Mě teda nevzrušuje ani ta představa
jsem kanda a moc mě rajcuje cizí semeno v kundičce mé ženy..
Ano, ne od více ale od jednoho přede mnou. Máme to rádi.
A já bych se chtěl přidal a i bych vylízal
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Přesně tak, ale to těžko vysvětlíš, když to někdo nezažil.
taky jsem to zažil a je to fajn pocit. Klidně nějakou zase vystříkám Pha, Ul, Dc
Moje taky miluje když má v sobě semeno od vice mužů a mě to též vzrušuje
nejkrasnejsi je kdyz se manzelka necha od jineho vystrikat predemnou tak jak mam na videu
… mám s tím trošku zkušenost. Nicméně já vždy plnil první, po mě vždy ten domácí. Ale asi by mi to nevadilo.
Ano je to prima, ale bezpečnost je vždy důležitá!
Prcat do kundy plné cizí mrdky mi přijde jako prasárna, o zvýšené možnosti nákazy nemluvě. Pokud někdo touží po větší kluzkosti, nechť použije víc mrdgelu, nebo se naučí partnerku stimulovat tak, aby jí teklo více mazutu.
Jenomže toto lidé nedělají kvůli nedostatečné vlhkosti,ale protože je to vzrušuje projíždět použitou kundu..Tam jsou rady o použití gelu nebo stimulaci partnerky liché.
Souhlas. Nebo ji vystrikat sam a pak znovu ve svem
Můj nesplněný sen. Po tom, jak tady píšete jak je to super, mě to bere ještě více
Jasně že je to skvělé. Hlavně když dva pytlíky o sebe třou. To pak stříkáte ještě více
Postupné plnění je taky super 
jj, přidám se k této debatě. Není nic krásnějšího a vzrušujícího než žena vystříkaná více muži. Je to hrozně rajcovní a sexy. Jen škoda že najít takovou ženu je takový problém..člověk by ji na rukou nosil
Přitom prý o tom sní každá druhá žena...
Ja se hlásím kéž by se toho někdo ujal a zorganizoval by takovou akci pro mě
I ty Plánice je těžké najít, pokud požaduješ i mozek.
Tak tohle jsem nezažil nikdy.Chodím sice občas na gang bang i bukkake párty ale sex do kundy nebo anál vždy s gumou....
Ja te svoji nekdy I primo domluvil par kamosu a ti ji vystrikali prede mnou. Nejdou sem vlozit fotky, jen text... :-( skoda, podelit jsem se chtel...
LUMPAČINY Ahoj.Neomlouvej se stačí tvůj profil na amatérech abych ti to věřil.Rád bych s tebou vyměnil pár fotek .Jsem z Brna a s moji ženoun jsme měli svého času 4 kamarády ale nezávisle na sobě a postupně jak šel čas.Stříkalo se jako o závod a já jsem to měl rád do ní potom zaklouznout,bylo to suprovní.Občas jsem si mohl i poouřit když mi ho půjčila.Ach jo na to se vzpomíná.Pavel pasaj@seznam.cz
(upraveno)
Muzes klidne poslat do Soukrome
Snít a realizovat je hodně vzdálené .
Máš pravdu.Sny a realizace jsou od sebe velice vzdálené.Taky musiš mit ke všemu ty správné lidi
Bezesporu... Ale pak je to prostě skvost... Prima aktivita :-)
Žena na vystříkání mladším? Ostrava, FM, NJ nebo Havířov
Osobně jsem to se ženou zažil několikrát. Ona ráda cítí škubání v penisu, když do ní muž stříká a já, jak je potom kluzká, teplá a nadržená. Já jí šukám a ona si s tím vytékajícím cizím semenem honí poštěváček a ochutnává. A když pak přidám svou dávku, je úplně hotová.
