Jen společná onanie a sex ve sdílené kanceláři, na volné noze. Jen jsem na to čuměl...
(upraveno)
Tak já si třeba holky na noční bral.
Akorát kdo měl uklízet ten bordel v kanclu, a mokrý křeslo k tomu...
Akorát kdo měl uklízet ten bordel v kanclu, a mokrý křeslo k tomu...
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Mě stačí, že mě mrda každou chvíli šéf 😅
Tak to vypadá že děláš na nějakém ministerstvu
Neni pro tebe nejlepsi veci spise se udelat do omacky Peti?

Já vím že na tu omáčku máš chuť ale neříkej to veřejně 😁😁😁😁😁
Kde jsi byl celou dobu?

Čekal jsem na tebe opičko 😁😁😁😁😁
ale to jsi prisel az hodne po

Hlavně že jsi se dočkal chlupaci 😁
A dal?

Dal jsem se na tebe hodně těšil, takovou opici už dlouho nikdo neviděl ani v zoo 😁😁😁
No pekny, takze jsi mel vylet
uzil jsi si ho?

Jj viděl jsem tě 😀😀😀😀😀😀😀😀😀

Doufám, že jsi při tom výletě vymyslel, jak souvisí to, že jsi údajně ženatý s tím, že já nemám ženskou. Už se moc těším na ten konstrukt od zen konstruktéra (🤣🤣🤣 furt se tomu džojku směju jako prvně). Tak šup, za tu dobu, co sis na to vzal na rozmyšlenou jsi musel něco kloudnýho vymyslet 😎
Od té doby jsem ti několikrát nasral do huby, nevzpomínáš? Moc ti to chutnalo 😁😁😁😁😁
Myslím že ne, Time. Do huby sis nasral sám, pak ses do toho zamotal a pak už jsi akorát mluvil z cesty, jako teď 🤷♂️
Takže budu psát pomalu, pač evidentně pomalu chápeš a možná i čteš...
Jak souvisí tvoje údajný manželství s tím, že nemám ženskou?
Takže budu psát pomalu, pač evidentně pomalu chápeš a možná i čteš...
Jak souvisí tvoje údajný manželství s tím, že nemám ženskou?
A daaaaaaal?

A dal?

Joo ten se v tom vyziva no. Par tydnu koncem prazdnin byl asi na dovolene nebo mu ambulatni lecbu zmenili na ustavni a byl tady docela klid. Jelito co si dela dobre za monitorem a vi,ze ho nikdo nemuze placnout.Co se da delat.
no samozrejme ze tu byl klid, protoze se tady nevyjadrovali debilove, bezmozci a jini, tobe podobni

N3PI sem píše zmatené nesmysly, které jsou totálně mimo. Baví se tím, bohužel, pouze on.
Ano Honimire, uplne totalne mimo
a co mas k tematu vlakna? Zase nic? Takze mimo?

Jsem v kanclu se 4 staršími kluky jediná holka. Velmi se bavím tím, jak je rajcuji sexy šatičkami sotva pod zadek a bez spodního prádla. Vzrušuje mě pozorovat jejich boule na kalhotách. S oblibou si udělám dobře Venušinýma kuličkami nebo celým vibrátorem v některé z dírek a bavím se tím, že oni netuší, jak si dělám dobře.
pekne provkovanie, takuto kolegynu by som bral hned :-)
to já dělám taky
I o to zprijemneni jde i me :)
Tedy pánové,vy s tou prací pěkně vyjebáváte...
A co onanie v praci ?