Neochutnané

Ahoj, zajímalo by mě jaké máte nesplnění fantazie? Proč není splněna? Partner nechce, bojíš se sdělit svou fantazii, nevíš jestli to vážně chceš nebo jsi byl/a již odmítnut/a?

Případně jak jsi si fantazii splnil/a? Prostě jsi to vybalil/a na partnera a zjistil/a jsi, že partner vlastně nemá nic proti?

Mám partnera, ale je tak trochu vanilka, já vždy byla dost promiskuitní a zkoušela vše možné, ale u partnera, kterého miluji se paradoxně tak nějak bojím rict, co bych chtěla a co chci, aby se mnou dělal, ale tak nějak tuším,ze se tady nesetkam s úspěchem. Sex má rád, ale takový ten klasický a ja mám pocit, že v tomto strádám, potřebuji vic.

Já mám fantazie na oral od manželky a výstřik do pusy, ale bohužel ona to nechce dělat. Další fantazie je sex venku na veřejnosti. Ona se sice toho ne stydí ale říká že bude zvracet když mi to udělá, tak že zůstává to zatim jen sen. Kdyby náhodou nějaká ženská mi s tim chtěla pomoct, tak Budu rad a odměním se jakým koliv způsobem
Moc všem dekuji za komentáře,mnozí mi píšete i do zpráv a vlastně jsem hrozně rada, ze jsem toto vlákno založila, je hrozně prijemne slyšet ať už cizí názor nebo zkušenost. Sama toho mam v hlavě hodně, ale chce to slyšet od jiných, moc dekuji za milé rady a informace.
Pokud se oba neshodnete v oblasti sexu a experimentů, bude problém stále....Kamarádi, a ne jedni se pro podobný vztah rozvedli a nejvíce to ucítili jejich děti....Nemusíte být promiskuitní, nemusíte dělat to, co se druhému příčí, ale na 90% chutí v sexu by jste měli mít velkou shodu,nežijete jen roky ,ale desetiletí!!
porozpravaj sa o téme, diskutuj,
Nemusíš ísť priamo k veci, je to na tebe, ako zvolíš trasu.
Možno pomôže vhodná atmosféra na tému, po sexe, prípadne sa dohodneš s iným párom, že si zájdete niekam k vode, alebo k nim na chatu a tam sa to nenapadne zvrhne.
Najprv začne ten pár a vy sa proste pridáte..
Me se splnil se. O kterém se nevěděl .) od ty doby co zkoncila naše domácí Sw …) a ona moje manželka usla nastavena jak odešel poslední čůrák a chrápali … ale přitom tekla nebo stahovala kundicku ale přitom chrápala mam to natočeny … ) tzn sex se spici vystrikanou ji nechat .) ona se vzbudi a nic neví
Je těžké najít lidi s podobným uvažováním a aby byli otevření seznamování. Snažím se kolem sebe vytvořit skupinu sex positive lidí, ale je těžké se dostat přes prvotní nedůvěru.

Moje fantazie je, je mít skupinu přátel se kterými se budeme scházet na grilovačky, deskovky a zároveň si budeme pořádat vlastní swingers akce a píchat kdo s kým bude chtít a před kým bude chtít a bude to v té skupině úplně normální. No s nesplní se to protože jsem až moc naivní 😄 (upraveno)
Mám minimálně dvě fantazie, které vím, že se mi nesplní. Jedna je sex s pannou a druhá sex se dvěma ženami,ale jedna musí být moje manželka (jenže ta by šla s druhou ženou jen s jednou známou a ta o to nestojí, už je i vdaná a má děti a žádná další nepřipadá v úvahu 😁)
Mám to podobně, jen z pohledu partnera. Sice nemáme úplně vanila sex, ale dobrodružství a zakusit něco víc u nás ve vztahu nehrozí, nebo je ta šance hodně malá. Nejsi sama a hodně z nás zde, je tu právě kvůli nesouladu v posteli.
Vítej mezi vztahové mrzáky, pardon amatéry.

Fantazie by byla, ale za ty léta už vím kde končí.
(upraveno)