Lhota 2026

Byli jsme se letos podívat a na žádné změny to nevypadá. Už se nemůžeme dočkat, až bude hezké počasí.😍

Vtipna komunikativni a prsata dnes na Lhotu?
Ahoj, nejaka prsata pani na pokec U Markety na Lhote? Tak za hodinku…
Ahoj jakou Lhotu myslíte? Rád bych tam zajel jako nováček
Dnes na Lhote malo lidi, ale pocasi je prijatelny a hlavne voda je uzasna. Prijedte.
Dneska pohoda, lidí postupně ubývá a kousek od nás jsou žongleři. A docela jim to jde.
Dnes jsme byli s manželkou, Lhotu milujeme, na nuda musím občas sám, ale dnes se prolomili ledy - manželka měla nudistickou premiéru a nemohla si to vynachválit, hlavní pláž naprosto přelidněna a na nuda pláži jako vždy pohoda lidí přiměřeně, už se těším na příště, vypadá to že bychom mohli jet z 5. na 6.7. Chtěl jsem se zde podělil o radost, že na to přistoupila a zároveň se zeptat zkušenějších, jak tam zůstat přes noc a nedostat flastr za parkování a nocování- máte nějaká místa, kde zaparkovat a kde přespat? Díky a Lhotě zdar!
Běžně tam lidi chrapou do rana,bez flastru pak zas zaplatis akorat vstup.
Zda je to tak, ověřené nemám (po západu s těžkým srdcem odjíždíme), ale často se zde v diskusích objevuje, že tam chodí na kontrolu měšťáci. A pak ještě druhá věc - parkování přes noc.
Měšťáci tam nejezdí, jelikož je obec nemá a max. tam zajedu já, ale žádná kanda se ještě nenašla co by nám je v počmáraném autě ukázala.
Znam spoustu lidi co tam spi do dalsiho dne,ja osobne odjizdim klidne kolem 4.v noci.
To se tedy moc nevyspíš, když vstáváš tak, abys už ve 4h ráno odjížděl. A nebo po celou tu dobu bdíš?
Díky za postřehy. Parkovani tedy budeme Muset řešit mimo areál a nocleh na protější straně jezera, kde snad je to mimo zákazy.
Není to pravda. Sami jsme tam nocovali a vyhodili nás celkem vulgárně a nekompromisně, bylo to cca v 6-7 ráno, když tam byla služba na úklid. Je rozdíl spát v autě na parkovišti a přímo na pláži. Máme však osobní zkušenost a většinou ti, co zde psali, že se tam dá spát to nikdy nezkusili nebo jim to údajně jen někdo říkal. Nevěřte tomu. Na stránkách je vyloženě napsána i výše pokuty. Nechci tvrdit, že to důrazně kontrolují, ale my jsme to přímo zažili. (upraveno)
Díky za reakci a upozornění, zůstaneme do zavíračky, za nepříjemnosti nám to dobrodružství asi nestojí. Přesto Lhotě zdar, je tam skutečně výjimečná atmosféra
Jestli se nemýlím, zákazy platí pro celý areál.
Nekdo zitra v pondeli 29.6 na Lhotu? Rad bych pokecal, poznal nove lidi
zena co ma velky prsa a mohl bych se divat jak se maze?
Další co si plete nudapláž s erotickým podnikem.
Velká většina zoufalců, kterým nic jiného nezbývá. Trpí v zimě, aby pro tohle mohli žít v létě ✅
Tahle většina zoufalců jezdí přes zimu do Babylonu. Tam pořád běhají sem a tam a doufají že štěstíčko se na ně trošku usměje.😆
Vždyť je to vlastně zdravý. Víš, kolik naběhají za den kilometrů kolem pláže, aby hladovému oku něco neuniklo?😅
Bych dneska jel, ale nechce se mi samotnému.. někdo ke mně? Nebo bych se mohl přidat??
A v kolik prijedere? Ja mam na so e intimni ozdobu. Tak mne muzete poznat :-)
Ale my už máme své známé a další zatím nehledáme.
Baví tě to tady spamovat? Vypadá to totiž extrémně zoufale.
Minule se nam tu zalibilo, tak se chystame znova v sobotu 27.6.
