Příspěvek byl smazán.
aký názov má ta skupina?chcel by som sa pridať
Ahoj, záujem vstúpiť....čo ďalej ?
Ahoj... Poprosím informácie na telegrame
Ja mám sex v rodine " s mojou manželkou " aj to sa ráta?😂
Veľmi ma vzrušuje švagriná, viem že má rada často sex, moja žena chuť na sex skoro ani nemá. Švagriná ma krásne nohy, zadok, pusu...silno by som ju pretiahol, ale viem ze by to bol veľký prešľap.
presne tak som na tom aj ja :D akoby som čítal svoje vlastné myslienky :D
stava sa aj take a casto .........
Ahojte ja napriklad spavam raz za cas so svokrou, manzelka je odomna mladsia nastevujeme vseliake akcie sex je super ale raz vosla do kupelne a ja som bol v sprche od vtedy bolo to zvlastne az raz manzelka bola na porade mimo mesto a kedze zijeme v dome 3ja tak vecer vinko so svokrou potom zavolala manzelka kus som pokecal s nou a ze ideme spat dobru noc atd a zrazu som v izbe prezliekam sa a ona otvorila dvere v zupane otvorila ho a uplne naha ma nadherne telo spravene prsia no neodolal som a ked ma zobrala do ust bol to masaker a od tej skusenosti sem tam spolu spavame samozrejme diskeetne ale naucil som sa takto zit…
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Tak odo mňa palec hore. Super keď vám to takto klape a vyhovuje.
Mňa vzrušuje švagriná a sestra.
Svagrine a svokra riadne pritahuju aj mna.. Predstava je to super, ale da sa privedenim do reality pokazit naozaj vela vztahov a nie len vasich. Ak mate rozne chutky, radsej ich rieste mimo rodinu, ci uz pokrvnu alebo papierovu, rozhodne to za to nestoji. Teda v pripade, ze je to potajomky :)
Ja som bol v sexualnom napati so sesternicou od puberty. Ked sme boli starsi zacali sme spolu sexovat a sexujeme prilezitostne az do teraz. Strasne sa pritahujeme a sex je uplne zverstvo 😃
Ja chcem trtkať švagrinú a sestru!
U mňa rovnaka situácia. Keď sme boli deti hrávali sme sa tajne na otecka a mamičku. Dokonca pokus o 69 ale fakt chabi pretože sme boli naozaj malé deti. Priťahuje ma dodnes, ale je šťastne vydatá a určite nebudem jej zasahovať do manželského života a robiť zbytočné problémy či rozbíjať manželstvo
A preco nie ??ked je chut na oboch stranách
Mňa zviedla moja nevlastná 23 ročná dcéra...a provokuje stále..už aj keď je vydatá..a má dieťa..
Rovnako... No vek bol o 8 rokov menej
Mas aj jej foto alebo nie
Čo sa v rodine stane aj ostane v rodine a nemusia sa to druhý dozvedieť. Osobne som už viac krát dala rôznym členom rodiny ale to nebolo hneď ale po narážkach aby to vyzeralo, že oni mňa dostali ale v skutočnosti som ich ja dostala. Najradšej majú živočíšny sex akože rýchlovka ale z mojej strany to je vždy premyslené ( sprchovanie pri zle zatvorených dverách, hladkanie pri pozeraní filmu, napravovanie gatiek a hovorenie ako tečiem, ako mi bradavky stoja a vzrušuje ma to...)
takú sestru by som bral , len treba dať pozor
Janko ty si vážne jebnutý......a nerob zo seba ženu.
Ja+teta.Vzdy keď príde zašijeme sa niekde a ....robí mi to rukou,strčí jazyk až do hrdla,bozkáva má.milujem to.striekam ako divý...
V puberte sme si s bratrancom sem tam pohonili a vyfajcili
Svokra je kus teda sexy stale
Tiez bz som svagrinu dal dole,ale ona je mox konzervativna,skoda.
