Kouření od ženy vs. od muže

Kdo zažil kouření od ní i od něj? Největší rozdíly? Já zažil oboje a prostě si nemůžu pomoct, od ženy je to lepší..asi i proto že mě ženy berou daleko víc..od muže jen kouření on mě, nic víc..

Vyzkoušel oboje a nevidím rozdíl. Ideálně je u trojky s párem je to krásný zpestření.
Příspěvek byl smazán.
Kamoska kouri libove deep a pak vsechno polyka. Chlap je vetsinou olizovac lizatka... malo ktery polyka a je s nima silena domluva. + hygiena... takze na oral lepsi skoro vzdy zena.... kdyz ji to teda bavi.
Jak jsou šikovný některý holky ,tak jsou i střeva. To stejný platí u chlapů . Hezčí polovička z našeho páru to umí parádně ,ale při naší poslední Bi akci ,to šlo kamarádovi excelentně . Tak si z toho něco vyberte 🙃
Od muže jsem to zažil jen jednou a bylo to intenzivnější než od většiny žen. Ale neřekl že bych že to bylo "technicky" lepší. Hrálo v tom roli asi hlavně to, že to bylo poprvé a bylo to "zakázáne ovoce."
Ale bylo poznat že se to tomu chlapovi líbí, což se nedá říct o každé z žen. A právě v tom je ten hlavní rozdíl. Je prostě poznat když to ta druhá osoba dělá ráda a baví ji to a je jedno jestli je to chlap nebo ženská.
Asi nebudu psát, že se to dá srovnat 50:50. A že je to úplně stejný gauss podle toho jak se kdo snaží. Jinak mi tu zase přistanou nějaké -.
To se asi nedá říct, záleží na protějšku jak to umí. Zažil jsem super od holek i od kluků. Ale i nic moc od holek i od kluků. Prostě se to musí umět a být tam i nějaká ta přitažlivost.
Mám to podobně. Vyzkoušel jsem oboje. Raději to mám od ženy, i kdyz i někteří muži mě vykouřili krásně. Ovšem na rozdíl od ženy nepolikali, coz je pro mě dost zásadní.
U mě i do konce od muže..ale nemůžu si pomoci pomoct.. ta technika, prožitek, nebo jak to říct..se ženou je prostě jinde.
Přesně tak, také jsem zažil oboje.
Od ženy mnohem intenzivnější
Sám jsem v 55 zjistil, že mám bi sklony. byl jsem kouřen oběma v páru a sám jsem si to s nima vyzkoušel, je to hezký pocit, ale jen v páru, samotný muž mě neláká.
Naprosto souhlasím. Mám to stejně