A bylo něco když se vám to tam tak zalíbilo😉
Super, tak doufame, ze se uvidime :)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ahoj, konecne mi vysel cas a take se chystam na Lhotu. Bude nekdo v pondeli 29.6.? Rad poznam nove lidi a vymenim nejake zkusenosti.
Tento víkend půjde přežít asi jen u vody. Chystá se na Lhotu pár či žena, kterým chybí společnost?
Dnes je tu lidí požehnaně. Naštěstí valnou většinu pohltí textilní část
Dneska (20.6.) se bouřky Lhotě vyhnuly, vedro pořádné, ale ve vodě se to dalo přežít. Pomalu se to tu vylidňuje - nezůstává tu náhodou ještě někdo z amatérů či spíš amatérek? Vypadá to tu na krásný poklidný večer a hrdliččin zve ku lásce hlas. :)
Ahoj, já to bohužel zabalil už ve 22h, když jsem měl pocit, že už tam prakticky nikdo nezůstal, jen u stánku na vyhlídce byly asi poslední tři páry a několik chlapů. Tak to jste možná byli mezi nimi. :) Do kdy tam takhle obvykle zůstáváte? Nezamknou pak výjezd, když je oficiálně otevřeno jen do 22h?
Také by mě zajímalo jak dlouhou se tam nechá být nebo jestli zamykají.
Docela mě to láká, je to tam dobré 😏
V srpnu jedeme,tak jsme zvědaví 😉
Ahoj, taky chodím na nudapláž a můžete mne poznat podle intimní ozdoby. Dyštak dejte vědět, kdy půjdete.
Aktuálně teď se mi tam opaluje přítelkyně má udělaná prsa a u k******* hvězdičky kdo jí vidí?
Ahoj chtěl bych s zeptat dá se na Lhotě přespat na parkovišti v autě? Kdyby napsal někdo kdo už tam takhle prenocoval by bylo super. Klidně SZ děkuji za každou odpověď
někdo tam občas i přespí, co vím... ale je to proti pravidlům. Tedy se může klidně stát, že někdo zaklepe na okýnko a budete vyhozeni.
On tam totiž vyloženě na tebe nikdo nečeká.Už jsme to tu psali-Lhota není swingers párty.A jít tam kvůli sexu je blbost.To jen z těch výmyslů zde získají zoufalci dojem,že se tam šuká za každým keřem.A potom tam pobíhají lesíkem sem,tam a zase zpátky a otravují páry které o ně nejeví zájem.
😄😄tak to tam moc často nejezdite co ?? Pořád se tam něco děje.
Vzhledem k tomu, že pobývám na pláži, nebo ve vodě, tak musím konstatovat, podobně jako @Mi-An že se tam něco jako drc, drc neděje. Přilehlý lesík prozkoumávat nechodím. Možná se bojím, že by za mnou byla hned fronta nadržených hochů - a to nechceš :-)
My by jsme rádi vyzkoušeli, teď se nám mś zlepšit počasí tak asi čtvrtek nebo pondělí. Dostali jsme doporučení, že je tam krásně i, že tam se něco děje tak snad bude zábava.
Ale je , až tam budete 24/7 tak změníte názor.
Díky za odpověď, mě právě někdo říkal a dočetl jsem se to i někde na netu, že se to tam právě děje, tak jsem se chtěl jen ujistit, jestli to tak je nebo ne.
Dneska pohoda. Téměř nikdo, voda akorát. Co víc si přát?
Hezké odpoledne do vlákna. Pokud by se ti dnes našel rozumný pár, který rád společnost, budu rád za sz. Můžeme se případně domluvit. Děkuji a mějte se....rádi;)
Také bychom chtěli poprvé navštívit, žena na nuda pláže moc není ale zkusí to
Lhota je skvělá. A se svým zázemím na první návštěvu nudapláže ideální.
Dnes tam budu odpoledne až do večera rád bych se tam s vámi sešel
Zítra 31.5. budu chytat nějaký ten D vitamin. Když by byl zájem, budu rád za zajímavou společnost .
prespali jsme. uzili jsme si. s jednim kolemjdoucim. a ted nas vyhnala bourka
Taky mě dnes ta bouřka vyhnala. Škoda.
My tu jsme také. Dost "textiláků"...