Ked som vzrastal,som.mal spolocnu izbu so sestrou.viackrat som ju sledoval cez klucovu dierku,akurat oproti dveram bola vana a segra si staaale kazde kupanie a sprchovanie striekala na klitoris vodu.vzdy som sledoval a urobil sa pri tom.potom uz som sa nafo vzdy fak tesil ze som cakal kedy pojdu do vane segra alebo mama.sj mamu som sledoval tak isto a tiez som sa vzdy musel vzstriekat.segre som raz ked spala odokrita a naha iba v nocnrj koseli,mala taku vzstrcenu ritku a ta kosela nocna bola.upkne vyhrnuta kundicka jej vytrcala,samozrejme ze som sa priblizil co najblizsir tvarou a vonal ju a aj som lizol tsk slabo no.nastasie sa.nezobudila ale ani som nix necitil,velmi slabo som sa dotkol jazykom :( mama mame som robil aj to ze uz ked skoro bola dokupana,vosiel som nahy k nej do kupelne ze idem po nej do vane a dosiel som nahy a stal mi vtak totalbe tvrdy velky.a akoze som tsm.cakal.kedy uz sa dokupe a mozem ist ja.vzdy mi na vtaka pozerala ale nikdy nic nepovedala ani neurobila.skoda keby ma aspon vyhonila alebo dala mi.lizat picku juuuj
Ked som vzrastal,som.mal spolocnu izbu so sestrou.viackrat som ju sledoval cez klucovu dierku,akurat oproti dveram bola vana a segra si staaale kazde kupanie a sprchovanie striekala na klitoris vodu.vzdy som sledoval a urobil sa pri tom.potom uz som sa nafo vzdy fak tesil ze som cakal kedy pojdu do vane segra alebo mama.sj mamu som sledoval tak isto a tiez som sa vzdy musel vzstriekat.segre som raz ked spala odokrita a naha iba v nocnrj koseli,mala taku vzstrcenu ritku a ta kosela nocna bola.upkne vyhrnuta kundicka jej vytrcala,samozrejme ze som sa priblizil co najblizsir tvarou a vonal ju a aj som lizol tsk slabo no.nastasie sa.nezobudila ale ani som nix necitil,velmi slabo som sa dotkol jazykom :( mama mame som robil aj to ze uz ked skoro bola dokupana,vosiel som nahy k nej do kupelne ze idem po nej do vane a dosiel som nahy a stal mi vtak totalbe tvrdy velky.a akoze som tsm.cakal.kedy uz sa dokupe a mozem ist ja.vzdy mi na vtaka pozerala ale nikdy nic nepovedala ani neurobila.skoda keby ma aspon vyhonila alebo dala mi.lizat picku juuuj
Ja preťahujem dcéru mojej partnerky! Je to vlastne moja nevlastná dcéra. Ona ma provokovala a stále ešte provokuje. Verte mi je to božské!!!
Topka velmi má to vzrusuje to musí byt vzruso sukat nevlastnú dcéru a potom len čakať na chvíľu kedy odíde stara aby si mladú vysukal. Ako ta vyprovokovala keď si ju prvý krát vyjebal?
Ja túžim po tomto 🤤🫦 veľmi ma vzrušuju
prvý krát ona vyjebala mňa a bolo to naozaj príma
Ahoj mna raz nečakane v práci prepadla ( nevlastná ) svokra …. Nevlastná preto lebo svokor sa druhý krát oženil… terajšia je len o pár rokov staršia ako ja a manželka ….
Ale k téme: riešili sme spolu niejake veci a skončilo to témou sex …. Ako sme spolu kecali o sexe sa mi postavil a ona si to všimla …. Zrazu si kľakla a povedala mi že mám ťesno v trenkách že mi úvolni tlak ….
Neskutočne fajčí ….. ale od vtedy sme spolu nikdy nič nemali a ani neplánujeme …. Bolo to spontánne a myslíme si že bolo to prvý a posledný krat
Ale k téme: riešili sme spolu niejake veci a skončilo to témou sex …. Ako sme spolu kecali o sexe sa mi postavil a ona si to všimla …. Zrazu si kľakla a povedala mi že mám ťesno v trenkách že mi úvolni tlak ….
