Poprve na FKK

Zdravim mistni zeny, muze, honice, honicky atd 😁😈 Ze zeny vypadlo, ze by ji vubec nevadilo se slunit na nuda. Nikdy jsme tam nebyli. Pamatuje si nekdo z vas svoje poprve na fkk? Nejake rady co a jak, co s ocima,lopatku na vyhrabani dulku na vecne stojici perko? 😁😁

Nedelej z toho vedu, mimochodem me se libi, a trsi me kdyz chlapovi pri pohledu na mne hezky stoji. A o mym kamaradkam zenam. Dokonce jsem setkala s nazorem, ze by melo byt povoleno muzum na nudi jen s erekci protoze na ty schliple ptacky je smutny pohled. ❤️
Taková všeobecně rozšířená a hodně mylná představa, že ti bude pořád stát. Za pět minut ti přijde normální, že jsou kolem tebe lidé nazí. Jak zpívá Dobeš - každý prevít přejídá se…Takže v klidu vyražte a užívejte klid, pohodu.
Kdyz ziras,tak jen zavři hubu to stačí😁 jinak na nuda je klid a pohoda a nejak se neřeší velikost apod.... nikdy se mi nejak nestalo,ze by mi tam stal,kdyz se treba bavím se slečnou vedle. Za ty roky uz tam mame takovou partu lidi mladší,starší, hubený,tlustší, ženy,muži a nejaky rozdíly se tam nedělají 🤷‍♂️