Před hlasováním se prosím přihlaste.

PROBLEMY S NOVYM SERVROM

je ich neskutocne mnoho, tak nech sa riesia!!

ja osobne mam vyhrad az az a myslim, ze nebude od veci, ak budu vsetky pokope v jednej teme

snad ich admini aj budu riesit a nebude to len zbytocne nahlasovanie chyb

najnovsia chyba je., ze mi proste nejdu stahovat fotky, ktore mi niekto posle v sprave. ani len otvorit!!!! a to som VIP . by ma zaujimalo, za co to VIP platim?!?
Je to tu úplne o 💩. Vo fóre sú veci patriace do zoznamky.ak to človek nahlási admini na to seru....a kopa ďalších veci...celé to tu je zle....
Smutne
Strašne by ide na nervy napríklad vyskakujuce okno reklamy ktoré nejde zavrieť pokiaľ človek na ňu neklikne. Asi je čas sa vykašľať aj na tento server, už sa mi to tu prestáva páčiť.
ahojte prosím vás čo znamená ak mi pri nejakom profile ukazuje profil na sivo nedá sa naň kliknúť a v správach píše že profil je neaktívny ?, s danou osobou som si písal a zrazu že to je neaktívny profil, stalo sa mi to párkrát ale po pár dňoch už profil bol zase normalne funkčný
To je taka možnost u každeho - vie si svoj profil tu zrušit alebo odmlčat sa na určity čas tak aby bol neaktivny,, ak to ten dotyčny tak urobi tak tebe sa to tak ukaže, že je neaktivny že mu nevieš napisat,, nieje to problem servera ale len rozhodutie majitela toho ktoreho učtu profilu,,*5*
prosim ta vies mi povedat, kde sa to da nastavit? dakujem
To aj mna jebu tie reklamy, prosím vývojári serte na to a nenutte inym co nechcu
nejde mi sledovat cudzie webky ale moja mi ide pustit, je chyba v mojom kompe ci nejaskom plug ine?
To co je. Cele zle vrate to spet totalny galamatias aby som sa zakazdym prihlasoval
Je tu kopa CHYB, napisem odkaz v jednej miestnosti hodi mi to iste aj v ine, alebo z nicoho nic mi poskytne moznost vyhodit niekoho z miestnosti , hoci niesom spravcom.....
Zdravím ja mam taky problem že na videochat mi nejde otvorit koho zadam? Či je to tym že som tu na tablete a nie na pc?
ako si to opravil.................................................................................................
pri kazdom prihlaseni mam opat nastavenu Anlictinu a lokalitu Svet. skusal som haldat vo fore, nastaveniach, ale nikde nevidim moznost niekde si nastavit pre seba standardne Slovensko a Slovencinu. naozaj to nikde nie je takto nastavitelne
Nejdu stiahnuh poslane fotky a to mam VIP
Příspěvek byl uživatelem smazán.
:-D haha ja som si takto topoval inzerát na tri dni, ale o pár hodín mu skončila platnosť :-(
tá sa dá obnoviť ale topovanie som stratil
Aplikacia amateri ide aj chat z videom normalne z webkov lebo tuto mi neide len na pc.
Dobry den prajem, sice som novy uzivatel ale bol som tu predtým :)
chcem sa opytat pri spusteni kamery, mikrofonu najdeho ale po chvili mi vyhodi chyba serveru, co to je pripadne poradite ako to odstranit?
samozrejme ani kamery ostatných uzivatelov mi nezobrazuje.
dakujem za vasu radu a pomoc.

*277*
neviem ako vy, ale odkedy je novy server, nezobrazuje sa mi ziadny blog

najprv musim aspon 5x napisat adminom, ti sa tvaria, ze sa zobrazuje, ale nikto ho nevidi, samozrejme

vyrazne ma serie najma fakt, ze som VIP a teda financujem scasti tento server a ten stoji za dve veci akurat tak
Adminka / admin_verca/ mi nechce uverejnit moje fotky verejne dava mi ich len ,,iba na profile,, nereaguje ani na moju spravu divny pristup a to som si platila aj VIP *11**11**11* nikdy som neporusila ziadne pravidla som aj overeny uzivatel
to je totalna krava, nema ani potuchy o tom, ako to ma fungovat
pisala som, ze nevidno moj blog a ona mi krava napisala, nech ho odoslem na schvalenie
pizda sprosta
nie je mozne nove prispevky vo Fóre zvyraznit? stare veci prehladavat je otrava.
Dalsi problém su bligy

Uz pri druhom cakam stvrty den ze ho zobrazia
Vcera mi adminka verca tvrdila ze nic na schvalenie nemam!!!!! Bordel na n-tu
tak som sa dnes pobavila *1*

prisla mi sprava od admina (neviem ktoreho, nejak sa zabudol podpisat), ze ci som spokojna so servrom, ze totiz zaznamenali, ze som mala vyhrady voci novemu servru a ze toho veeeeela poopravovali

