Předčasné vyvrcholení

Jak řešíte predcastnou ejakulaci? Myslím ze treba 10x zasunete a uděláte se. ? Ma někdo podobný problém? A mohl by mi poradit jak s tim pracovat?

A po prvním uděláni uz jsi to nezkoušel?
Ano normálně se uděláme poprvé a pokračují dál. Někdy to jde a někdy ne. Ale ja myslím abych se na poprvé neudělal treba , ze 10x zasunu a stříkám
mechanicky_pome
mechanicky_pome Neaktivní před 3 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Cau. Dost pomoze hrubsi kondom. Alebo si pred sexom vyhonit, vtedy urcite dlhsie vydrzis.
Je to taky o nejake vydrzi a nadrzenosti...kdyz jsem.mrdal casto, vydrzel jsem dele...kdyz to bylo po dlouhe dobe, byla to casto rychla akce...
Ahoj,já šukaval obden a vždy do 10 vteřin bylo hotovo,ženská utekla s jiným co má velkého a výdrž, mě říkala že ho mám tak tenkej že ho ani v sobě necítí.
To se nemůžeš divit ze to říkala beztak její pipina vypadala jak vrata do hangaru
Tak to nebylo jen kvuli peru. V dnesní době vsech moznych erotickych hracek je to vymluva.
Ano spousta možností jak dopřát ženě uspokojení
Co zkusit starší partnerku, která už mívá svalstvo v příslušných partiích ochablé a nesvírá tě zdaleka tolik jako mladá ?
Odzkoušené. Ale ja nechci tam zas lítat
Ve spoustě případech je předčasná ejakulace způsobená psychikou. Mě třeba pomohla terapie, ale pozor na antidepresiva - ty můžou naopak způsobit to že orgasmus/ejakulace je opravdu běh na hodně dlouhou trať.