutí jednoho nebo obou ... Co pro vás takový vztah představuje, je to podle vás vztah nebo vám přijde neúplný, děsí vás ta představa?