Chtěl bych jí vidět šukat s více muži, ale problém je zorganizovat trojku s mužem. Jak zorganizovat Gangbang si neumím představit. Ale krásná představa.
https://xhamster.com/videos/girl-blow-many-guys-8251464
https://xhamster.com/videos/when-your-wife-has-had-a-few-too-many-7244277
Chtěl bych jí vidět šukat s více muži, ale problém je zorganizovat trojku s mužem. Jak zorganizovat Gangbang si neumím představit. Ale krásná představa.
https://xhamster.com/videos/girl-blow-many-guys-8251464
https://xhamster.com/videos/when-your-wife-has-had-a-few-too-many-7244277
To je můj mokrý sen. Jak to vnímá partnerka?
mas krasnou zenskou, s tou tu zorganizujes cokoli
Jestli tady je nekdo z Budejovic. Par nebo samotna zena,rad se sexu zucastnim. Kdyztak sz
Já bych to taky klidně zkusil.... ovšem záleží co to bude za lidi... Může to být zajímavý)
Neskutečný a krásný zážitek vidět manželku jak jsi užívá a pěkně plnou od jiného , potom stačí pár prirazu do plné kundicky a stříká také .
Jak to řešíte s výběrem partnerů? Máte stálé hřebečky? Zajímá nás to hodně. Před takovou party si dojdete na testy? Prozraďte, jak si to užít a přitom se nebát :)
přesně, je to úžasný a stačí pár pohybu a už stříkám také
Ovšem nejtěžší je vydržet, abych vydržel a byl poslední
Přesně tak , je to tak vzrušující za to nejde dlouho vydržet.
Ahoj čtu tady že hodně párů to má rádo, tak pokud by jste měli zájem a chtěli naplnit manželku od mladíka stačí napsat :-)
také jsem zažil a je to super pocit. Prvně jsem měl trošku obavu a váhal jsem jestli ho tam mám strčit, ale znovu říkám - je to super
Že jo
Je to úžasný pocit
Dneska odpoledne ve vířivce ve welness v Jezerce na Ústupkách
Dneska odpoledne ve welnesu v Jezerce....
Moc rad nekomu splnim tento sen. Rad vystrikam vasi partnerku na ostro. Jsem z Budejovicka. Kdyztak sz
Děláme to často,je to úžasný pocit když manželka je plná cizího semene.
Jak to řešíte s výběrem partnerů? Máte stálé hřebečky? Zajímá nás to hodně. Před takovou party si dojdete na testy? Prozraďte, jak si to užít a přitom se nebát :)
My tedy bohužel he moc často, ale je to fakt skvělý pocit
Velmi příjemné potom do cystříkané zasunout
nebojite sa ze vas niektory zbuchne ??? ci na 100% verite tabletkam ????
ahoj rád bych ji někomu pravidelně plnil i před ním ul kraj pha je to nej nej sex jaky lze zažít
Manžel se také rád přidá, když mi kundičku vystříká semenem nějakej pěknej kluk.
Jo, je to pak velmi luxusní. Mám to taky rád, když přede mnou někdo vystříká manželku a pak jdu do ní já
Nemáme s tím problém. Stačí se domluvit po telefonu, sejít se u nás a stříkat do pičky. Máme to rádi
Dej vědět. Pak pošlu foto ocásku
AHOJ MILAN, JE TO VELMI LÁKAVÉ, RÁD BYCH TO ZKUSIL, JE MI 53 LET A JSEM OD SEČE, KDYBY JSTE MĚLI ZÁJEM, NAPIŠTE RÁD VÁS POZNÁM, PŘEJI KRÁSNÝ DEN
Ahoj napiš telefon prosím a domluvíme se. Momentálně chci hrozně napoustet.
Představa jak někomu stříkám do manželky a on na mne hladově kouká a těší se jak po mě zasune do vystříkané kundičky, mne vždy velmi vzruší. Jak zasouvá do ní svého krasavce a klouže mu v mém semenu, jak v tom nejlepším lubrikantu.
Já do manželky stříkám pokaždé svou dávku semene a když ji vystříkám vždycky to začne neskutečně klouzat.V kundě pak neni skoro cítit žádný odpor. Kam se hrabou různé lubrikanty a ještě přitom nádherně hřeje. I manželka si to pochvaluje. Někdy se mi povede, že se proto v ní po chvilce udělám i podruhý. Děsně mi to vzručuje, když to v ní nádherně čvachtá a teče kolem ven. Když se tak do kundy vystříká víc chlapů musí to jezdit jako blesk.
když jsem tohle téma zakládal, doufal jsem, že se najde pár nebo skupina lidí, která si to dopřává a líbí se jim to.. ozvěte se, nechte vzkaz
Ano je to hezké cítit v kundičce cizý semeno a pak tam ještě přidat to svoje. Ale o dovolené když manželka přišla po půlnoci na pokoj a já se s ní začal milovat a poznal, že už je vystříkaná od jiného (přiznala se že od dvou), tak mi zrovna do smíchu nebylo.
