Nemas se cega plasiti, tvoj strah da neko sazna je nerealan. Vjeruj mi, imam iskustva. Zelis pusiti kurac, iskoristi prvu priliku.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
ooo pa nikog nema..................pa gdje ste svi
Vjerujem da imas koju fotku na profilu da bi se netko i javio
Ima ali pritajili se😃
Oko 2 godine sam se dopisivao sa likom tek onda smo dogovorili susret oboje ozenjeni
Imam dobra iskustva sa Smokve.Sa trojicom sam vec nekoliko godina.Jedan je u vezi,jedan momak a jedan je udovac.Povremeno se vidjamo,otprilike jednom mjesecno.Ljudi ok,diskrecija,svi zadovoljni.Pusenje je ok,obozavam.

bi iskustvo
volio bi probati popušiti nekom liku. ali ono iz avanture u strogoj diskreciji. koliko je to pametno? što treba paziti kod dogovora susreta? na što ne pristati? želja velika mi to ali opet baš veliki strah da netko ne sazna ili da nešto pođe po zlu o čemu nisam razmišljao..eto molim pomoć........................................................................................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bio bi zahvalan na dobroj duši za savjet :-) .............................................................................................
..................................................................................................................................