místnost s webkamerami

proč jo,proč ne?

Poté,co funguje ta místnost s webkama je všechno x krát pomalejší,odezva pomalá,načítání stránky desetkrát pomalejší,procházení galerek a chatování je někdy dost opruz. tak by mě zajímalo,jestli se to někdy zlepší,když to server nestíhá,jestli to má cenu vůbec dělat. lidé se nabaží a pak je spíš začne štvát,že je prohlížení těchto stránek dost pomalé...
Koupil sem tablet s android 4.1,a kdyz otevru hocikteru mistnost,hned vypise,ze chyba v spojeny.mohli by ste mi nejak poradit,prosim?Za odpoved Vam vopred dekuju.
Této stránky tablet ani telefon z normálním prohlížečem neumí aktualizovat. V nastavení prohlížeče si změn ze chceš prohlížeč android a ne dektop. Ale o ještě jedna volba stiahni si prohlížeč UC browser. Ten jeden z malá který to zvládá v desktopovej verzi. A z androidom 4.1 zapomen na kamery v klasickom prohlížeči,Chrome,opeře, firefoxe. Možná ten UC browser to zvládne. Ten už ma flash v sebe ale o si ho stiahne
Dekuju za radu,stiahol sem Ucbrowser,otevírá mi chatové místnosti bez problému,ale objavují se jenom chatové texty vo velkom,ktoré se nedá zmenšit.možná sa dá ješte neco nastavit.
Jo musíš to zas změnit z androidu na desktop. Preference tam pak settings a v tom je na pravo tools a někde tam. Pohladaj to. Někde to tam je.
jj chování některých ubožáčků je fakt nechutný ! Myslím že by bylo fajn,pokud se někdo nezaregistruje a nemá ani galerii a ani video,neměl by se nikam dostat,ani na prohlížení fotek....
Možno je to hlúpe, ale je veľa ľudí ktorí ostatným ubližujú, a pritom nemajú galériu a ani kameru. Nešlo by to zariadiť tak, aby ten kto nás " prudi " a dáme ho do ignorácie, nemohol sledovať našu kameru? Bola by to výstraha pre ľudí ktorý sa nechcú správať slušne a pre nás satisfakcia. My sa radi ukazujeme, tešime sa kedy sa konečne s vami aspoň takto stretneme, ale boli by sme radi ak by existoval spôsob ako uzemniť tých, ktorí sem prišli ostatným len ubližovať.
asi tak súhlasí vela ludí čo majú galerie, zvykli si na určitú uroven slušného správania a tý čo nemajú ani fotečku, len provokujú nevyberavým sposobom a urážajú.
Je to fakt že jsou tu lidi kteří jen škodí a nemají galerie a ani kameru. Ale mě se zdá že to dělají i někteří jedinci kteří mají galerie i kameru. Jen mě mrzí že i tací jsou mezi námi.
Ale s chváním jiných už asi nic neuděláme. :-(
pěkný den,chtěla bych reagovat na místnost s kamerkama,poprvý jsem byla z toho celá paf a jen pozorovala..něco jsem spustila,něco né.rozhodla jsem se,že i já něco ukážu,jen mě zamrzelo,že at na profilu mám že mužskýho mám,chlapy byli jak urvaný ze řetězu,posílali cq čísla,telef.čísla,nic nehledám,jen jsem si tio prostě udělala:-)mrzí mě,že někteří nechápou,že nejde odepsat ani desetině lidí,co tam právě je:-)na nic si nestěžuju,vzrušovalo mě,že se líbím,jen jsem chtěla reagovat:-)
mam pripojeni ADSL 512 a pak pouzivam jeste pevne pripojeni cca 10-30MBit jak kdy. Pravda je ze obcas to jde pomalu, ale jinak vsechno chodi dobre. V soucasne dobe se pripravuje novy server,takze uvidime pak. Odpoved na to jestli to ma smysl, tak ja myslim ze ma. Bohuzel nic neni bez problemu:-)
Tak ty webky povolte ve všech místnostech,třeba se ten nápor „rozloží“ a nebude v té jediné místnosti přeamatérováno.