nuz, vacsina z toho, co tu je pisane, stale nefunguje *23*

alebo mate lepsiu skusenost ako ja?
ci to nebude tym, ze sa stazuju len Slovaci?
Vobec by som sa im neomluvala..predtym sa dali citat slovenske aj ceske blogy a clanky normalne.teraz to stale treba prepinat..to je fakt perfekne vylepsenie
ako ďalšie chyby by som odstránil ten prekomplikovaný filter pri výbere fotografií kde sú také zbytočnosti ako RADENIE,OVERENIE a neuveriteľne sprostý POČIATOČNÝ a KONEČNÝ dátum zobrazenia podľa môjho úplne stačí počiatočný
Radšej tam pridajte filter na zobrazenie Veku napr. od 18-30 veku
od30 -45 veku alebo tak nejak keď mám záujem o 40 ročnú priateľku musím sa prehrabávať celým zoznamom.
Ďakujem.
CELE ZLE ! Ocakavam email ze bol vrateny stary server . . . dovtedy sa neprihlasim . . . cele je do dosexovane . . . maximalne neprehladne . . cele zle.
kde najdm prehlad,supis o mojich komentoch v inych galeriach -po starom to islo...*295*
podla coho sa riad blogy? nejak som neprisla na to, akym sposobom sa to tam pridava - urcite nie podla datumu pridania, ako to byvalo na starom webe

moj najnovsi sa este nezobrazil ani raz, udajne teda, hoci ja som ho uz rozklikla asi 4x.... velmi divne pocitanie a celkovo divne usporiadanie
ja som si myslel ,ze stratit sa da len v lese....*4*
502 Bad Gateway

toto sa mi objavuje po kazdom druhom prekliku uz druhy den a dost vyrazne mi to lezie na nervy!!!!!

fakt ste uzasne "zlepsili" web - na grcanie

a najhorsie je, ze s tym nic nerobite, nenamahate sa ani len dat najavo, ze ste si nieco z toho, co tu piseme precitali

tiez mam stranku, ale keby som sa ako adminka takto nahovno o nu starala, davno mi z nej ludia odidu

dufam, ze aj vam!!!!

len by ma zaujimalo, ako vratite vsetky tie VIP clenske?!?!
dalsia vec, co je horsia ako bola na starom webe je fatkt, ze pokial som na starom webe mala rozpisany nejaky blof, mohla som ho odlozit rozpisany a dopisat neskor

tuto? ani omylom
Aj ked nemam zaskrtnute ze chcem vidiet prazdne miestnosti aj tak su tam. tymto za zneprehladnuje cela stranka. Naco mam vidiet prazdne miestnosti?????*13*
stary web ponukal moznost, ci chces povolit niekomu, aby sa stal tvojim priatelom a nasledne olbu, ci ho chces mat aj ty medzi priatelmi. novy ta automaticky hodi ze som jeho priatel, ani sa nepyta
Admin chce konkretne pripomienky... takze: pri nastaveni jazyku slovencina a zdroj obsahu word sa mi zobrazuju len slov. poviedky a blogy, predtym som videla ceske aj slovenske...k comu bolo toto ,,vylepsenie,,? A jedna nekonkretna pripomienka : uplne ste tento web posrali a odpisali. Tiez sa pripajam k nazoru na urcity cas sa hromadne neprihlasovat na tuto stranku
dalsia vec, co mi na novom vadi a na starom bola super, ze ked uz som niekoho dala blokovat, nemohol ma viac otravovat. teraz mozem niekoho dat len do ifnoracie, ale ten blbec mi moze nadalej vypisovat. naco to potom cele je?!?!

A VYJADRI SA UZ KONECNE NEJAKY ADMIN?????
dalsi problem je, ze ked opustim miestnost na chate - je jedno aku - vykopne ma to hned zo servra a navyse mi to napise, ze "Boli ste odhlásení z miestnosti pre neaktivitu. Vráťte sa späť keď budete pripravení! "

dalej ma to odhlasuje kazdu chvilu, hoci mam zaskrtnute, aby som ostavala prihlasena

To ,ze ma odhlasi hockedy v necakanu chvilu je uplne bezne a ide ma porazit ked mam nieco rozpisane a zacinam odznova.Fakt by sa hodilo nieco s tym spravit.Tato zmena zatial neviedla k nicomu pozitivnemu a myslim,ze diskusii tu uz na tuto temu bolo zalozenych dost aby admin nieco zacal robit.Nie je Vam luto takto znehodnotit nieco co vzdy fungovalo suoer.Je to len Vasa vizitka ,ze ludia vyjadruju svoju nespokojnost a to by ma stvalo ked uz od niekoho zoberiete peniaze za VIP tak by mal mat aj sluzby ktore k tomu prinalezia.Takto si novych zaujemcov ziskate asi velmi tazko.
a to som nespomenula kopec inych veci, ktore tento novy "super" server ma

dost ma prekvapilo, ked mi vcera chalanisko napisal, ze si absolutne nemozem pozerat mpje albumy - to akoze co ma byt? len pre VIP uz aj fotky??? nestaci, ze videa si ani en niektori VIP nemohli pozerat, teraz uz aj obycajne fotky musia mat zaplatene? to ste kapanek prehnali....
v nastaveniach by si mal mat moznost dskrtnut to, teda zrusit zaskrtnutie automatickeho predlzovania
Celá táto stránka je na ♦️...fórum admini nekontrolujú ...pokiaľ nahlásia inzerát na fóre,už ho tam aj nechávajú ...a to tu je fakt kopa nedostatkov...celé zle....
Myslím.ze tento server stratil to.co.mal. fórum sa zmenilo na zoznamku a admini robia čo?
Myslim ze forum je najmensi problem tejto stranky 🤷🏼‍♀️