v mládí, když jsem byl ještě ohebnější, tak jsem se pravidelně při honění protahoval tak, že jsem hodil nohy za hlavu a snažil si olizovat žalud, dotáhl jsem to až do bodu, kdy jsem zvládl dát do pusy špičku žaludu a při honění ji sát, bylo to super si takhle nastříkat přímo mezi rty, teď už bych to nezvládl a nejspíš si odrovnal záda 😄
Já to měl přesně tak, špičkou jazyka jsem si dosáhl na žalud. Nejdřív trochou nahonil, pak jazykem dodělal k výstřiku a rovnou teklo do pusy. Hrozně z toho bolelo za krkem, ale bylo to super. Teď už tak ohybný nejsem.
Nezapomeň si to striknout do očiček. Lepší zážitek není
Nezkoušel ste někdo vyfotit se jak máte po tom sperma na obličeji? Já si ho pak nad těma fotkama honím 🙂
Umím se sám vykouřit. Dříve jsem to rád dělal.
Jakej to byl pocit, když ti v něm začínalo cukat a ty si věděl, že si za chvilku naplníš pusu?
Vzrušivý. Očekávání Soustředěný.
To je přesně ten nejlepší okamžik.
Tak tohle ti závidím....
Já jsem si naposled nasadil roubík s dirkou ve které byla hadička co vedla do penisu ležel jsem na zádech a nohy nahoře a vyhonil se. Sperma mi teklo rovnou do pusy, škoda že mě nadrženost po výstřiku přejde, a tím že jsem si roubík mohl sundat sám, jsem to ani nespolknul. Příště musím říct ženě ať mě pořádně přiváže a udělá mi to takhle.
Já jsem to dělával, že jsem před orgasmem vždycky hodil nohy za hlavu a vystříkal se do obličeje a hlavně do pusy. Strašně mě to vzrušovalo, ale vždycky jsem měl potom výčitky, že dělám něco špatného a byl jsem nasraný sám na sebe, že jsem prase a že už to nikdy dělat nebudu. Tohle přesvědčení mi ale vydrželo tak maximálně do druhého dne.
Přesně to samí sem říkal, vždy po vyhonění 😛 škoda že to nezvládnu teď 😋
Mě to baví a nějaké semeno spolknu, ale není to ono když už nejsem nadržený
Jo jooo taky mám stejný zážitky😜
V mládí jsem si sem tam honil s nohama za hlavou a stříkal si do pusy, takže to často přistálo i na obličej, to mě bavilo, dělal bych to i dnes, ale mám bolavé záda, tak už to není možné. Teď si po vyhonění sperma olizuji z ruky. Nejraději mám ale stříkání do pusy od druhého.
Mě občas při masturbaci vleže na zádech moje sperma přistane až na obličeji či ve vlasech.

Vlastní sperma na obličeji
V mládí občas jsem si vyhonil na obličej a do pusy. Párkrát jsem si i olíznul pero. Mate někdo podobné zkušenosti?