Nezdá se mi, že jde o něco zvláštního. Když jsme na chatě pět chlapů a jedna kámoška, tak se do ní postupně vystříkáme všichni a všem to jde dobře a kámoška je slastí bezsebe. Ahoj!
rad někomu připravím tu jeho s výstřikem dovnítř třeba předním
Zaujimave.. celkom rad by som to skusil.. pripadne niekomu pripravil. :) Ak by niekto mal zaujem..
není nad to šukat už vystříkanou kundičku, krásně to klouže, mlaská a voní...
sama mozem potvrdit , ze ked som uz po jednom milovanie a idem na druhe , som uz poriadne vzrusena , premocena a aj vystriekana . vsetci si poochvaluju moju velkost a lubrikacny nemusim pouzivat a ani ho nepouzivam . ked sa par chlapou uz do mna urobi vypustim vsetko do pohara a vypijem . to ako keby do nich nova sila vosla a uz zase su v plnej zbroji
Kdo nezkusil,neuvěří.krásně klouže,krásně voní a jinak než normálně,a vevnitř je neuvěřitelně horká.jeto moc rajcovni a dlouho se to nedá vydržet bez vystriku.vlastní zkušenost.
Teď po víkendu to znovu potvrzuju.vystrikana opravdu krásně voní.je neskutečně horká a klouže to v ní super.žádný gel,nebo olejicek to nemůže ani napodobit.doporučuji velmi.
Pred lety mi draha zacala zahybat,prilis jsem.to neresil,mel jsem taky jinou a vztah sel stejne do haje...sex ale porad super...mnohokrat se stalo ze prisla a uz ji mela pekne projetou..sice nic nerikala ale znat to bylo pekne...az me.prekvapilo jak neskutecne moc me to rajcovalo..sice nebyla vystrikana,ale pocit nadrzenosti dosahoval maxima...pred tim.me nikdy nenapadlo ze neco takoveho by se mi mohlo libit...
To jsem takhle taky zažil. Chodila za jiným. Vracela se domu vysukana. Šukat ji potom bylo moc rajcovní.
Rád bych chtěl poznat ženu nebo pár na pekné šukání vystříkané kundičky ,zatim mi žádna nedovolila stříkat do ní
Mám docela hodně kamarádů. Při každém setkání, a je jich třeba dvacet, moje přítelkyně jim nabídne možnost se do ní vystříkat. Vyznáváme názor, že semeno je natolik vzácné, že se nesmí vypustit jen tak někam. Patří jedině do vaginy ženy. Když už je vagina plná a semeno vytéká ven, vždy se někdo najde, kdo ho spoliká. Dominik
nevadil by vám pohledný muž rád bych poznal stříkání do ženy
ustálená parta lidí,tak je to vynikající.s cizíma je to riziko.
přesně tak, pak je to prima
je to ozaj paráda zasunúť do vystriekanej pičky pár krát som to zažil moja si ju nechala naplniť a potom som ju píchal ešte aj ja neskutočný rajc
I já musím potvrdit, že je to neskutečné příjemný a vzrušující pocit, zasunout do manželky, když ji před tím, vystřídal někdo jiný. Párkrat se to povedlo, ale bohužel najít v bližším okolí někoho na stálejší přtelství je do těžké.
Já to klidně udělám 😋na všem se dá domluvit..já 38,75kg..klidně napište
Občas se do manželky také vystříká cizí,je to pak super pocit jí šukat.
cumov ...ahoj...kolik ti je...??
ahoj 19 let ktery by chtel ochutnat prekranou fenku :)
ja bych si smlsnul ale je mi 33 :D
rád bych i líznul :)
já jsem to osobně nepoznal ale kámoš řikal že je to super jezdit v tý vystříkaný kundě a navíc po tom hodně stříkáš je to rájcovní.Taky bych to rád poznal třeba se někdo nejde.....
Ahoj taky jsem to s kamaradkou zažil bylo to opravdu paráda
Mam skusenost.Je to super pocit.Dost to cvachta a je kluzky.

semeno v pochvě od více mužů
vystříkat se po jiném muži