Posledních pár let vůbec nic, žena je nemocná, tak na to nemá žádnou chuť, tak buď ruka, nebo občas nějaká ta placená holka 🤷.
Já jsem s tou mojí už přes devět let a letos "mi dala" 5x
Tak
, jinak to nejde
Prumerne 1x mesicne, no muze to byt lepsi, ale i horsi...ja za 5 mesicu nic
Jsme spolu 17 let a sex máme tak 3-5x do týdne. Vlastně se u nás děje opak toho co vídám kolem sebe. Pravé rodeo začalo prvním těhotenstvím a manželce se v tu dobu neskutečně zvýšil apetit. Pravda, že při druhém dítěti to bylo ze začátku hodně málo, ale jen než si to všechno sedlo. Většinou si pustíme večer film a po chvíli už jsme v ložnici.
Jen bych chtěl říct, že to jakou chuť má žena na sex dost ovlivňuje chlap samotný. Pokud žena nemá na bedrech celou domácnost, má pak čas a chuť myslet i na něco jiného než jestli nezapomněla něco nakoupit nebo kdy musí dát další pračku, uklidit a navařit.
Jen bych chtěl říct, že to jakou chuť má žena na sex dost ovlivňuje chlap samotný. Pokud žena nemá na bedrech celou domácnost, má pak čas a chuť myslet i na něco jiného než jestli nezapomněla něco nakoupit nebo kdy musí dát další pračku, uklidit a navařit.
Nezbyva nez blahoprat a zavidet...ale tim to neni, kazda je proste jina...
Pokud není nějaký problém, tak každý den, někdy i víckrát. 7 let spolu.
To je zajímavé téma i pro budoucí vztahy ale třeba mě konkrétně by zajímalo, jak to funguje v rámci vztahu a domácnosti, proč někde je to aktivní a někde ne..
Zda spolu partneři spolupracují i v běžném životě, starají se o sebe, dbají na sebe, kolik tam je stresu a zda to třeba neberou jako automatiku, že čekají co bude.
Protože někdo je spolu desítky let a pořád se přitahují a pak opačná strana, kde to není téměř vůbec, určitě tam jsou faktory, co tomu zabraňují.
Zda spolu partneři spolupracují i v běžném životě, starají se o sebe, dbají na sebe, kolik tam je stresu a zda to třeba neberou jako automatiku, že čekají co bude.
Protože někdo je spolu desítky let a pořád se přitahují a pak opačná strana, kde to není téměř vůbec, určitě tam jsou faktory, co tomu zabraňují.
Ale ten stres může také pohřbívat vztahy. I když člověk nemusí lít ani kouřit stes také může dělat hodně a nervpzita.
Jsme spolu 15 let a min.2x tydne a vice. Pak je treba tyden, kdy mame sex i 5x.
Většinou každý den, někdy několikrát - ráno a večer. Ale jsou i dny, kdy vynecháme. Jsme spolu přes 20 let :) Mám hodně podnětů, takže mám i chuť :)
Respekt opravdu...my jsme taky 20let
Příspěvek byl uživatelem smazán.
U nas je to ted zhruba jednou za 5-7 tydnu.
Já jednou týdně, manželka občas dvakrát 😀
Hmm, tak to máte dobrý. My to máme bohužel už jen na čůrání:-))
Jsme na tom podobně. Věk a hory prášku a nemocí mě zabraňuje v sexu.
V našem případě to není o zdraví, ale spíš o ztrátě chuti že strany mé ženy.
Tak to je v tom případě nejlepší zajet na chatu, hodit kus masa na rošt, otevřít lahváče, lehnout do lehátka a relaxovat. Kdyby mi to už nefungovalo, tak se na celej sex vyseru.
Jj, taky řešení. Podobně to tak děláme spolu. Jen je to více o aktivním pohybu, výletech apod.
Asi tak 5x do roka..ted treba naposledy v lednu...je to bida, tak.trenuju ruku...
Tak to je škoda. Tohle je stav, kdy by se s tím mělo něco dělat.
Vymenit model? To jsem uz udelal nekolikrat a po case to bylo zase to same....
Sakra! Tak to jsi bohužel neměl štěstí.
Minimálně 2x týdně a na dovolené každý den a i s partnerkou v letech to jde i 2x za sebou. Známe se 2 roky a s jinými to už vypadalo na problém s erekcí.
po porodu se to smrsklo na jednou za měsíc. A tak to trvá už skoro tři roky.
Nejsi sám, porod a děti dají zabrat.
Obvykle jednou týdně, někdy dvakrát. Řídí se to podle mentálního rozpoložení manželky. Čím víc je ona v pohodě a dobré náladě a v jejím životě všechno klape, tím víc chce sex. Jednoduchá rovnice.
Psychická pohoda je důležitá a hlavně podněty. Pokud jich mám hodně, tak bych mrdala pořád. :)
Presne tak - pokud je zena v psychicke pohodě, je prístupna sexu.
Jak jednoduché .
Jak jednoduché .
Ano, akorát bych tam vložil slovo obvykle. Pokud je v psychické pohodě, obvykle bývá přístupná sexu.
Navíc to, že tahle v pohodě žena je přístupná sexu, ještě automaticky neznamená, že to musí být sex jenom s manželem. 😊
Navíc to, že tahle v pohodě žena je přístupná sexu, ještě automaticky neznamená, že to musí být sex jenom s manželem. 😊
Souhlasím - s milencem /milenkou neřešÍme penize, špinave ponožky hozene na židli, poznamky detí ze skoly, 😀
Proto to s milencem / milenkou baví víc 😀😀
Proto to s milencem / milenkou baví víc 😀😀
Po 30 letech tak jednou týdně.
My po 42 letech jednou týdně super!!
Máme to doma celkem pravidelně jednou za týden, ale mám věší potřebu, tak si většinou ještě jednou v týdnu někam odskočím.
Po 35 letech manželství cista nula, bohužel..
Taky 35 let spolu, ale alespoň 1x týdně a výhoda je bi nejsi tak vázaný
Jako by to byla moje slova.... ☹️
Tohohle se celkem bojím, ale uvědomuji si, že to může přijít a jednou taky přijde.
Tak jednou týdně, ale někdy to není třeba měsíc. Ženské do hlavy nevidíš
Příspěvek byl uživatelem smazán.

Čestnost sexu doma
Ahoj, zajimalo by me, jak casto a jakou formou mate doma sex? Stačí vám to jednou do měsíce, nebo spis kazdy tyden? Jako kazdy druhý chlap porovnávám a premyslim, jak to je jinde :)