I při použití kondomu můžeš například chytit kondylomata,celkem nepříjemná záležitost,která se u někoho špatně léčí a dokáže se vracet.
Mám jeden takový menší problém, docela mě vzrušuje když si to chlap předemnou dělá a nebo ještě lepší když si to děláme každý sám před sebou. Svému partnerovi jsem to řekla, ale on má na to jiný názor, že prý naco by si to honil před babou, že na to je ona. Nemáte pár rat jak ho ktomu přemluvit? předem poc děkuji za odpovědi. :)
Radil bych zamyslet se nad tím, zda je to dobrý partner. Pokud nemá žádnou chuť experimentovat a komunikovat s tebou o zpestření sexu i ohledně něčeho tak drobného, tak si nejsem jistý, zda se s ním brzy nedostaví nuda obecně.
Jinak jediná rozumná věc je v tomhle si prostě sednout a dlouze o tom mluvit, nenechat se odbýt jednou větou, probírat proč a jak tě to vzrušuje, proč si on myslí, že je to o ničem, jestli by to někdy aspoň zkusil, případně ho navnadit výměnou za splnění nějakého jiného jeho snu na oplátku.
Hodně štěstí.
Jinak jediná rozumná věc je v tomhle si prostě sednout a dlouze o tom mluvit, nenechat se odbýt jednou větou, probírat proč a jak tě to vzrušuje, proč si on myslí, že je to o ničem, jestli by to někdy aspoň zkusil, případně ho navnadit výměnou za splnění nějakého jiného jeho snu na oplátku.
Hodně štěstí.
Můžeš!Třeba zápal plic nebo angínu...:-))
chceš ojet veverku, nebo co? :D

Pomoc prosím
Poraďte skrz kondom