Neskutočne fajčí ….. ale od vtedy sme spolu nikdy nič nemali a ani neplánujeme …. Bolo to spontánne a myslíme si že bolo to prvý a posledný krat
po roku si na mňa moja bývala svokra spomenula a zas ma navštívila v práci. nechcíite vedieť ako to dopadlo :) šťastie že mám na starosti kameroví systém .... lebo by nás boli načapali v najlepšiom
Ahojte. Komu sa podarilo pretiahnut svokru? Moja je fajn ale nedostupna. Ani neskusam. Ale stala by za hriech.... Komu sa to podarilo? piš spravu
Ja som pretiahol no nastavajucu svokru dalis me si stretko v jednom hotely predtym ale bolo dlhe pisanie a provokovanie az teda sme sa stretli a uzili si to vecer aj aj druhy den rano pred odchodom z hotela. A verim ze sa k tomu zasa schyluje lebo to z nej citim aj ked tato prihoda sa stala uz nejaky ten rok dozadu
mne sa podarilo trvalo to dlhšie a postupne ale stálo to za to
Ja som svagrinu dal dole. Všetko to začalo správami na mobil potom steklive fotky a keď prišlo na lámanie chleba tak som bol do minúty hotoví skoro ako pubertiak. Škoda že sa to už nezopakuje
Ja som si dnes vyšukal sestru. Tvrdila, že už bola s chlapcom ale bola panna. Keď som to videl, skoro som odpadol...
ahoj ja to poznam mam podobnu skusenost
Nechutné ale neverím,že sa to stalo
Trtkavam svagrinku dlho uz a chystam sa na sesternicu.uz si posielame foto aj videjka.
To určite.... Foto a videjka fantasy magori
tak sa pochval sotkama, urob album :)
Už neponúkajú.A sú s TO.Dcera nechala koly cicinam otcovi dve deti.Obycajne vyjebane špiny.Ale chlap to nevzdal,zabojoval a celkom sa mu darí.Aspon sa nesťažuje keď sa stretneme.
Trtkavam svagrinu uz dlho.a chistam sa na sesternicu uz si píseme otom dlho.aj fotky a videjka si posielame
A ako vipada je krasna
Ahoj napíš bližšie aké to bolo ako to prebiehalo
mam kamaratku ktoru by som rad pretiahol ,je krasna vydata akoze nema problem o hocicom pokecat aj o sexe o vsetkom len neviem ako zacat aby som ju dal dole viem ze jej chyba sex tak to chcem zmenit.poradte
omrdal som sesternicu po jej maturite.opila sa a ja som bol po nu autom.doma som ju osukal a ona neprotestovala.
mna vzrusuje nevlastna segra a macocha.
Aj mna vzrusuje svagrina. Casto si honim a myslim nanu pritom. Minule bola u nas a ze bude tu spat. Spala v kuchyni. Rano som siel do prace spravim si kavu popijam si svagrina si kludne spi a mal som velku chut jej pomasirovat prsia. Ma ich poriadne velke. Tak som len tak jemne polozil ruku na jej prso a pomali jemne masiroval. Ona sa vtedy prebrala a nic len sa usmiala a spytala sa kedy pridem domov ze pocka na mna a pockala. Pekne sme si to uzili. A je o 11 rokov starsia
A žene si sa pochválil? Ako zareagovala?
Nie. Nemusi to vediet. Je to nase tajomstvo
Možno by to chcela vidieť. Alebo by to chcela s Tvojím bratom, na revanš...
Ako deti vo veku asi 12 - 13 rokov sme sa takmer každé leto počas prázdnin stretávali na dedine u babky kde sme prazdninovali. Raz ma sesternica zavolala do senika na povalu. Stiahla mi trenírky a hrala sa mi a sním rukou a nakoniec sme si vzájomne bozkávali pohlavné organy. Vraj videla rodičov ako to robia oni a chcela to skúsiť. ..... Od vtedy prešlo veľa rokov. no na naše detské . nevinné hry sme nezabudli a spomenieme si
Obidvaja sme už v zrelom veku po päťdesiatke, nedávno sme sa stretli pri rodinnej udalosti a úprimne priznávam stále ma vzrušuje
Kto mal nieco so svokrou a chce o tom popisat ?? posta. Dakujem
Musíte sa vyhýbať prudko horľavým materiálom. A výbušným prostrediam... :)
Viac ako polovica písajúcich píše len predstavy-neverím že ste niektorí mali sex s tými s kým píšete.ale ako fantazia ok aj ked mi to príde uchylne
a prečo tak myslíš ? ja o tom nepíšem nemusí to každý vedieť ,že občas som pretiahol svagrinu
Povedal by som že až 80% je predstavivosť....ale fantázia je krásna,pretože je taká ako si ju predstavuješ....a nemusí to byť hneď uchylne. ja si tiež môžem teba predstavovať a nebude to uchylne ale tajné a vzrušujúce...
