Demisexuál/sapiosexuál

Je tu někdo z vás demisexuál/sapiosexuál? Jak zvládáte seznamování? Pokud ten druhý není ani jedno z toho, je pro vás atraktivní? Čistá fyzická přitažlivost je samozřejmě taky důležitá, ale pokud je to jen o tom a nenabízí se hlubší spojení, čekáte na někoho, s kým to sedne na všech úrovních?

Lilith1111
Lilith1111 Neaktivní před 28 dny
Ahoj, já jsem ještě navícdemiprasexuál a nabízím ti ,co už ti nikdo nenabídne, normálně ti najít v pochvě bod g a vyhonit ti zároveň i tu tvoji macatou prdel*15*
Hele, ty multisexuale. Jak se vyhoní prdel?
Tak to si holčičko, musíš udělat na mě čas, vykašlat se na teorie, sejít se semnou a já tě prakticky proškolím. Můžu ti napovědět, prdel se honí opačně jak čůrák a z druhé strany jak píča*37*
Offtopic, ale po přečtení profilu mi přišlo nejvtipnější, že celý text o „odevzdání kontroly“ je napsaný extrémně kontrolujícím způsobem 😄
Tak nejdříve jsem si musel zjistit co to vůbec znamená, pak jsem si důkladně prohlédl tvůj profil, věru nejsi skromné děvče, seznamování zvládám velmi dobře, možná proto, že o sednutí na všech úrovních bych ani nestál.
Sapiosexál, jak já to miluji, nastřelený eroticky mozky inteligencí. Děkuji za téma*15*
Při tvé práci stačí, aby byl tvrdý.
ano, pritahujou me zeny, s vseobecnym prehledem, ikdyz nebudou vizualne dle normy, ale nemuze to byt extrem. minimalne dokazou velmi zaujmout, ikdyz nebudou sympatie a nebude sex. Je velmi sexy a vzrusiji kdyz potkam zenu, ktera si umi poradit v nestandartnich situacich, je flexibilni je "funkcni". Me takhle shorel ne jeden vztah , nemozna , neschopna, encyklopedie 0..... sex jako , že dobry.
Samozrejme ze nejlepsi kdyz to sedne na vsech urovnich, ale to je zbozny prani .
demisexuál..... ano, s jednou ano. ... kdyz to potom konci tak to je pekne zradne, takovy "drtivy dopad" ono to jen tak nezmizi .... mozna vubec, city.
Někdy mám pocit, že každá píčovina musí mít dneska nějaký odborný cool název.
..... nová doba.... dřív se píčoviny zavíraly na izolaci🤐 (upraveno)
: a vsichni museli byt mnohem stastnejsi, vid?
Museli, protoze jak nebyli, sli do lochu, lagru nebo saskarny.
Skvela doba, zejo?
Pro ty, co nemeli napady, cile, idealy nebo charakter.
Pro ty ostatni to bylo dost peklo.
Musím říct, že vždycky jsem měl štěstí na to, že jsem potkal ženy se kterými jsem si rozuměl i jinak než v posteli. Vždy jsem si s nimi měl co říct a byli inteligentní. Neumím si představit, že by to bylo jen o sexu.
Tomu se říká běžné kontakty s lidmi v životě.