Vlastní sperma na obličeji

V mládí občas jsem si vyhonil na obličej a do pusy. Párkrát jsem si i olíznul pero. Mate někdo podobné zkušenosti?

v mládí, když jsem byl ještě ohebnější, tak jsem se pravidelně při honění protahoval tak, že jsem hodil nohy za hlavu a snažil si olizovat žalud, dotáhl jsem to až do bodu, kdy jsem zvládl dát do pusy špičku žaludu a při honění ji sát, bylo to super si takhle nastříkat přímo mezi rty, teď už bych to nezvládl a nejspíš si odrovnal záda 😄
Já to měl přesně tak, špičkou jazyka jsem si dosáhl na žalud. Nejdřív trochou nahonil, pak jazykem dodělal k výstřiku a rovnou teklo do pusy. Hrozně z toho bolelo za krkem, ale bylo to super. Teď už tak ohybný nejsem.
Nezapomeň si to striknout do očiček. Lepší zážitek není *22*
Nezkoušel ste někdo vyfotit se jak máte po tom sperma na obličeji? Já si ho pak nad těma fotkama honím 🙂
Umím se sám vykouřit. Dříve jsem to rád dělal.
Jakej to byl pocit, když ti v něm začínalo cukat a ty si věděl, že si za chvilku naplníš pusu?
To je přesně ten nejlepší okamžik.
Já jsem si naposled nasadil roubík s dirkou ve které byla hadička co vedla do penisu ležel jsem na zádech a nohy nahoře a vyhonil se. Sperma mi teklo rovnou do pusy, škoda že mě nadrženost po výstřiku přejde, a tím že jsem si roubík mohl sundat sám, jsem to ani nespolknul. Příště musím říct ženě ať mě pořádně přiváže a udělá mi to takhle.
Já jsem to dělával, že jsem před orgasmem vždycky hodil nohy za hlavu a vystříkal se do obličeje a hlavně do pusy. Strašně mě to vzrušovalo, ale vždycky jsem měl potom výčitky, že dělám něco špatného a byl jsem nasraný sám na sebe, že jsem prase a že už to nikdy dělat nebudu. Tohle přesvědčení mi ale vydrželo tak maximálně do druhého dne.
Přesně to samí sem říkal, vždy po vyhonění 😛 škoda že to nezvládnu teď 😋
Mě to baví a nějaké semeno spolknu, ale není to ono když už nejsem nadržený
Jo jooo taky mám stejný zážitky😜
V mládí jsem si sem tam honil s nohama za hlavou a stříkal si do pusy, takže to často přistálo i na obličej, to mě bavilo, dělal bych to i dnes, ale mám bolavé záda, tak už to není možné. Teď si po vyhonění sperma olizuji z ruky. Nejraději mám ale stříkání do pusy od druhého.
Mě občas při masturbaci vleže na zádech moje sperma přistane až na obličeji či ve vlasech.