Mozes sy mysliet co ches ale stalo sa kazda zena povoli a ked nema doma dostatok sexu tak neni problem cmuq
Ja by som tomu tak celkom neveril. Ale moja frajerka z mladí ma podviedla s frajerom jej sestry a moja žena mala na navsteve jej vlastného bratranca. Dokonca koli nemu aj pribrala, lebo sa mu páčia baculky
Jasná vec, že nikto nepíše nič reálne...
tak ako som si myslel uz my pisala dnes ze co ako a kedy. Takze mne sa podarilo zlomit svagrinu.
Oplatilo sa cakat a nech si mysli kto chce co che bolo to tak a nevymyslis to
Zdravim uz som tu pisal ze mam chut na svagrinu a vyzera to tak ze aj nieco ztoho bude vcera sme pokecali a zistil som ze jej chyba sex a potrebuje kvalitne pretiahnut tak som naznacil ze by som jej stym pomohol a nepovedala ze nie. Tak tesim sa ten pekny zadocek v tangach a leginach uz aby som ju sukal.
Mňa už dlhu dobu vzrušuje moja švagrinka. Dnes je to už vydatá 40-nička, ale začalo to hadam pred 10 rokmi. Dodnes je to len vzájomne provokovanie, úplne nezavreté dvere do kúpelne, pootvorené dvere do spálne pri prezliekaní, roztiahnuté nôžky pri sedení na lavičke bez nohavičiek a podobne.Už som sa aj párkrát o niečo pokúšal, ale jej odpoveď je stále rovnaká....dočkaj času a ja čakám hádam už aj 10 rokov. Poviem pravdu už som aj prestal dúfať....
Kto mal niečo s niekym z rodiny a popíše o tom ??
poradí niekto ako sa dostať sesternici do nohavičiek? , najlepšie do správy
To je jednoduché. Vyber nohavičky zo skrine. Potom ich jemne polož na posteľ najväčším otvorom smerom k tebe. Vystri ruku a šup...už si tam.
Tak táto odpoveď sa mi páčila. Veľmi výstižné a hlavne humorné.
ja som natom rovnako tiez mam sexy svagrinu. uz som pri nej spal v posteli ale neodvazil som sa. ak chces viac pokecat tak napis spravu...
Ahojte. Ja som mal určitý čas pomer so sestrou. Robila si že spí a ja som ju začal dotýkať,vyzliekať....
a už ju nerobkáváš prečo už odišla z domu?
mam chuť na svagrinu pekna postava keď ju vidím v tangách koniec ten zadoček je neopísateľný len liznut a pretiahnuť a ked chodí okolo mňa v leginach mam chuť ju o sukat ale neviem ako na ňu vpohode pokeca o všetkom ale neviem ako začať ké at aby to bolo ok
chcel by som vediet kolko pravdy je na tychto prispevkoch. To ste nemali obavu ze to svagrina povie vasej zene ?
