Happy párty v Desiré je standard, hojná účast (když je to pátek před víkendem), hodně párů, někdy i samotná žena. Speciální akce jsou spíš propadák - jednak když jsou v týdnu a není pak volno, tak je účast minimální, nebo to odradí páry a jsou tam ve výsledku jen muži - např. na spec. akci "nahoře bez" bylo nabito, ale jen muži, přišel jen 1 pár. Stejné to bývá s nudistickou párty nebo gangbang párty, to odrazuje ženy a páry. Happy párty je sázka na jistotu. Hodně napoví hodnocení a počty účastníků minulých akcí na https://www.spicymatch.com/swingers-club-desire/ https://www.spicymatch.com/events/66015/attending/
Ty máš zkušenosti jen z Desire, nebo i z jiných klubů? Můžeš srovnávat?
My známe bohužel jen Fantasy, staré Paradiso a pár klubů mimo ČR.
My známe bohužel jen Fantasy, staré Paradiso a pár klubů mimo ČR.
Ahoj, já mám osobní zkušenost jen z Desire, z několika různých akcí. Než jsem se pro tento klub rozhodl, pročítal jsem si diskuse tady na fórech, kde lidé sdíleli své zkušenosti z různých klubů, a Desiré z toho vycházelo asi nejlépe (i u těch, kteří klubů prošli více). Obdobně mi to potvrdili i ti, se kterými jsem se tam setkal. Každý má ale jiný vkus. Jako druhý nejlepší klub podle recenzí se mi zdál Fantasy, ale nebyl jsem tam. Naopak většina recenzí mne odradila od návštěvy Bunkru. (Trochu mne také omezuje fakt, že nemám vlastní partnerku jako doprovod, tak je mi řada akcí uzavřena.)
A co kdyby to nebyl pátek před víkendem, ale jiný pátek?
No tak…my si rozumíme.
Není potřeba být vtipný za každou cenu, když nemáš k tématu co říct.
Není potřeba být vtipný za každou cenu, když nemáš k tématu co říct.
Proto v tom nepokračuji
Třeba pátek 1.5. už byl volný den, tedy součást prodlouženého víkendu, tak byla účast o dost menší než jindy. (Soudě podle počtu na spicymatch, já tam tentokrát nebyl.) Myšleno to bylo tedy jako pátek - poslední pracovní den před volnem. Na prodloužené víkendy lidé jezdí pryč a projeví se to na návštěvnosti. :-)

Různé typy akcí
Máte dobré/špatné zkušenosti se speciálními typy akcí? Třeba Blackout nebo Happy v Desire, Bi ve Fantasy, Full Play v Paradiso nebo Alterno by Hell?
Co opravdu stojí za návštěvu a co je ztráta času?
Díky za zkušenosti a doporučení.