Příspěvek byl uživatelem smazán.
Já dvě sem věrný a pokud to časem bude možné tak než umřu aspoň 50
Řeknu to takhle. Měl jsem víc žen po svatbě než před ní. A skončím za to v pekle
Na to se nehraje... Já si delší dobu užívala.. Ale cca 14 tuším
To musel být úspěšný měsíc

Jsem panic. Vim, je to na nic. Lecim se s tim u doktora, jeho logo je fraktura. Zatim zadne vysledky, snad to neni na veky.
Jak se k tomu 300+ nechce nikdo přiznat 
To ani já nemám

To ani já nemám

Příspěvek byl uživatelem smazán.
Babiš řekl max 100 
Když do sta, tak do sta

Když do sta, tak do sta

Dávejte zelené palce podle počtu sexuálních partnerů. Je samozřejmě jasné, že je spousta proměnných, jako např. věk, vtah X jednorázovka (kdo chce, může k danému číslu připojit komentář s upřesněním).
Pro šťouraly...pouhé manuální a orální praktiky ani placené služby se nepočítaji!
Pro šťouraly...pouhé manuální a orální praktiky ani placené služby se nepočítaji!
Tak to jsem zvědavá, jak dlouho bude trvat, než ti do toho někdo hodí vidle. :-))))
Já taky. A díky za hlas

Nehlasovala jsem, promiň. :-)))
Dostaneš na holou!
0 (skoro bych zapomněl
)

301+
201-300
Spousta muziky,spousta kapel se kteryma jsem hral. 6x dlouhodoba partnerka,zbytek jednorazovky po koncertech
151-200
111-150
81-110
51-80
31-50
21-30
16-20
Manželka před svatbou 1 plus já a po svatbě zatím 15 milenců... je jí 37😉
Tak jsem si to představoval, až se dostanete na číslo 21, tak sem dejte červený palec a k 21-30 zelený

11-15
7-10
Zaslouzilo by si rozlisovat:
-sex vztahovy (manzelka, pritelkyne, milenka)
- sex nahodny (na jednu noc, swingers)
- sex placeny
"Hodnotna" cisla jsou prvni dve odrazky :-)
-sex vztahovy (manzelka, pritelkyne, milenka)
- sex nahodny (na jednu noc, swingers)
- sex placeny
"Hodnotna" cisla jsou prvni dve odrazky :-)
Já jsem jich měl asi 15 ale jen 3 byli regulérní zbytek kurvy .
Moje zena jich mela asi kolem 20
taková otázka by seděla v čekárně na kožním :D .... ono to není o kvantitě ale o kvalitě, tím myslím kvalitu prožitku ... ze zkušeností vím, že člověk může potkat ženskou co vydá v něžnostech a uspokojení za desítky jiných a znám desítky jiných co stojí totálně za hovno a msto sexu s nima by mi bylo i líp v práci ... takže se vyser na kvantitu a zaměř se na kvalitu ;)
Cim vice, tim lepe. Jednak zazitky ti nikdo nevezme a jednak muzes srovnavat
0 (slovy: nula). Ale statisticky vzato jsme každý měli jednu a půl holky.
Pomoze Ti to k nicomu ked Ti tu niekto napise ze 200?Je to.individualne a niekomu staci jedna po cely zivot a niekto ani po 200 nenajde uspokojenie.Nemyslim ze pocet partneriek myslim na pocet by ti zvysil hodnotovy rebricek.Dalo by sa o tom polemizovat niekedy aj fakt ta jedna sa moze vydarit a ziadna ju nenahradi.
Počet sexuálních partnerů
Kdo na to má a řekne pravdu ?