Kde ležíte? Můžeme pokecat a něco třeba vymyslet 😁
Byli jsme pod stánkem. Na pláži. Vedle nás nějaká trojice (2 muži a zena) hráli karty
Taky se chytám tu byt do večera . Nechteli byste se vidět
Bude někdo v sobotu odpoledne? Nějaká třeba akcička v lesíku… 😉
Dnes dopoledne na Lhotě úplně super. Sice chladněji, foukal vítr a do vody se nám vůbec nechtělo, ale nakonec to bylo fajn. Ani na žádného šmíráka jsme nenarazili, asi museli být v práci.😆 Jen několik párů.
Tak to jste měli dobré, my nakonec skončili na Malvínách, sice neposekaná louka, ale klid a mír bez honibrků. I když Lhota je srdcovka...
Já byl dnes dopoledne o proti včerejšímu dni slabší. V lesíku nikdo, ale bylo dopoledne :o)))) zítra má být chladněji tak nejspíš půjdeme až v pátek. Chtěl by někdo dopoledne??
já bych asi dopoledne na chvíli zašel
Chodi tam i single ženy které hledají sex? Nebo páry, který by přibrali někoho do 3? Zatím mi přijde, ze se tam chodej všichni jen ukazovat a cekaj na honiče. Ja přemýšlím, ze bych se tam stavil, ale nehodlám si ho honit nad někým jiným 🤣
Lhota je koupaliště s nudapláží.Rozhodně to není katalog seznamky,kam přijdeš a z přítomných žen a párů si vybereš někoho na sex.
Jasny a proto se ptám jak to tam chodí. Jestli je treba možnost, ze někdo dostane choutky a seznami se tam s někým novým a tak. Me je jasný, ze to neni katalog, kde bych si vybíral 😃
Asi jako v běžném životě. Když jsi v restauraci či na baru - i tam je přeci možnost se seznámit.
Jen zde jsou lidé nazí. Což ale opravdu neznamená "naked attraction" kde si vybíráš...
Tak ta možnost je,ale nejezdil bych tam s tím,že je to tutovka a užiji si s nějakou ženou.My jsme tam také občas někomu dopřáli podívání a někdy i sex,ovšem není to pravidlem každou návštěvu.
Mame to uplne stejne , sympatie rozhodujou
Ta možnost je tam vždy že tě někdo přibere a něco z toho bude jen to není automaticky ale spíš o štěstí
...no - řekl bych, že je to dost o tom, jak se i člověk chová. Někteří jedinci opravdu hranice nemají...
To mi povidej,kdyz tam vidim ty slidice co pronasledujou kazdyho,nekdy je to otravny .nekteři jedinci to prehanej
Tak tam nechoď. Single ženy které hledají sex tam určitě nechodí a že by se tam chodili páry ukazovat a čekat na honiče už také není moc pravda. V dnešní době ten lesík ovládají bukvičáci a je to rok od roku horší
Ano, číhají tam za každým stromem jak klíšťata. včera jsme zašli se ženou......cestou tam vidím pustý les a sotva mě začala kouřit, tak během pár vteřin jich stalo 7 okolo 😆😆😆......ale co už..... nevadí 😈😜😆
Mě to třeba nevadí a mám to rád jak jako účinkující tak jako divák
Ono bohužel z diskuzí zde získají někteří dojem,že je to tam jedna velká swingers párty.Ale drtivá většina lidí tam jezdí jen za koupáním.A i žena,která je ochotná k nějaké takové akci,potřebuje čas na rozjezd.Ale pokud se za námi táhne procesí,jen se zvedneme z deky,tak potom není prostor,abychom sami něco začali a třeba někoho náhodného přibrali.Prostě těch honičů už je tam moc.
