dovoliť priateľke oral inému?

oral

tak co masky kto ma rad pekne zenske chodidielka
nic na tom není.když partnerka kouří jiného,tak si bud honím a vystříkám se do ust s kouřeným,nebo jí šukám a semeno skončí opět v ustech smíchané s druhým co jej kouří.je to boží.
pravdepodobne to neskonci len pri oralnej zabave ;)

zaklad je zdravie, dovera, diskretnost a mat to u vsetkych zucastnenych v hlave ujasnene
skusenosti mame. bolo to cekom vzrusujuce
Příspěvek byl uživatelem smazán.
ano bolo to zaujimave. preto ak mate chut nemusite sa obavat
ja som raz na chate po debate o sexe do volyl mojej frajerke aby vyfajcila svojho bývalého lebo stale basnil ako dobre fajci ona po chily prehovarania pristala vedsme tam boly len my, celkom sa my to pacilo lebo som vedel ze to robyla aj predtim a bolo to prenas spestrenie.
toto je tema pre ... ani to neviem nazvat tym spravnym slovom. A ta gramatika to je hrozne hamba.
moja vyfajčila jednému nemcovi v nuda kempe paráda bolo to v sprche pekne som si honil ako som na nich pozeral
Dlouho mě to lákalo vidět ženu jak šuká s jiným ,dlouho jsem ji nemohl přemluvit ,až se mi to po letech pdařilo tak ted ji od toho nemůžu odtrhnout ,chce to sama ,to je pořád nezajedem na návštěvu ,nezajedem na kafe ,někdy už se ani nezůčastnuju a jen tak koukám.