Nuda plaz u Predotic

kdo tam jezdi a zkusenosti?

Ahoj pratele amateri,chtel bych zalozit toto forum kde bychom se mohli domlouvat na srazech ci navstevach a zkusenostech z nuda plaze u Predotic kousek od Pisku...
Funguje ještě tahle nuda pláž? Mám to kousek, tak bych se tam chtěla podívat :-)
Tak teď o víkendu má být hezky, tak se tam možná podívám :-) Chystá se ještě někdo?
Taky tam chceme s pritelem zajit ale co jsem slysela tak voda nic moc 🤔
ano, voda je tam nic moc, ale začátkem léto to většinou ještě jde
Aktuálně je tu voda ještě ucházející a příjemně teplá, tráva nedávno posečená.
Ahoj muzete nam poslat nejaky odkaz ci
gps souradnice na tu plaz..dekujeme
Chystame se tam s přítelkyní, nevite nekdo jak to tam vypadá? Voda , atd? Diky za info
No mám to v plánu dneska tam vyrazit... :-)
Tak co, byla jsi tam? Dojmy? Ja byl dnes na Vlkove
petrus v nedeli po obede se tam uvidime kdyz neni pocasi chodim do wellnes muzes se mnou
To by stálo za to jet se tam na tebe podívat a případně...
Funguje, ale lepsi je Vlkov, muzu nabidnout doprovod.
Vlkov znám, ale tohle mám kousek, tak mě to zajímá
ahoj peto u predotic na nuda je to fajn jeste jezdis muzem se domluvit a zajed na pokec
tak to je fajn, příští týden se tam podívám.. jestli tedy bude počasí :-D
Bude zítra (v neděli ) odpo někdo na Skaličném?
8.8. jsme byli na Skaličném. Super!! Lidí moc nebylo, ale pohráli jsme si ve vodě i na dece. Ta moje 2 přihlížející vykouřila.
Kdo zná a jezdí častěji, podělte se o zážitky ze Skaličného i s ostatními. Léto ještě pár dní bude :)
S manželkou uvažujeme o návštěvě Skalicneho. Může někdo říct jak to tam teď funguje. Díky za info
To bych si taky nechal říct, kdy budete příště?
Dnes jdu bude tam někdo? :-) http://naturista.cz/drupal/?q=naturismus_skalicny_pisek
Ahoj. zítra kolem poledne se tam chci zastavit. Nechystá se tam někdo?
Na pokec
Pro páry, kteří chtějí být viděni. Krásná swingers pláž...
Já tam jezdim taky, jen skoda ze tam nejezdi vic lidi a ze se tam nic moc nedeje.
Kolikrat by byla chut. *71**4*
Díky takovému myšlení některých nadržených blbů, tam přestala chodit spousta skvělých lidí. Nikdo tam není na nic zvědavý. Jestli chceš podnikat nějaké sexuální akce, tak si najdi jiný plácek. Rybníků máš kolem Strakonic dost. Skaličák z toho vynech. Díky.
Ahoj, takže za prvé: nepleť si nuda pláž s nějakou swingers akcí, sex na klasickou nuda pláž nepatří (samozřejmě jsou nějaké vyjímky :-)
za druhé: konrétně na Skaličném jsem toho zažil hooodně :-) a to i díky malé návštěvnoisti a díky tomu dosti soukromí ;-)
Kdo chodíte nebo byste chtěli tam chodit? Chtěl bych tam uspořádat takový menší sraz naháčů z okolí. Pokecat, poznat se a dál podle nálady a sympatií. Dokud je ještě teplo.Pište sem nebo do vzkazů.
Ahoj naháči, konečně máme trošku teplo, byl už někdo na Skaličným? Je ještě živá myšlenka na uspořádání nějakého srazu tam?
včera jsem byl, nacházeli se zde pouze dva naháči - oba dobře známí...dnes odpo zajedu jen na kukačku.
Bude tam někdo o víkendu? Spíš asi dopoledne, odpo mají být bouřky.
Na Facebooku je stránka Nuda pláž Skaličný rybník ;-)

https://www.facebook.com/Nuda-pl%C3%A1%C5%BE-Skali%C4%8Dn%C3%BD-rybn%C3%ADk-1553749281614425/
Letos se tam musím už konečně vypravit, už aby bylo jaro...
já tam byl s manželkou minulý týden a celkem dobrý!
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Bude-li o víkendu hezky tak se tam vypravím. Chce se někdo setkat nebo přidat? pojedu od strakonic.
Tak co, bude tam nějaký ten sraz, jak se píše v úvodu? Dnes by to bylo ideální
Já bych se na nějaký organizovaný srazy možná vyprdnul... Prostě zbal ručník, vodu a přijeď - je tam fajn.
Já tam nepravidelně jezdím už několik let a líbí se mi tam, ono hlavně nic jiného v okolí není nebo o tom aspoň nevím :-)
http://naturista.cz/drupal/nat urismus_skalicny_pisek

posi lam odkaz ktery vam to priblizi...pokud by byl zajem a bylo by dost lidi zajel bych tam dneska po obede...
Příspěvek byl uživatelem smazán.
No vidiš to - a pak se tě nemám bát :)
NO ono je skoro lepší, když není moc pěkně... Když je hic, tak tam k večeru jezdívá taková rodinka a to já vždy odcházím... děsně uřvaný dítě... :)
Byl jsem tam včera asi od 12 do 4... Počasí docela ušlo - i když občas se zatáhlo a trochu fouklo... Voda je ještě celkem slušná... Vzhledem k tomu počasí tam nebylo moc lidí, ale pár se jich našlo :)
kde tam je pláž popiš cestu jsem z okolí
Kdy tam budeš, ještě jsem tam nebyl a přitom to mám za humny