Přesně tak. Je to moc. A to už není prijemne
Když ty zástupy slídilů v sandálech a s ledvinkou přes povislý břich vidím.. to musí i velmi rozjařené páry přejít chuť 🙈
Dneska někdo na Lhotě? Bude hic tak by mihlo byt za stánkem rušno 😀
Takže jsme tam dorazili. Cca ve 21:15... rychlá koupačka - pak sex (na pláži... pak ještě u auta... jeden šel kolem, ale nezastavil se... jeden honič - ale neměl odvahu jít blíž... nicméně nám se to tam líbilo (byť na mne v tuto hodinu už teplota vody nic moc) - takže to nebyla zdaleka poslední návštěva... Zítra jdeme přes den (ale s dětmi - tedy na nuda asi ne)
Tak nakonec jsem se domluvil s partnerkou. Pojedeme na noční koupání ;)
Ahoj, nějaký pár, který se dnes odpoledne chystá chytat bronz a zablbnout? :-)
Kam se kdo chodi ukázalo ať a sexovat .. my za rohovy stanek nebo do uličky pred tento stánek.. vzdy se nekdo přijde podivat
Ahoj, taky za stánek. V sobotu chci zajet a být do večera.
Já si nejsem jistej jestli jsme se už viděli ale každopádně bych vás rád poznal už od loňska,napište mi někdy do zpráv

Já ne. Možná to bude tím, že jsem tam ještě nebyl ☝️😁
Asi se pujdeme s hotwife podivat co se tam vecer deje;) ma nekdo nejake tipy?
Myslím, že když zavítáte do prostor nuda pláže tak se tam určitě bude něco dít. A Hotwife by si mohla přijít na své.
Nechystá se dnes někdo k večeru nebo případně i do setmění?
Dnes jsem viděl pár mrdat v lese u Lhoty v bílé fabii,moc inspirativní pár

Chystá se v sobotu nějaký sympatický pár k vodě a zůstane třeba i do odpoledních hodin?
Letos ještě ne, ale v létě jistě pojedeme....... Jak to tam funguje..... Kde se děje víc než jen koupání?
A to chodíte do lesíka v areálu nebo ven?
V areálu za rohovy stánek k plotu .. jsou tam k tomu určena mista
Stačí zaparkovat na levé části kde je to blíž na nuda pláž. Kde se děje víc než jen koupání? V lesíku za občerstvením. Ale jestli hledáte trošku soukromí, tak jedině mimo areál protože u pláže máte jistotu nevítané společnosti různých loudilů.😆
Zítra, v úterý 19.5., kolem poledního. Najdu spřízněnou duši na opalovaní a možná víc. Bude krásně.

Václav
Kdo byl včera také na lhotě? Bylo to včera moc příjemné odpoledne.
Bude dnes někdo na Lhotě nebo je někdo na Lhotě žena nebo pár. Rád bych se tam zastavil .
Teploty lze dohledat poměrně přesně na internetu. Voda kolem 16 stupňů, zda je teplo nebo zima je subjektivní, tedy si udělejte obrázek sami :)
Souhlasím. Bylo krásně na sluníčku. A voda dala se :-)
Mno, já si myslím, že ta pravá sezóna začne nejdříve za dva týdny. Předpověď počasí nic moc.
Pokud bude hezké počasí, tak se asi zítra ukážeme na Lhotě už od rána 😀
Teď někdo momentálně u vody nebo u stánku? Na nuda zavřené, u hlavního vstupu otevřeno a živo.
Nechystá se dnes sympatický pár na zastávku do přírody, lesíka v okolí?
TechLife
TechLife Neaktivní před 2 měsíci
Já si myslím, že tohle na veřejnost nepatří.
Bude dnes nějaký pár nebo žena na večer na Lhotě?
Jistě bude, ale ty se do nedozvíš, šmíráci s honiči nežádoucí
Pan uz to teda smazal,ale na nuda občas je vidět kroužek na peru/koulích a jako OK,le klec patří jinam.... My na nuda chodíme i s dětmi 5,12,14let a je to tam super uz asi 6let ale jsou věci,co nepatří na nuda a na welness..... treba na welness nesnáším honimirý a lidi,co si to pletou se SW clubem a rozdávají si to ve veřejný vířivce a nebo otvírají sauny a čekají,ze se tam.bude neco dít 🤷‍♂️😂😂 a to i na Lhotě se to da zazit ale v lesíku a nebo večer,ale furt to neni SW club......
Zdravím, víte někdo jestli je otevřeno i v týdnu? Vstup i kiosek? 😎
Zbytečná otázka....Čubka 1 píše, že ANO.....!!!!
Až na to, že dle jejího popisu, tam byla v neděli :) umím číst a počítat.
