Slaný, pondělky od 20-22h, byl jsem tam dnes omylem, ale lidi v pohodě..
Dobrý večer,
hledám někoho, nejlepe třeba skupina, kdo se chystá v sobotu na naturistický večer do U. H. Měl jsem něco domluvené, ale zešlo z toho. Chystám se poprvé, chtěl bych to moc zkusit, tak jen prostě ať nejsem sám a mohl s někym pokecat a tak. Jsem klidas, pohodář. Pokud by se někdo našel, tak napište do vzkazů. Děkuji. J.
hledám někoho, nejlepe třeba skupina, kdo se chystá v sobotu na naturistický večer do U. H. Měl jsem něco domluvené, ale zešlo z toho. Chystám se poprvé, chtěl bych to moc zkusit, tak jen prostě ať nejsem sám a mohl s někym pokecat a tak. Jsem klidas, pohodář. Pokud by se někdo našel, tak napište do vzkazů. Děkuji. J.
Nejde někdo ve čtvrtek 6.10. do Čestlic na saunování při svíčkách.
Saunování při svíčkách.
Ahoj nejde dnes 17.3.2016 do čestlického aquaparku pár, žena na saunování při svíčkách, rádi vás poznáme a v případě sympatií toto setkání .... nemusí být poslední, hledáme přátele, kamarády na vše hezké.
Ahoj nejde dnes 17.3.2016 do čestlického aquaparku pár, žena na saunování při svíčkách, rádi vás poznáme a v případě sympatií toto setkání .... nemusí být poslední, hledáme přátele, kamarády na vše hezké.
doporučí někdo bezplavkové zóny , wellness , sauny kde se dá nahotit a nechodí všichni zahalení v plavkách ?
v Ostravě a okolí ............
doporučí někdo bezplavkové zóny , wellness , sauny kde se dá nahotit a nechodí všichni zahalení v prostěradle ? Ostrava a okolí
Příspěvek byl uživatelem smazán.
ahoj byli jsme tam s manželem.
Zdravím přátelé, nevím co kde, kdy a kdo ruší nebo neruší ohledně nudistického plavání, ale saunový svět v Česlicích funguje v nudistickém duchu pořád stejně. Můžete se tam pohybovat bez plavek i v baru a takto to probíhá každý den už pár let, tak se nemusíte vázat na žádnou naturistickou akci a stačí jen chytnout partnerku nebo partnera za ruku a vyrazit. Ještě si dovolím malou vsuvku ohledně naturismu, nudismu a Kréty a jen skromně dodám, že je lepší vyrazit na jih Kréty, kde je dostatek nuda pláží a osamělých pláží, které přímo vybízející ke hrátkám na rozdíl od severu, kde si slunění bez moc neužijete. Pa.
Hm, my jsme byli už pětkrát na severu, v Hersonissu.
Zkuste někdy jih, prostší, divočejší a takových čtrnáct dní v nudistickém hotelu Vritomartis u městečka CHora Sfakion není vůbec k zahození. Ale jinak Kréta je krásný kus země jako celek. Toto vlákno je o bazénech a nuda plavání, tak už mlčím a omluva že jsem odbočil.
Jsme starší pár, 53 a 57 let. Mezi 1.6. a 11. 6. jedeme na Krétu do letoviska Hersonisso, kde to dobře známe. Je tam bezvadná malá nudapláž, kam chodí jen dospělí. Nebude tam v tuto dobu nějaký pár?
V Čestlicích prý koupání bez plavek už zrušili.

bez plavkové zony
bez plavek kde?