Ja som svagrinu (zeninu sestru)pretiahol a,vylizal viackrat prvi raz v3so švagrom ina picka
Ja som svagrinu (zeninu sestru)pretiahol a,vylizal viackrat prvi raz v3so švagrom ina picka
Ja mam strasne sexy svagrinky. Maju super zadky. Mladsia je zasadova s nou som len kecal o sexe co ma rada a dozvedel som sa ze prehlta to ma sokovalo necakal som to od nej. Druha je blond vysoka super nohy a krasny zadok muz ju zanedbava ked si vypije ma narazky... raz som po svadbe pri nej spal v manzelskej posteli... iba tak v boxerkach ona spala hral som sa s penisom a dufal ze si to nenapadne vsimne no nic :( ja som nezazmuril oko celu noc :D
ktoru trtka tatko,svokor ci syn
Ahoj,je tu nejakaco mala pomer s otcom,svokrom,synom,napis mido posty
lubi sa mi sesternica ale aj sestra snou som mal aj sex
hojky popíš otom a môžeš aj fotky poslat ked chceš
krasne som dnes sukal sesternicu
ja som sa bozkaval zo sesterniou zopár krát
mne raz moja sesternica vyhonila rukou ked sme boli u nich na navsteve/oslave tak povediac pod stolom....proste ludia babky, tety, rodicia sedeli naokolo popijali a ona len tak z nicoho nic mi nan siahla a kedze je sexy tak netrvalo dlho a urobil som sa im pod stolom
Mal som priatelku a mala fakt peknu mamu s ktorou som mal pomer bola uzasna
Nerob ja o tom snivam celi zivot
Vzrušuje ma svokr vzdy jej pozeram do vystrihu raz by som ju chcel chytit za zadok a tie velke kozy
Svokru som dal dole 3x a uz sa zdraha tak som zmenil taktiku dalsi zarez svorka ma 5 sestier a tu najmladsiu som asi 10x vytrtkal a to bol asi najlepsi sex v mojom zivote
Mas riadne bujnu fantaziu :D ja som tvoju zenu trtkal 8x
ahoj, ako si ju zviedol ??? mala nejake narazky ???
Ahoj. Zaujal ma tvoj zaujem o svokru a svagrinu. Ako si pokrocil? Mozme pooisat?
Ja trtkavam svokru tetu a je to parada strsie zenske su ine
ale to už musí mať 100 rokov.Tak preto je to paráda?
Je to parada ver mi ine ako ine zeny
škoda že nemám sestru to by som si s nou užíval každý den.
mala si nieco s v bratom?rad popisem viav
To si mala vaznie pomer z bratom aj mna lakala ta prestava
Co ta laka sex z bratom??pekne
Tak teba uz pozna pozrebuje asi inu picku ale urcite sa vrati
mňa raz pristihla svokra ako som si honil a za chvíľu som sa nestihol diviť. Zohla, zobrala ho do úst a za chvíľu mala semienko na tvári, okuliaroch aj v ústach. Tak rýchlo som asi v živote nebol nebol. Potom sa to stalo ešte asi 3 x. nikdy ani slovo, ani pohľad, nič... Teraz keď nechám pootvorenú sprchu, viem že vie a vždy sa usmeje.
Už má veľa rokov.... bolo to skvelé
Už má veľa rokov.... bolo to skvelé
je tvoja svorka vdova alebo???? ja mam zalusk na svoju ale neviem ako na nu
Mna fajcila byvala a robila ma vibratorom. Svokra vedla v kuchyni umyvala a cervenala sa. Na druhy den rano sme boli sami, bola mila, ja v uteraku zo sprchy, bolo mi ho vidiet a nic. Dodnes neviem preco...
chalani, kto z vas ma zenu z dvojiciek ?
svagrine nase, kamosky nasich priateliek, mozno aj svokry nepridate nieco do diskusie. Ved na vas myslime.
Aj mne sa paci svagrina aj jej dcera. Neskutocne su. Svagrina ma srasne velke prsia taku mam chut dat vtaka medzi ne a jej dcera je tiez riadna kocka. Ked je unas tak si kludne chodi v tangacoch a podprsenke a ja stoho saliem
Mna svagrinej dcera neprovokuje pred zenou ale ked zena nieje doma. Prsia som jej uz vystiskal niekolko krat ale picku si neda pobabrat ale myslim si ze je to len otazka casu
ja mam chut na svagrinu uz roky, zial je zasadova ...
Skusil si nieco na nu? Alebo ako to vies?
Ako sa ti to podarilo??? Zavidim
ja mam chut na svagrinu uz roky, zial je zasadova ...
Ahoj...ja mam ten isty problem viac nez 15 rokov....akurat letme dotyky a sluby ze raz sa toho dockam...ale kedy, ved mam 55rokov
Ja som s nou casto sam len nemam odvahu....
Ako doslo k tomu? Bolo to viackrst?
Opiš.,,.........Môže to byť zaujímavé
Serus ako Ti to opisala tvoja zena
Ahoj moze mi opisat ako sa to stalo??
Cau opis mi ako to urobila s tvojim bratom
Aj mna to teda zaujima napis mi to
No len zatial sledovacka a nejake dotyky
Mna tiez vzrusuje svagrina.