Stále to je ale zbytečná otázka,... jedeš se tam nažrat a nechceš platit vstup, nebo se tam jedeš vykoupat???? (upraveno)
Proč by to byla zbytečná otázka? Co, když tam bude mít chuť na něco k jídlu? Proč na to vůbec reaguješ, když je to zbytečný? Ty asi asi taky zbytečný dílo…
Když mám na něco chuť k jídlu, tak jdu do hospody a né k vodě....*1*...A proč ty reaguješ když se tě to netýká....????
Ne každý chodí k vodě jen očumovat ostatní a honit si u toho…jsou i normální lidi, kteří chodí k vodě se zchladit a občerstvit 😉
Tak hlavně jestli ty nepatříš do té první skupiny........*1* My třeba jezdíme k vodě si zaplavat a opalovat se... takže dle tebe nejsme normální lidi.....*11*
Včera po 16h byl vstup volný, málo lidí. Stánků jsme si nevšimli, jezdíme vstupem od lesa.
Já tam dnes byl asi od 13 hodin. Všechny vstupy otevřeny, parkoviště také. Stánky byly zavřené. Celkem nás tam bylo asi 5
Potkám dnes v poledne někoho na Lhotě?
Nějaká žena nebo pár na seznámení? Jsem tu :)
Někdo Lhota dnes? Mohlo by byt plno…
My byli na Lhote vcera a bylo tam celkem hodne lidi.Bylo fakt krasne a rohovy stanek u Pepka uz byl otevreny😉
Také jsem včera byl , a opravdu dost lidí bylo
Jj, včera tam bylo krásně a oproti loňskému roku i otevřený stánek. Super, máme to tam rádi.
Nevíte, odkdy je oficiálně zahájena sezóna resp. se vybírá vstupné? Napadlo nás tam ze čtvrtka na pátek přenocovat, ale v oficiální době sezóny je to zakázáno.
Jak začne koupací počasí, tak začnou vybírat vstup. Kempování a nuda koupání jde třeba v Poděbradech, ale ta pláž je tam taková o ničem.
Na plazi v podvečer nejlepsi a pres den v lesiku
Mohu potvrdit. Ovšem v lese mimo jezero. V lesíku kousek od pláže je to samej vlezlej votrava votravnej.
Tenhle prodlouzeny vikend by snad melo byt zadarmo,placene jen parkoviste.
Kdy ,to i my by jsme rádi. Az budeš teplo .. teda přespat jestli se sexu rika spani
Jde to i o sezónu tam přenocovat,párkrát jsem tam taky nocoval a krásný co se tam v noci o sezónu děje
Co se děje na Lhotě?. Jsme sice pravidelně na Hostivaři, ale klidně zajedeme i na Lhotu.
Pokud je tam nějaká "akce" 😊
Děkuji
Poradíš jak se tam dá přespat i v sezoně? Klidně do zpráv.
Ze ctvrtka na patek pochybuji ze by vas nekdo vyhodil,nebude tam ani noha
Na FB je stranka Lhota Jezero,kde nabízejí i kempování a vstup se 🐶 ale neni to oficiální stránka to je jezero Lhota 🤷‍♂️
Dobry den,sezona na Lhote zacina 1.5.uz se plati parkovani i vstupne
Ahoj , bude v sobotu nejaka ucast na Lhotě?
whiteriver
whiteriver Neaktivní před 2 měsíci
Moc díky za informaci. Tak to s tím přespáním už asi nevyjde. Naposledy nás v sezóně dost nevybíravě probudili a "vyhodili". Nebylo naším cílem ušetřit druhý den za vstupné, ale mít možnost přespat u vody a zůstat tu do pozdějších večerních hodin.
Také se těším a věřím, že se přidá i má polovička. Leč, na pořádné slunění to zdaleka ještě není.
Chystá se dnes někdo slunit? (upraveno)
Zdravím , jak to tam dnes vypadá ? S pozdravem Marek
whiteriver
whiteriver Neaktivní před 2 měsíci
V Sobotu tam jdeme kdo se přidá ☕🍷🍻
Ahoj, meli by jste zajem o spolecnost? V sobotu jedu na moto vylet a bylo by prijemne ho s vami zakoncit na Lhotě 🙂
Honza
Jo aď už je krásně teplo hlavně aď je lepší léto jak lonni 🌞🍆🍑😃