Za mlada pred večerným sexom ,som si ho musel pred tým vyhoniť aby som mal večšiu výdrž..vtedy nebol problém do hodiny 2 krát...niekto tu písal že sa dokázal aj 6 krát do hodiny...noo, neviem pochopiť kedy sa za ten čas venoval partnerke...😘
U nas to byva tak, ze ked to na mna pride, vytiahnem ho z nej,vystriekam sa jej na brusko a prsia a hned ho do nej zasuniem naspat. ked je stale tvrdy... a zaroven ma velmi vzrusuje pohlad na nu,aka je ostriekana,tym padom pokracujemv sexe az po jej orgazmus, niekedy dva.. az kym sa neurobim druhykrat po sebe takze netreba cakat... hned po mojom orgazme zasunut a ide sa dalej🙂
Za mladi sa mi podarilo šesť kôl samozrejme nie všetky s ejakuláciou. A teraz netusim. Som rad ak ma partnerka vôbec chuť aspoň na jedno kolo
no mne sa podarilo s byvalou priatelkou aj 3x do hodiny prve dve kola boli pomalsie a neznejsie a to tretie to uz bol skor busenie a hard :P to uz bola taka rychlovka ale zas potom to chcelo cas na oddych ....a najviac spolocnych orgazmov aj z partnerkinej strany bolo 6 za sebou ...ale to uz trosku aj trvalo no nebolo to do hodiny samozrejme s prestavkami :P
Ahoj ...u mňa to nieje problém po ejakuláciu pokračovať trebárs v druhom kole(dva tri reálne výstreky nasledujúce po sebe)...to isté mám aj povedzme s pauzou za pár minút môžem pokračovať skôr narážam na problém s partnerkou ťa to takto vôbec nechce ..
S nejakou štíhlou 20ročnou aj 3 kolá za večer😉
z tvojich forum prispevkov mam pocit ze ti nieco chyba a preverujes si to ci to tak je 😂😂😂
Do 10 minut....alebo hned..kým.stoji
Za mňa je to tak,že druhé kolo môžem tak po 10-15minutách.😊
Dovod na blloknutie???
Ak žiješ 35 rokov s partnerom tak to druhé kolo nepotrebuješ 😂😂😂
na druhe kolo viem ist okamzite, ale nie vzdy sa mi podari urobit aj druhy krat...
Prečo až do hodiny? Nie je to neskoro?
Do 40 nebol problém druhé kolo do hodiny a po hodine aj tretie. Do 50 už bol s druhým kolom probléma tretie kolo už vôbec. Do 60 už len jedno kolo a po 60 ani jedno kolo.
No nieje to problem … aj skôr ako za hodinu to ide
Moj rekord za mlada bol 7x. Dobre si to pamatam lebo som mal dva baliky kondomov. A sam som sa divil ze som uz zauzloval siesty a ezte som sa jej spravil na brucho. Teraz po 50-tke je to tak 1x za den. Ale zena je aj 3x
Ja som bol po 50- ke a spoznal som ženu s ktorou sme si sadli. Ľúbili sme sa a jej intímne partie akoby boli mojím odliatom . V intímnej oblasti sme si sadli asi tak ako kľúč do zámku.. v priebehu 24 hodín sme sa milovali 5-6 x počas noci 3 x minimálne. Veríš či nie...... nie s každou ženou mi to takto fungovalo. Dôležitá je zhoda dvoch ľudí a láska samozrejme
Áno, je to možné. Podobnú skúsenosť som zažila aj ja, hoci to znie neuveriteľne, a považujem ju za krásnu a vzácnu.
Presne tak ako hovoríš - neuveriteľne vzácnu. Niečo také sa nestáva každý deň, niekto to nezažije za celý svoj život. , preto muž by mal takú ženu chrániť a lásku rozvíjať a pestovať ako kvetinu.
Nie je problém, viac krát po sebe ❤️
Rád ližem ešte pred súlož, keď je ešte čistá.
A potom už fuuuuj? Hmmmm
Veru hmmm ... dobrý orálny sex je plný štiav a keď chutí človek nerieši z akej "studničky" tečie
Keď sa do nej urobím, úz potom nie.
Je to tvoje semeno na grc?
Pre mňa áno, tak kvôli tomu.
Ani nebozkávaš ženu po fajke?
Aj počas fajočky…. Ja to zbožňujem
Ja s tým problém nemám práve naopak
Fajku nechce robiť, maximálne mi ho vyhoní, keď má menzes.
Také ženy existujú... Hmmm
Existujú. Ani moja nechce môjho do úst
Ľutujem vás všetkých...
Mám to tak rád do hodiny dve čísla, ale tretí krát sa neviem už urobiť.
