Anal

Dali ste probali analni sex (primati i davati) pitanje za oba spola

Kako sa šenom probati prvi puta anal. Nije probala, bih ali se boji? Može iskustva..
Nekoliko puta probavali bez uspjeha, a onda jednom žena se jednostavno opustila i bilo dobro i meni i njoj. Od onda svaki put sve bolje bilo. Ja ne forsiram nikada, samo kad žena osjeća i traži sama, onda to radimo.
Mora to zeljeti i opustiti se jer zna biti bolno. Ako joj se prvi puta zamjeri gotovo je sa analnim. Moraš biti nježan i strpljiv.
Ima lubrikant,podmaze se i boli malo dok ne udje ali posli gustas
Obožavam lizati guzu i jezik osjetiti u guzi..primanje ne još, a curu sam probao u guzu nekoliko puta
Volim primat velike velike kurce i vibratore, Super se osjećam kad sam dobro ispunjen- (upraveno)
Evo, meni OK a žena obožava, doživljava baš jake orgazme. Sve treba biti dobro podmazano lubrikantom i problema nema. A da ga primim me zainteresiralo poslije prvog urološkog pregleda kad je doktor popipao prostatu sa prstom bio sam šokiran jakim osjećajem koji je bio baš dobar....
Guzio sam ženu par puta u šupak. Njoj se nije svidilo, meni je bilo super. Ponekad se upitam kako bi ga bilo primiti, ali nisam nikad.