cikanie pri sexe

dá sa to?

Mám rada piss, a chcela by som cikať počas sexu. ..dá sa to? Skúsil to niekto?
Zajímalo by mě, jestli silná stimulace klitorisu může skutečně vést k počůrání, anebo je to jen taková latina, popř. si to holky prostě pletou se squitem.
to se musíš hodne snažit ale dá se to
Jednou jsem přemluvil manželku přemluvil a počurala mě u 69, moc příjemné. Teklo mi to všude po obličeji a do pusy, nepolykal jsem ale. A skvělý je ten zvuk, jak se tryskajicí močtříští o pysky. Jinak na to ale ta moje není. Ale občas si to vynahradím opačně tak, aby o tom nevěděla. Občas jí během toho ucvrknu do vaginy, do zadku a jednou i do pusy, ani to nepoznala. To se ale musím šíleně přepít, aby to vůbec šlo.
ano moja stale cika aj vystrekuje pri orgazme nieco podobne ako semeno
při squirtu dochází k výstřikům u žen, ale pouze jen a jen s pochvy.
Kecy v kleci. Při squirtu žena stříká z močové trubice. Někdy při prvním výstřiku to může být i s močí, která zůstala v trubici. Jinak je to čirá trochu jakoby olejovitá tekutina s absolutně jinou chutí i vůní než moč. Občas je to cítit jako semeno. A určitě nejde o nějaké pozůstatky divoké soulože, hrátky provozuji pouze s ochranou. Když nemám čas a jsem hodně nadržená, tak mám v podbřišku pnutí jako chlap, když má plné koule a někdy vystříknu i do textilu.
Pokud žena stříká z pochvy, měla by navštívit gynekologa, nejspíš se jedná o plísně, nebo zánět.
O plíseň nebo zánět :D pane boze ty si chytra co to mluvis? Když chceš někoho poučovat přečti si nejprve co to samotné slovo squirt vůbec znamena a proc nejaka holka stříká jak říkáš ty plíseň se zánětem :D
mám to zažité moje to zvládá taky někdy čúrá a někdy má mokrý orgasmus.jeto úžasné
AHOJ ide len na prvy druhy raz nie tak spontanne. sme par a milujeme piss hry ak bz si mala chut pokecat a popisat ozvy sa radi pokecame pripadne ukayeme yaucime. pa vela vyrusenia pri piss hrach
se ženou to normálně provozujeme, je to úžasné a moc mě to vzrušuje, když jí můžu šukat zatímco ona čůrá
tak to je ale piss a ne squirt a to je podstatný rozdíl.
Mna manzelka sem tam opisa ked sedim na toalete sadne si namna obkrocmo a pisa juj to je pocit;)
ide to, vyskusane, obojstranne prijemne ;-)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
To si trochu pleteš, piss a mokré vyvrcholení takzvané squirt dvě rúzné věci.
nezbývá než souhlasit Jirko. *4* často si to lidi pletou, nebo vůbec neví, co to znamená.
milujem ked mozem pozorovat zenu pri cikani v prirode je to krasny pohlad
Nie neskusal ale skus ist na velku a pri tej sa zamysli co pises slovo piss je o inom.