Nikdy som s tým nemal problém. Manželka nikdy nechce druhé kolo, lebo ona má tak 3-5 orgazmov za sebou a viac sa jej nechce. Milenka to naopak vždy uvíta, keď môžem po orgazme pokračovať hneď. Dokonca aj po druhom, ale potom mi to už dlho trvá, kým sa urobím. Ale erekcia je stále rovnaká
tvrdý ako kameň
V pohode 2-3 kolá, alebo fajka a 2 kolá dokonca
čo sa týka ženy tak záleží od nej, niektoré mali aj viac orgazmov počas sexu
Manželka má vždy aspoň dva orgazmy. Prvý jej spravím jazykom a druhý máme spoločný. Občas dáme ešte jedno kolo ale čím sme starší tým zriedkavejšie. Ale baví nás ti stále rovnako
Sú dni a dni,niekedy nám stačí jedno kolo,niekedy po orgazme ideme hneď ďalej ale to už sa stáva málokedy
Všetko záleží od toho aký bol náročný deň ale keď je žena nespokojná že to bolo iba raz treba zapojiť iné časti tela a "vylízať" sa z toho 😉
A okrem toho máloktorý muž vôbec vie poriadne lyzať😜
nezazila si dobru??😛😛😛
Nie každá žena až tak má rada lyzanie 😆
lizanie sa pise takto a nie lyzanie preboha vratte sa do skoly
Prepáč, prosím ťa, nepozrela som ako to mobil opravil 🙏
aha tak mobil neovalda gramatiku :D :D :D :D
Do hodiny určite nie, až na druhý deň. Po sexe sme obaja spokojní druhé kolo nie je za potreby ☺️
Takto to máme aj my.
Do hodiny 2 kolo v pohode ale orgazmus ženy len jeden
Prečo nemá 2 orgazmy?😉 Nestaráš sa poriadne?
Tak do hodiny to ide. Ale tak ako už bolo písané záleží to od fyzického stavu. Ak niekto v daný deň zabehol polmaratón asi nebude fyzicky schopný už na ďalšie kolo. Záleží to aj od pohody. Na dovolenke keď iba odduchujeme väčšinou dáme 2 kolá. Ale doma kde človek sa vráti z roboty je rád keď si ukradneme čas na jedno kolo.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak tvoja partnerka má luxus 😉
Myslím že do hodiny by to nemal byť problém, aspoň u mňa nebýva
Jajaj v neskorsiom veku je to uz ťažko.... záleží od rôznych okolností. Ak som mal stresujúce den tak to druhe kolo byva problém. Ale ak bola nejaká mierna fyzická zataz tak dve kolá do hodiny sa dajú.... ale po prvom kole treba chvíľku počkať cca 5 az 15 minút..
To máš super 😉 Ale koľko máš rokov?
To znie ako otazka do nejakeho dotaznika. 🙂🙂 Robis si prieskum pre nejaku studijnu pracu?
Nie. Pre svoje pochopenie.
Mas muza ktory nemoze viac, alebo tak ako väcsina Nas muzov chce stale?
Myslím, že do hodiny je bez problémov u väčšiny muzov, ak je to nová známosť, tak je to raz dav ready 😁
Gratulujem ti a tvojej milenke 😉
😁😁😁 Ďakujem, prajem Ti takého, čo bude z teba tak paf, že ho budeš odháňať 😉
To by bol zázrak, zatiaľ je to naopak 😆
Tak si mala smolu, zrelé ženy sú top. Dá sa s nimi aj super pokecať, aj v posteli všeličo vyskúšať. Už sa na nič nehrajú a chcú si hlavne užiť. Super je keď neriešia, že nie sú modelky a niekde niečo ovísa, my to vtedy nevidíme 😁
Asi je to pravda, cítime sa komfortné v svojom tele, a názor iných nás nezaujíma 😆
Vtedy je to super. Keby si sa mu nepáčila, tak na tebe neleží 😉 Ja mám tieto nedokonalosti rád, vtedy neviem kam skôr s rukami 😁
Do hodiny aj viackrat ako dve kolá za mňa
Koľko máš rokov? Je to o veku
Rozhodne to nie je o veku a ani o čase koľko rokov sme už spolu, aj manželka môžeme 4-6x po sebe, je to v časovom rozhraní 1,5-2,5 h
30, s tým úplne súhlasím ale samozrejme je to aj o tom ako sa človek o seba stará
ak muž do hodiny nemôže ísť druhé kolo, tak má asi problém, nie?
Nie. Každý je iný, a každej žene vyhovuje iné.
tomu rozumiem, ale pýtala si na to druhé kolo do hodiny. Ja napr. som skôr na nežnosti a pomalšie tempo...ale tak to druhé kolo do hodiny by mohol zvládnuť, každý zdravý muž
Realita je iná, žiaľ.
na to už nemám moc, čo povedať. Možno, že sa s tým dá vždy niečo robiť, či už stravou, prípadne liekmi. Hlavne teda treba mať zdravý životný štýl, s ním ide všetko ľahšie
Obcas je to aj o "reci tela" oboch akterov. Ake maju zo seba navzajom pocity a mnozstvo dalsich aspektov. Niekedy jeden z partnerov urobi nieco, po com toho druheho uplne prejde vzrusenie.

Druhé kolo?
Muži, som zvedava, koľko z vás sú schopní povieme si do hodiny ísť na druhé kolo? Hovoríme o "normálnom" vaginalnom sexe s orgazmom aj muža aj ženy.