nepolehlivost ,

Ahojte panove,zajimalo by me proc kdyz uz si domluvite realnou schuzku a neprijedete tak aapon nenapisete proc proste ignor?to je tak tezky par minut pred tou schuzkou napsat sorry nemam uz zajem nebo nestiham...???

Tak asi dostali strach tak preto neprisli kto vie
Zajímalo by mě, jak tohle souvisí s fotoporadnou...
Obecně; Vy nemáte vůbec co říkat v tomhle protože jste asi možná ještě horší než My chlapi................*4*
A co se týče osobni zkušenosti? To sem neudělal takže neporadím
nespolehlive jsou i holky, inzerat na real a pak chteji prachy predem na ucet, fake fotky, atd atd
Tak ja, ani ma žena tuhle zkušenost zatím naštěstí nemáme. My dorazime vždy a protějšky nám zatím také at spolecne nebo samostatně.
Protože nepřiznají, že si schůzku domlouvali v nadrženým stavu. Následně vyhonili jen nad tou představou a pak už neřeší, že někde něco slibovali, domlouvali.....
Tomáš velkou pravdu Také mám takové zkušenosti
HonzikToCHce009
HonzikToCHce009 Neaktivní před měsícem
Příspěvek byl uživatelem smazán.
mluvím sám za sebe, nechci to bagatelizovat, ale ona ta "nespolehlivost" v setkáních je + - stejná na obou stranách.....X krát jsem měl domluvenou schůzku s ťapinou a při dojezdu vyplý telefon, nebo žádná rekce z její strany. To nemluvím o fotografiích v inzerátech ...jen na nalákání klienta, v reálu naprosto mimo realitu. Takže pohled z opačné strany na tvůj dotaz...
souhlasim stebou mam stejne skusenosti drive to nebylo tak caste ale teď na skoro na kazdem rohu