Kamarádka co dá všem ale Ne mě

Co si o tom myslíte? Máme spolu fajn přátelstvi, moc si ji z jedné strany vážím ale na druhou stranu mě to sere.. tak nějak si říkám co je semnou zle..

Ženy dělí muže na kamarády a milence. Pokud jsi se jednou dostal do té první skupiny, máš velmi malou šanci že ti dá. Žena má kamaráda třeba na opravu něčeho doma nebo aby ji někam odvezl nebo třeba jako emoční tampón, který hltá každý její vyřčený problém. A pak si jde zapíchat s chlapem, který jí přitahuje a kterého vnímá jako milence. Pro ženu musíš být atraktivní hlavně chováním a né se nechat zaškatulkovat do friend zóny.
To beru jako úplně normální. S většinou kamarádek jsem se teda vyspal, s jednou teda jenom když jsme byli ožralí a jindy nechce. Ale kde vidíš problém? To k ní neco cítíš nebo chceš víc než kamarádku? A nevadilo by ti, že chrape s tebou a ještě dalšíma? Mi by to třeba vadilo, nehledě na nemoci.
Ženy dělíme do tří skupin. Kurva, svině a kurvasvině.
Kurva dá každému, svině nedá nikomu, kurvasvině dá každému jenom mě ne

( pro adminy- je to vtip *3*)
Kamarádka kamarádovi nedá. 😉 lepsi sbalit zenskou kdekoliv jinde. At v krame na ulici, na dovce.. ale nikdy nenechat prejit do přátelského modu a rychle konat. Tohle jsem u ženských nikdy nepochopil proc to tak maji nastavene, ale maji. 😁
Spíš mám z toho pocit jakoby semnou bylo něco špatně.. proto mě. To taky asi leží v hlavě…
A vidiš, kolega to má taky tak a nechápe kde je problém. Ale sisla, bydli u rodicu, ma humor jak z cundrkantryshow a je hrozně nedospělý a necha sebou zametat. Akorat on to tak nevnima. Ty baby ale jo.