Mám moc rád podvázaně koule. V poslední době používám silikonový návlek, dají se koupit v několika délkách. Mám ten delší, aby byly kulky co nejvíc oddálené od těla a pěkně se bimbaly.
Líbilo by se mi, kdyby mi je někdo podvázal a já bych mu také mohl splnit jeho přání.
Když přijedeš ke mě můžeš si s koulema delat co budeš chtít bez zábran ale často stříkám a v přítomnosti zeny mi pořád stojí
Mas rada provázané koule
Rád podvazuji současně koule i penis. Když se utáhne akorát, je to velice příjemné a honění je s intenzivnějším prožitkem. Ve fotkách je to u mě vidět asi jen v rámci "Velikonoční pomlázky"
Podvázání jen koulí je z mého pohledu mnohem lepší: Jednak je penis dále přístupný k hrátkám, druhak koule nasilím odtažené od těla dělají divy, zvláště při orgasmu nebo při oddalování orgasmu.
A taky když se použije provázek a ne třeba padáček nebo náramek na druky, tak jde udělat vrtule: Rozvázat provázek a zatáhnout směrem dolů (od koulí). Koule pak lítají do všech stran. Když mi to poprvý někdo udělal, tak jsem z toho šílel.
Ale ber to tak, že mě CBT obecně baví, a podvázaný koule svádí k lecčemu
A taky když se použije provázek a ne třeba padáček nebo náramek na druky, tak jde udělat vrtule: Rozvázat provázek a zatáhnout směrem dolů (od koulí). Koule pak lítají do všech stran. Když mi to poprvý někdo udělal, tak jsem z toho šílel.
Ale ber to tak, že mě CBT obecně baví, a podvázaný koule svádí k lecčemu
Tak tohle zní zajímavě. Zauvažuji nad samotným provedením. :)
Má mít podvázání ve vašem případě význam zpestření, trestu nebo mučení?
Jen zpestření při honění partnera, tak trochu prodloužení slasti s trochou tlaku. Žádná velká bolest, hlavně bez zranění..
Tak v tom případě bude nejlepší na efekt podvázání každého varlete zvlášť.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Za mě osobně každá technika má něco do sebe. Když jsou podvazana jen varlata, tak pri onanii je fajn cítit, jak narážejí na hráz. Když jsou zase podvazázané odděleně, vypada to zajímavě a pokud jsou podvazané společně s penisem, erekce vydrží daleko déle. Nějaké fotky s podvazek mam ve svém profilu.
Děkuji za sdílení. Snažím se o zajištění co nejpříjemnějšího prožitku muže, takže každá rada dobrá. 👍🏻
Není za co. Snad to pomůže a přeji hodně zábavy. Jinak samozřejmě záleží i na síle utáhnutí. Každý to cítí jinak, ale v zásadě čím vic utažene varlata jsou, tim kratší doba podvazu by měla byt, aby nedošlo ke zdravotním problémům. Pokid je to skutečně na fest, tak déle ne 15minut by to přesáhnout nemělo.

Podvázané koule
Ahoj. Zajímalo by mě, jaká technika podvázání koulí respektive penisu je pro vás pánové nejpříjemnější.. ideálně pokud by byla fotka (veřejná, nepotřebuji zbytečně loudit) a třeba zdůvodnění proč/co je na konkrétním způsobu top. ☺️