Nefungují videa a vaše proklamace nápravy jsou jen výkřiky do tmy. Mažu všechny galerie, doufám, že toto provede více uživatelů kdysi dobrého webu a on zajde na úbytě.
vzdyt nemate zadna videa a nejste certifikovany ... je logicke ze vam videa nejdou ... pokud ma nekdo problem ze mu videa nejdou a je certifikovany a ma videa aktualni tak at me napise .... koukneme nato a opravime a napravime
Koukám, že jste admin na svém místě, stejně idiotský jako tento paskvil, přesně kvůli takovým blbům a změnám jsem smazal galerie a videa. Vnímáte kolik lidí jste otrávili? Ruší se profily, mažou galerie to je pogrom jak v Arménii. Je mi zcela u prdele, zda mi profil zrušíte. Ty keci typu koukneme, upravíme, napravíme to fakt diletantismus.
Co to tady plácáš? Všechno bylo: fotky, videa, certifikace , měl jsem přístup k videím. Po spuštění paskvilu, nic, proto jsem vše smazal - nebudu podporovat VIP sem VIP tam. Všimli jste si jen kolik místa zabraly všechny možnosti a způsoby plateb - to musela být velká dřina ....... asi ty tři roky co na tom ty oslové makali. Tedy když nevíš celou stránku věci, tak neraď a nekomentuj.
nechci rušit v rozletu, mám to naprosto stejné ...... vše fungovalo a nepustím zcela nic. Po 11 ti letech a mnoha galeriích a videích. Kde je tedy chyba ?
mě to nefunguje a jak říkám fungovalo mi to 11 let ! Přidával jsem galerie, čistil zastaralé, vše bez komplikací .......
když jsem smazal galerie, tak už asi ne ....... kapišto ?
Dekuji za napsani, co se tyce videi ty vam musi jit jako na starem webu, co se tyce fotek tak pristup by meli mit vsichni kteri maji nejake albumy(foto galerie) pokud nemaji at me napisi, koukneme kde je problem, protoze pak je to chyba! Urcite neni pravda co pisete, naopak chceme zvyhodnovat lidi co zde tvori nejaky obsah. Bohuzl resime spousta problemu, ktere jsou zpusobeny prechodem na novy system a novy web. Omlouvam se vsem, ale dekujeme za podporu.
Děkujeme za rychlou odpověď a doufejme zdárné vyřešení problému s videi.
ano ja verim ze to vyresime a vyresime to rychle
Už žádná videa
Videa už jen pro VIP